Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ми варди си главата човека Ако го удари топката по нея както е празна шъ стане сакатлък.
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Хайде пак: http://vbox7.com/play:6e47e07f Само на мен ли ми се струва, че Манчев приклекна нарочно?А иначе очаквано БФС присъди служебна победа с 4:0 на Локомотив Мездра. Междувременно Йордан Лечков и Красимир Балъков призоваха за спиране на първенството, а оставащите кръгове да се доиграят през есента след привеждане на стадионите в съответствие с изискванията, с което да преминем към система на провеждане пролет-есен. Ако това се приеме, което не ми се вярва, означава нулева година за участието ни в европейските клубни години.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Сигурно Батков го е накарал да клекне...
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
          Сигурно Батков го е накарал да клекне...

Коментар

За всяко нещо си има причина. Аз поне не виждам логична причина футболистът, който е застанал на гредата при изпълнение на корнер, да се сниши. Явно е получил факс, за да го направи.

Коментар

snake написа:
              Хайде пак: http://vbox7.com/play:6e47e07f Само на мен ли ми се струва, че Манчев приклекна нарочно?А иначе очаквано БФС присъди служебна победа с 4:0 на Локомотив Мездра. Междувременно Йордан Лечков и Красимир Балъков призоваха за спиране на първенството, а оставащите кръгове да се доиграят през есента след привеждане на стадионите в съответствие с изискванията, с което да преминем към система на провеждане пролет-есен. Ако това се приеме, което не ми се вярва, означава нулева година за участието ни в европейските клубни години.
              Че то ако трябва да се чака стадионите да ги оправят и тогава да се започне,ще има да си чакаме.Те повечето отбори не трябва да участват в първенството.Това не са стадиони,тези стадиони са за Б и В група.

Коментар

nai7 написа:
                ...Това не са стадиони,тези стадиони са за Б и В група.
                Не, колега, не са и за Б група. Аз съм ходил в миналото на много мачове на пазарджишкия "Хебър" в "Б" група. Стадионът си беше ливада, поляна, но равна, с идеално поддържана трева. Поддържана писта, която отделя терена от трибуните. Висока телена ограда с шипове, която трудно може да бъде прескочена. Стояхме на дървени пейки, а не на пластмасови седалки, и какво от това? Е, по отношение на кенефите, винаги сме се намирали в Анадола. И преди, и сега, все едно влизаш в кочина, ако посетиш тоалетната на някой стадион.П.П. Не знам дали знаете какво се случи с китното пазарджишко стадионче "Любен Шкодров", на което идваха да играят и националните ни отбори. Дойдоха едни италиански мошеници, убедиха общината в чистите си инвестиционни намерения и получиха някакви апетитни общински терени. След което "инвестираха" в стадиона: разкопаха го, изкъртиха пейките и го зарязаха. Сега на това място има едни бетонни руини. Вече повече от 10-ина години стадионът пустее. А "Хебър" играе мачовете си на бившето тренировъчно игрище...

Коментар

snake написа:
                  nai7 написа:
                  ...Това не са стадиони,тези стадиони са за Б и В група.
                  Не, колега, не са и за Б група. Аз съм ходил в миналото на много мачове на пазарджишкия "Хебър" в "Б" група. Стадионът си беше ливада, поляна, но равна, с идеално поддържана трева. Поддържана писта, която отделя терена от трибуните. Висока телена ограда с шипове, която трудно може да бъде прескочена. Е по отношение на кенефите, винаги сме се намирали в анадола. И преди, и сега, все едно влизаш в кочина, ако посетиш тоалетната на някой стадион.
                  Избягвам да ги посещавам,гледам да си свърша работата преди мача.Но ме е яд да гледам порутени стадиони,фенове затворени като престъпници зад телени огради със шипове.Едва ли някога ще дочакам ден във който ще отидеш на мач и ще си на 2 метра от вратаря,и ще си гледаш любимия отбор.Завиждам им на Острова,дано поне за моите внуци да стане,защото за детето ми едва ли.А след това във Мездра даже не мисля да я взема с мен на мач.Ето,това във дясно е кошарата за гостуващите фенове,все едно карат затворници вътре.
                  Прикачени файлове

Коментар

Какво се тюхкаме, че футбола ни е зле!?!?!? Вижте вчера Лечков какви ги говореше, а днес какви ги върши...Кмет и шеф в БФС... ОСТАВКА!!!
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

По отношение на мерките за безопасност, нека да са според нравите. Не бяха толкова далечни времената, когато английските запалянковци бяха посрещани с обидния надпис: "Биенвенидос, анималес!" и бяха отделяни с дълбоки ровове от терена. Но явно намериха начин да държат извън стадионите най-опасните запалянковци-рецидивисти и нещата се подредиха.

Коментар

А тази снимка говори сама за себе си,толкова сме опасни даже са подострени железата,за по голям ефект.Ние феновете сме си виновни и продажниците дето продават мачаове,няма лошо да продадеш мач но направи го красиво,и навън има уредени мачове но не са толкова очевадни.Спирам да гледам Българсо първенство,шампиона е ясен.Ще гледам само дербито за да се уверя че не ставаме за нищо,и ще наблегна на Диемите и ТВ+ и шампионска лига.
                        Прикачени файлове

Коментар

Последни новини от футболаУважаеми читатели, ето какво се случи в българския футбол през последните 72 часа:1. Запалянковци нахлуха на терена, замеряха с камъни играчите в мача Локо (Мз) - ЦСКА и изпочупиха стадиона. Реферът прекрати срещата в 65-ата мин.2. Футболистът на ЦСКА Орлин Орлинов е обвинен в изнасилване от Мис Силикон Катрин Вачева. Той си е признал.3. Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков бе обявен за национално издирване, а по-късно задържан, след като показа среден пръст на пътен патрул в София.И т.н.Наздраве, Боби!
                          От 7 дни спорт. Май е време да закриваме футбола и жалкият БФС.

Коментар

Humppa написа:
                            Последни новини от футболаУважаеми читатели, ето какво се случи в българския футбол през последните 72 часа:1. Запалянковци нахлуха на терена, замеряха с камъни играчите в мача Локо (Мз) - ЦСКА и изпочупиха стадиона. Реферът прекрати срещата в 65-ата мин.2. Футболистът на ЦСКА Орлин Орлинов е обвинен в изнасилване от Мис Силикон Катрин Вачева. Той си е признал.3. Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков бе обявен за национално издирване, а по-късно задържан, след като показа среден пръст на пътен патрул в София.И т.н.Наздраве, Боби!
                            От 7 дни спорт. Май е време да закриваме футбола и жалкият БФС.
                            И държавата.

Коментар

Мароканският защитник на Левски Шакиб Бензукан е написал в профила си във "Фейсбук": "Само бой за тия курви!" Уточнява, че става въпрос за "тая курва, където са я пребили". Постът е пуснат във вторник вечерта около 21,30 ч., точно когато се разчу за това, че Орлин Орлинов е пребил Катрин Вачева. Ето и оригиналния разговор, който се води в профила на Бензукан във "Фейсбук", част от него писан с латински букви на т.нар. маймуница:Chakib Benzoukane: samo boi za tiq kurvi (само бой за тия курви - б.р.)Vladimir Uzunov: Кои?Вероника Исталиянова: само такаVioletta Nedqlkova: kakvo si se razbesnql pak (какво си се разбеснял пак - б.р.)Marieta Petrova: Koi te tormozi, priqtel4e (кой те тормози, приятелче)Chakib Benzoukane: taq kurva kadeto saq prebili (тая курва, където са я пребили - б.р.)Vladimir Uzunov: Защитаваш колегите чорбари?Yasen Stoyanov: Ostavi gi ti kurvite sa vecher...gledai utre na ma4a da ne izlojite Levski kakto napravihte mnogo pyti do sega! (Остави ги ти, курвите са вечер...гледай утре на мача да не изложите Левски, както направихте много пъти досега - б.р.)
                              Ето какво представляват нашите ритнитопковци! Цитата е от 7 дни спорт.Освен това, Орлинчо са го пуснали под гаранция...... нямам думи!

Коментар

Колеги,дербито в събота ще е много яко!Ако играят с квадратна топка поне няма да се оправдават с това,че е кръгла и може да отиде навсякъде.Няма такива нехранимайковци.И ЦСКА и Левски са толкова слаби,че другата седмица като дойдат ЦСКА ако не носят куфара с парите на Берое,дупе да им е яко.
                                FIAT BRAVO 1.6
                                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X