Ми варди си главата човека Ако го удари топката по нея както е празна шъ стане сакатлък.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хайде пак: http://vbox7.com/play:6e47e07f Само на мен ли ми се струва, че Манчев приклекна нарочно?А иначе очаквано БФС присъди служебна победа с 4:0 на Локомотив Мездра. Междувременно Йордан Лечков и Красимир Балъков призоваха за спиране на първенството, а оставащите кръгове да се доиграят през есента след привеждане на стадионите в съответствие с изискванията, с което да преминем към система на провеждане пролет-есен. Ако това се приеме, което не ми се вярва, означава нулева година за участието ни в европейските клубни години.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Хайде пак: http://vbox7.com/play:6e47e07f Само на мен ли ми се струва, че Манчев приклекна нарочно?А иначе очаквано БФС присъди служебна победа с 4:0 на Локомотив Мездра. Междувременно Йордан Лечков и Красимир Балъков призоваха за спиране на първенството, а оставащите кръгове да се доиграят през есента след привеждане на стадионите в съответствие с изискванията, с което да преминем към система на провеждане пролет-есен. Ако това се приеме, което не ми се вярва, означава нулева година за участието ни в европейските клубни години.
Коментар
-
nai7 написа:...Това не са стадиони,тези стадиони са за Б и В група.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:nai7 написа:...Това не са стадиони,тези стадиони са за Б и В група.
Коментар
-
Какво се тюхкаме, че футбола ни е зле!?!?!? Вижте вчера Лечков какви ги говореше, а днес какви ги върши...Кмет и шеф в БФС... ОСТАВКА!!!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
По отношение на мерките за безопасност, нека да са според нравите. Не бяха толкова далечни времената, когато английските запалянковци бяха посрещани с обидния надпис: "Биенвенидос, анималес!" и бяха отделяни с дълбоки ровове от терена. Но явно намериха начин да държат извън стадионите най-опасните запалянковци-рецидивисти и нещата се подредиха.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
А тази снимка говори сама за себе си,толкова сме опасни даже са подострени железата,за по голям ефект.Ние феновете сме си виновни и продажниците дето продават мачаове,няма лошо да продадеш мач но направи го красиво,и навън има уредени мачове но не са толкова очевадни.Спирам да гледам Българсо първенство,шампиона е ясен.Ще гледам само дербито за да се уверя че не ставаме за нищо,и ще наблегна на Диемите и ТВ+ и шампионска лига.
Коментар
-
Humppa
Последни новини от футболаУважаеми читатели, ето какво се случи в българския футбол през последните 72 часа:1. Запалянковци нахлуха на терена, замеряха с камъни играчите в мача Локо (Мз) - ЦСКА и изпочупиха стадиона. Реферът прекрати срещата в 65-ата мин.2. Футболистът на ЦСКА Орлин Орлинов е обвинен в изнасилване от Мис Силикон Катрин Вачева. Той си е признал.3. Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков бе обявен за национално издирване, а по-късно задържан, след като показа среден пръст на пътен патрул в София.И т.н.Наздраве, Боби!
Коментар
-
Humppa написа:Последни новини от футболаУважаеми читатели, ето какво се случи в българския футбол през последните 72 часа:1. Запалянковци нахлуха на терена, замеряха с камъни играчите в мача Локо (Мз) - ЦСКА и изпочупиха стадиона. Реферът прекрати срещата в 65-ата мин.2. Футболистът на ЦСКА Орлин Орлинов е обвинен в изнасилване от Мис Силикон Катрин Вачева. Той си е признал.3. Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков бе обявен за национално издирване, а по-късно задържан, след като показа среден пръст на пътен патрул в София.И т.н.Наздраве, Боби!
Коментар
-
Humppa
Мароканският защитник на Левски Шакиб Бензукан е написал в профила си във "Фейсбук": "Само бой за тия курви!" Уточнява, че става въпрос за "тая курва, където са я пребили". Постът е пуснат във вторник вечерта около 21,30 ч., точно когато се разчу за това, че Орлин Орлинов е пребил Катрин Вачева. Ето и оригиналния разговор, който се води в профила на Бензукан във "Фейсбук", част от него писан с латински букви на т.нар. маймуница:Chakib Benzoukane: samo boi za tiq kurvi (само бой за тия курви - б.р.)Vladimir Uzunov: Кои?Вероника Исталиянова: само такаVioletta Nedqlkova: kakvo si se razbesnql pak (какво си се разбеснял пак - б.р.)Marieta Petrova: Koi te tormozi, priqtel4e (кой те тормози, приятелче)Chakib Benzoukane: taq kurva kadeto saq prebili (тая курва, където са я пребили - б.р.)Vladimir Uzunov: Защитаваш колегите чорбари?Yasen Stoyanov: Ostavi gi ti kurvite sa vecher...gledai utre na ma4a da ne izlojite Levski kakto napravihte mnogo pyti do sega! (Остави ги ти, курвите са вечер...гледай утре на мача да не изложите Левски, както направихте много пъти досега - б.р.)
Коментар
-
Колеги,дербито в събота ще е много яко!Ако играят с квадратна топка поне няма да се оправдават с това,че е кръгла и може да отиде навсякъде.Няма такива нехранимайковци.И ЦСКА и Левски са толкова слаби,че другата седмица като дойдат ЦСКА ако не носят куфара с парите на Берое,дупе да им е яко.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар