Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако ЦСКА победи Левски то Левски наесен е вън от турнирите ,защото купата ще отиде в отбор който няма да е в тройката на класирането . Като се има в предвид че Левски ще е четвърти най много, то Баткоф шъ си ближе раните наесен.
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Пичо’е дайте да мислиме нещо да изпаднат и двата бе, в Ж група да изпаднат! и всичките звезди да нямат право да играят за друг отбор, и да са на заплати по 340 лева, без премии, само с глоби! Тоя пич Орлин Орлинов, не стига че е супер некадърник, ами е нахален некадърник. Как може по телевизията да кажеш - бих я , в рамките на допустимото.... (оная е със счупен нос, плюла кръв, и т.н.) . Егати допустимото!

Коментар

ogi28b написа:
        Пичо’е дайте да мислиме нещо да изпаднат и двата бе, в Ж група да изпаднат! и всичките звезди да нямат право да играят за друг отбор, и да са на заплати по 340 лева, без премии, само с глоби! Тоя пич Орлин Орлинов, не стига че е супер некадърник, ами е нахален некадърник. Как може по телевизията да кажеш - бих я , в рамките на допустимото.... (оная е със счупен нос, плюла кръв, и т.н.) . Егати допустимото!
        Аз незнам още какво трябва да стане за да го спират тоя смотан шампионат за малко,белким им дойде акъла във тъпите кратуни.Ето единя бил и изнасили жена,после по ТВ се изкара баси и мъченика.Случката във Мездра.Члена на БФС и кмет,псува полицията.То само ни виж хората дето управляват футбола какви са.

Коментар

Всичко е до манталитет и...ген. Може би тук бях писал ( не си спомням ), но лятото бях с щерката в МОЛ Бургас. В източната му част в кафенето стояха Чиликов и Милен Георгиев ( играч на Нефтохимик и сегашен президент ). Бяха седнали на бар столовете в кафето, като собственици на всички твари, които щъкаха около тях. В западната част ( кафето под ескалатора ) Борел ( вратаря на Черноморец ) си пиеше кафето сам и се държеше много естествено. Когато ни видя, че търсехме място да седнем, човекът ни посочи двете свободни места до себе си и ние се възползвахме. През цялото време се занимаваше с щерката и искрено се радваше на всичко около него...Ами култура и...ген.
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ogi28b написа:
            Само трябваше да ги настигнат в Мездра. В рамките на допустимото, не повече...
            Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
              Какво се тюхкаме, че футбола ни е зле!?!?!? Вижте вчера Лечков какви ги говореше, а днес какви ги върши...Кмет и шеф в БФС... ОСТАВКА!!!
              В тоя случай смятам, че Лечкофф трябваше да изяде 2(два) шамара. Не заради болката. Но уви, ще му нарушат праватя, а нямат такова право, само той има...П-ст!
              Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

Ееее няма такъв простак като Лечкоффф,току що гледах по БТВ за стадионите по страната.Ами стадиона на ЛокоСф е направо убиец,въжетат които придържат козирката са ръждясали и накъсани.Експерти които са го гледали са дали заключение че този стадион може да придизвика голяма трагедия,особено че на него се провеждат и концерти.А Венци Стефанов каза една много хубава истина."Защо на Сливен дадоха няколко милиона за стадиона а на другите не дават,защо няма равнопоставеност"Значи за едни може а за други не.

Коментар

Бях планирал да ходя на Левски-ЦСКА. Но след последната ГСП (груба селска проява) на лумпените се отказвам.Колкото до мача, и двата отбора изглеждат по-скапани от всякога. Не мога да дам прогноза, толкова са зле и двата "гранда", че всичко може да се случи. Все пак мисля, че ЦСКА няма да победи.
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Днес ми се мярна едно заглавие от вестник, че мачът бил "уговорен" за равен, но понеже видях само заглавието и не съм чел подробностите, предполагам, че и двамата треньори, особено за Гонзо "треньор" го слагам в кавички, висят за уволнение от изхода на този мач, та нищо чудно и дотам да стигнат в падението си тези два "гранда".
                    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                      Днес ми се мярна едно заглавие от вестник, че мачът бил "уговорен" за равен, но понеже видях само заглавието и не съм чел подробностите, предполагам, че и двамата треньори, особено за Гонзо "треньор" го слагам в кавички, висят за уволнение от изхода на този мач, та нищо чудно и дотам да стигнат в падението си тези два "гранда".
                      Той не само Гонзо виси,и Андоне и той.Мисля че му са преброени дните като треньор на ЦСКА.По слаби Левски и ЦСКА не съм гледал от много време.

Коментар

nai7 написа:
                        По слаби Левски и ЦСКА не съм гледал от много време.
                        Това твърдение е валидно за всяко "дерби" в последните години. Всяко следващо е по-слабо от предходното, докога ли ще продължи тази тенденция?
                        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                          nai7 написа:
                          По слаби Левски и ЦСКА не съм гледал от много време.
                          Това твърдение е валидно за всяко "дерби" в последните години. Всяко следващо е по-слабо от предходното, докога ли ще продължи тази тенденция?
                          докато има преки предавания на мачовете от другите първенства ,все така ще е
                          фиатче Браво 2.0

Коментар

Докато публиката не пребие играчите, в рамките на допустимото разбира се.

Коментар

sugarboy написа:
                              Мда, и аз видях нещо такова. И съдията Генов се споменаваше като участник.
                              Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Абе стига с тия Левски и Цска. Само БЕРОЕ!!!

Коментар

Working...
                                X