Тогава времето беше тоталитарно, а сега е демокрация.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sugarboy написа:Тъкмо днес си говорехме с баща ми, как преди повече от 20 години редовно ходехме на мачове и до Горна Оряховица - ставаха много симпатични мачлета и в Б група - имаше един много приятен отбор - Чирпан, с един плешивец вътре, мисля, че беше брат на вратаря Владо Делчев от Левски - голям техничар беше. А на кървавото дерби за влизане от В в Б група между Локо ГО и Бдин имаше 20 000 души, ама тогава ходенето на мач беше празник...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
sugarboy написа:Тъкмо днес си говорехме с баща ми, как преди повече от 20 години редовно ходехме на мачове и до Горна Оряховица - ставаха много симпатични мачлета и в Б група - имаше един много приятен отбор - Чирпан, с един плешивец вътре, мисля, че беше брат на вратаря Владо Делчев от Левски - голям техничар беше. А на кървавото дерби за влизане от В в Б група между Локо ГО и Бдин имаше 20 000 души, ама тогава ходенето на мач беше празник...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
До нас направиха спортна площадка с изкуствена трева и осветление. Играе се някакъв турнир. Играят аматьори, ама кефа да се гледат те е по-голям от този да гледам на стадиона фалшификати. Иначе както donnna писа мачовете на Нафтата във В групата и преди и сега си бяха със заряд. Въздишам по оня отбор.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:До нас направиха спортна площадка с изкуствена трева и осветление. Играе се някакъв турнир. Играят аматьори, ама кефа да се гледат те е по-голям от този да гледам на стадиона фалшификати. Иначе както donnna писа мачовете на Нафтата във В групата и преди и сега си бяха със заряд. Въздишам по оня отбор.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
-
donnna написа:ntodorov написа:До нас направиха спортна площадка с изкуствена трева и осветление. Играе се някакъв турнир. Играят аматьори, ама кефа да се гледат те е по-голям от този да гледам на стадиона фалшификати. Иначе както donnna писа мачовете на Нафтата във В групата и преди и сега си бяха със заряд. Въздишам по оня отбор.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
http://football.sportal.bg/news.php?...6#comments_box Вижте коментар номер 4 - 5:0, пуснат в 19:05 - 25 минути преди да започне мача :D
Коментар
-
Внимавайте, не само как, но и къде празнувате головете си http://sportni.bg/index.phtml?tid=40...543053&cid=521
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар