Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ъъъъъ,кои бяха тези Берое?Какво е това яде ли се?

Коментар

Отърваха се Левскарите,ето първите коментари на УеФскарите,пак съдията им виновен.Спирам че ще кажа някоя глупост.Но това ЕРД ли е бой по рогата.

Коментар

Без коментар просто
        VTS 16V

Коментар

Поредния изключително слаб мач м/у двата измислени "гранда" !

Коментар

Не знам как да го кажа, а и вие как ли ще го възприемете, но аз не гледах нашето супердерби, а предпочетох къде-къде по-безобидното между Рома и Интер. Може да ми се сърдите, ама това е. Май не съжалявам, да си призная :D
            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Ринг.бг: "Футболист на лефски е пребит на стадион Г. Аспарухов. По непотвърдена информация става дума за Божидар Митрев."Само не става ясно дали е било в рамките на допустимото
              Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Току що по Дарик - Гонг съобщиха, че от ЦСКА официално са потвърдили - Андоне напуска отбора. Информацията още я няма на сайта Гонг. Аз лично чакам подобна вест и от синия отбор... А дано, ама надали ...
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Радвам се, че безличният Андоне освободи ЦСКА от присъствието си. Явно обаче положението с парите в отбора е много зле, защото спряганият за нов треньор Адалберт Зафиров все още е г-н Никой. Той няма треньорска кариера и ми се струва несериозно да поеме ЦСКА, но бъдещето ще покаже.
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                    . Той няма треньорска кариера и ми се струва несериозно да поеме ЦСКА, но бъдещето ще покаже.
                    От нищото очаквай нещо ,докато от големите треньори се видя какво могат. :D
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Та, както казах на стр.165 , всеки, който подценява Байерн Мюнхен и изобщо германския футбол, ще се опари. А иначе титаничният сблъсък снощи не ми хареса особено. Ще стискам палци за баварците и на реванша!
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Дано титаничният късмет на чугунените глави се счупи вече и баварците да ги треснат и на реванша. Германци с треньор холандец не могат да бъдат отписвани никога, още повече, когато насреща си имат сбирщина с треньор, чието водещо качество е алкохолизмът. Стискам палци довечера и Арсенал да се разправи с противния Барселона.

Коментар

Колега ако не знаеш да ти кажа,Барселона са новите носители на КЕШ.Арсенал са ми едни от любимите отбори,но срещу Барса и Меси 0,00% шанс за победа.

Коментар

Арсен Венгер е умен мъж и му е ясно, че като хване Меси, Барса нямат големи шансове, както впрочем миналата година Челси ги обезличиха напълно. Единственият и печеливш удар към вратата отправиха в 93-та минута.

Коментар

ама с тая разлика ,че Меси могат да го "хванат " само на летището ако пренася нещо контрабанда и пак не е сигурно но на малкото игрище на Арсенал определено ще е интересен мача
                              фиатче Браво 2.0

Коментар

тази вечер и ЦСКА-рите и Левскарите ще реват и ще си бършат сополите заедно! ЦСКА без титла, Левски - евротурнири през крив макарон...Бай Ганьо - шампион шампион....
                                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                                X