След днешния мач май е ясно че Литекс ще е шампион. 4 на 0 срещу Черно море е категоричен резултат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
-
коцев написа:Първото място одавна остана безинтересно ,защото се знае че моя Литекс няма как да го даде на друг . Сега борбата е за третото място . Там е голямата интрига .VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Humppa
Че ги бихте - бихте ги! Че батето ще ви отнесе - не се знае.Коцев, надявам се не хвърчиш в ЕВРОоблаците. Все пак Литекс може да са шампиони, но това се случва в нашият шампионат. Който както всички знаем е плачевно посредствен и слаб!Скоро си бъбрихме с един приятел и решихме, че за да се оправи нашият футбол трябва да дадат стадионите на отборите с 20-30-годишна концесия, квотата за чужденци да е 3 човека, като на терена едновременно да са максимум 2-ма (като за чужденец се брои дори и чужденецът с български паспорт!). Всеки отбор да излиза на терена първоначално с 2-ма младоци от собствената школа (това с 1 младок го има по В-групите). Също така да се намали съставът на "А" група до 10 отбора, като се игрят мачовете отново в 20 кръга. Т.е. ЦСКА-Левски ще се играе 4 пъти за шампионат.Казано по друг начин - стигнали сме дъното, дълбаем го! Трябва да се действа радикално и да се реже месото до кокала! Но в БФС е Перуката...
Коментар
-
Първо отборите са търговски дружества и собствениците могат да правят с тях каквото си искат . Да купуват играчи , да продават играчи , да си купуват мачове и съдии , да си продават мачовете и так нататък . :D И какво му е на първенството че тая година нито сини нито червени може да не участват наесен в турнирите ??? Ми така си требе . Я виж в Италия Рома беше на 12 място а с игра отиде на първо . Така е и тук и никой не знае мачовете как ще завършат . Като гледах играта на Сливен срещу Локо София ми се струваше че ще отнесат чорбата с няколко гола а стана точно обратното .
Коментар
-
коцев написа:Първо отборите са търговски дружества и собствениците могат да правят с тях каквото си искат . Да купуват играчи , да продават играчи , да си купуват мачове и съдии , да си продават мачовете и так нататък . :D И какво му е на първенството че тая година нито сини нито червени може да не участват наесен в турнирите ??? Ми така си требе . Я виж в Италия Рома беше на 12 място а с игра отиде на първо . Така е и тук и никой не знае мачовете как ще завършат . Като гледах играта на Сливен срещу Локо София ми се струваше че ще отнесат чорбата с няколко гола а стана точно обратното .
Коментар
-
коцев написа:Първо отборите са търговски дружества и собствениците могат да правят с тях каквото си искат . Да купуват играчи , да продават играчи , да си купуват мачове и съдии , да си продават мачовете и так нататък . :D И какво му е на първенството че тая година нито сини нито червени може да не участват наесен в турнирите ??? Ми така си требе . Я виж в Италия Рома беше на 12 място а с игра отиде на първо . Така е и тук и никой не знае мачовете как ще завършат . Като гледах играта на Сливен срещу Локо София ми се струваше че ще отнесат чорбата с няколко гола а стана точно обратното .
Коментар
-
коцев написа:Абе докато др.Коцев държи здраво оранжевия байрак и с такива фенове, то Литекс ще пробие и в Европата .Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар