Ако ЦСКА победи Левски то Левски наесен е вън от турнирите ,защото купата ще отиде в отбор който няма да е в тройката на класирането . Като се има в предвид че Левски ще е четвърти най много, то Баткоф шъ си ближе раните наесен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Пичо’е дайте да мислиме нещо да изпаднат и двата бе, в Ж група да изпаднат! и всичките звезди да нямат право да играят за друг отбор, и да са на заплати по 340 лева, без премии, само с глоби! Тоя пич Орлин Орлинов, не стига че е супер некадърник, ами е нахален некадърник. Как може по телевизията да кажеш - бих я , в рамките на допустимото.... (оная е със счупен нос, плюла кръв, и т.н.) . Егати допустимото!
Коментар
-
ogi28b написа:Пичо’е дайте да мислиме нещо да изпаднат и двата бе, в Ж група да изпаднат! и всичките звезди да нямат право да играят за друг отбор, и да са на заплати по 340 лева, без премии, само с глоби! Тоя пич Орлин Орлинов, не стига че е супер некадърник, ами е нахален некадърник. Как може по телевизията да кажеш - бих я , в рамките на допустимото.... (оная е със счупен нос, плюла кръв, и т.н.) . Егати допустимото!
Коментар
-
Всичко е до манталитет и...ген. Може би тук бях писал ( не си спомням ), но лятото бях с щерката в МОЛ Бургас. В източната му част в кафенето стояха Чиликов и Милен Георгиев ( играч на Нефтохимик и сегашен президент ). Бяха седнали на бар столовете в кафето, като собственици на всички твари, които щъкаха около тях. В западната част ( кафето под ескалатора ) Борел ( вратаря на Черноморец ) си пиеше кафето сам и се държеше много естествено. Когато ни видя, че търсехме място да седнем, човекът ни посочи двете свободни места до себе си и ние се възползвахме. През цялото време се занимаваше с щерката и искрено се радваше на всичко около него...Ами култура и...ген.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ogi28b написа:Пичо’е дайте да мислиме нещо да изпаднат и двата бе, в Ж група да изпаднат! и всичките звезди да нямат право да играят за друг отбор, и да са на заплати по 340 лева, без премии, само с глоби! Тоя пич Орлин Орлинов, не стига че е супер некадърник, ами е нахален некадърник. Как може по телевизията да кажеш - бих я , в рамките на допустимото.... (оная е със счупен нос, плюла кръв, и т.н.) . Егати допустимото!Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Какво се тюхкаме, че футбола ни е зле!?!?!? Вижте вчера Лечков какви ги говореше, а днес какви ги върши...Кмет и шеф в БФС... ОСТАВКА!!!Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
Ееее няма такъв простак като Лечкоффф,току що гледах по БТВ за стадионите по страната.Ами стадиона на ЛокоСф е направо убиец,въжетат които придържат козирката са ръждясали и накъсани.Експерти които са го гледали са дали заключение че този стадион може да придизвика голяма трагедия,особено че на него се провеждат и концерти.А Венци Стефанов каза една много хубава истина."Защо на Сливен дадоха няколко милиона за стадиона а на другите не дават,защо няма равнопоставеност"Значи за едни може а за други не.
Коментар
-
Бях планирал да ходя на Левски-ЦСКА. Но след последната ГСП (груба селска проява) на лумпените се отказвам.Колкото до мача, и двата отбора изглеждат по-скапани от всякога. Не мога да дам прогноза, толкова са зле и двата "гранда", че всичко може да се случи. Все пак мисля, че ЦСКА няма да победи.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Днес ми се мярна едно заглавие от вестник, че мачът бил "уговорен" за равен, но понеже видях само заглавието и не съм чел подробностите, предполагам, че и двамата треньори, особено за Гонзо "треньор" го слагам в кавички, висят за уволнение от изхода на този мач, та нищо чудно и дотам да стигнат в падението си тези два "гранда".Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:Днес ми се мярна едно заглавие от вестник, че мачът бил "уговорен" за равен, но понеже видях само заглавието и не съм чел подробностите, предполагам, че и двамата треньори, особено за Гонзо "треньор" го слагам в кавички, висят за уволнение от изхода на този мач, та нищо чудно и дотам да стигнат в падението си тези два "гранда".
Коментар
-
dikanio написа:nai7 написа:По слаби Левски и ЦСКА не съм гледал от много време.фиатче Браво 2.0
Коментар
-
sugarboy написа:Днес ми се мярна едно заглавие от вестник, че мачът бил "уговорен" за равен, но понеже видях само заглавието и не съм чел подробностите, предполагам, че и двамата треньори, особено за Гонзо "треньор" го слагам в кавички, висят за уволнение от изхода на този мач, та нищо чудно и дотам да стигнат в падението си тези два "гранда".Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар