snake написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
dikanio написа:То по тази логика само Клъф, Жозе и Люпко Петрович са велики треньори, защото са печелили Шампионската лига със посредствени отбори. И Ото Рехагел, за Европейската титла с Гърция.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
И за мен Муриньо не беше специален, но просто този сезон в ШЛ доказа, че си разбира от работата. Забележете как Меси и в двата мача остана почти напълно изолиран от играта и то без груби нарушения, както и факта, че въпреки своите 75% владение на топката, Барса имаха едва 2 или 3 точни удари към вратата и то с човек повече цял час. А предната седмица Барса бяха тотално надиграни от Интер.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
Голям е Жузе, няма какво да спорим. И Гуардиола е много добър, но Барса играе вианги по един и същ начин.Преди 2 седмици ги гледах на живо на Камп Ноу срещу Депортиво - същата игра както вчера. Но не може така - ако искаш да побеждаваш трябва да се съобразиш с противника. Бас държа, че ако може, Жузе би избрал за химн песента на Контрол - Леле како, цигара магара тактика...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Снощи се наложи да си легна веднага след мача, че днес от 6 сутринта съм на път, та затова не можах по-рано да поздравя феновете на италианския футбол! Много съм доволен, два симпатични отбора ще са на финала и ще мога да го гледам с удоволствие. Важното е, че МУ и Ба :D ги няма там, значи всичко е наред!Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Браво за точния резултат. В коментарите на спортал.бг един беше познал Барселона-Интер 1-0. А най-големия майстор беше един, познал резултата на Левски-Своге 5-0 В ншето първенство, не просто е ясно кой ще вземе точките от мача, ами сигурно има график на головете по минути. Изтича си инфо за нашите мачове, само да знаехме кой и къде да слушаме.
Коментар
-
Нямаме отбори за ШЛ, но имаме един стадион за тази лига. Предоставям ви снимки от базата на стадион Лазурhttp://www.sportal.bg/galery.php?id=...&category=1#16 - кампуса.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
коцев написа:В следващите години модата ще я диктува Литекс. :D Ето тая вечер младите ловчалийчета отнесоха дублиращия отбор на Локо Пловдив с 6:0 . Пък от новото първенство сите отбори направо да идват примерени със очакващата ги загуба . :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Еми Литекс е май шампион, ама да внимават с Бате Борисов тоя сезон. :D :D :D :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар