мача днес беше платен или купен както искате така го разбирайте беройци просто не играха личеше си но факт че се дадоха днес
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
snake написа:Манчестър Юнайтед-Ливърпул - смехория, корупция, несъществуваща дузпа .Локомотив Мездра-ЦСКА - красота, лобут, екшън, зрелище :D . Какво повече може да иска човек от един мач ?
Коментар
-
EasternAlien написа:snake написа:Манчестър Юнайтед-Ливърпул - смехория, корупция, несъществуваща дузпа .Локомотив Мездра-ЦСКА - красота, лобут, екшън, зрелище :D . Какво повече може да иска човек от един мач ?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
EasternAlien написа:Е значи и ти не разбра моята ирония А че съм пил, пил съм - 2 бири дотук, още 3 са на опашкатаnai7 написа:Баси и малоумните фенове,трябва да им се забрани на тези малоумни фенове да ходят по мачове.Ходят да хвърлят камъни по мирно стоящите зрители,ами там има и деца.Мръсни надрусани лумпени.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:EasternAlien написа:Е значи и ти не разбра моята ирония А че съм пил, пил съм - 2 бири дотук, още 3 са на опашкатаnai7 написа:Баси и малоумните фенове,трябва да им се забрани на тези малоумни фенове да ходят по мачове.Ходят да хвърлят камъни по мирно стоящите зрители,ами там има и деца.Мръсни надрусани лумпени.
Коментар
-
Сега Дучката ще измисли следното - това е провокация, това бяха фенове на левски, мездра нарочно не са наели полицията за охрана, наели са провокатори.... Много, изключително много слабо отсъждане на Хауард в ситуацията с изравнителния гол за Ман. Ю. По указанията на ФИФА - всяко нарушение в наказателното поле следва да се счита с 1 степен по-тежко. В случая - нарушението на Масчерано е нарушение при което по правилник се отсъжда жълт картон. Щом е в наказателното - червен! А той - ни в клин, ни в ръкав - хем даде само жълт, хем даде дузпа, за нарушение което започва над 5 метра преди наказателното поле, сравнено спрямо линиите на терена от различната посока на валираната трева. После - ново неадекватно отсъждане при нарушението на Кайт срещу Невил/Флечър (не съм сигурен кой беше), и последвалото ритане на втория срещу първия.Като цяло - един Торес шампион не прави! Който търсеше победата повече - той я постигна.
Коментар
-
Вие още ли продължавате да гледате БГ футбол? Ако оставите настрани клубните пристрастия и за момент погледнете над нещата, ще осъзнаете, че си трошите нервите напразно. Аз доста отдавна вече с безразличие подочувам, защото и не следя, какво се случва в родното първенство. Миналата седмица хвърлих едно око на т. нар. кърваво дерби в Ловеч. Ами, дори и най-малко не се ядосах в края, при този резултат за любимия ми отбор. Имам едни братовчеди на жена ми, цесекарчета, говорят нещо с нея по скайпа и я питат дали съм в траур, заради резултата. Викам им - спокойно, другата седмица и вие ще сте тъй, ама не си го слагайте толкоз навътре. Мисълта ми е, че нашите футболисти трябва да получат от нас полагаемата доза безразличие, в съответствие с продукцията, която ни поднасят.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:Вие още ли продължавате да гледате БГ футбол? Ако оставите настрани клубните пристрастия и за момент погледнете над нещата, ще осъзнаете, че си трошите нервите напразно. Аз доста отдавна вече с безразличие подочувам, защото и не следя, какво се случва в родното първенство. Миналата седмица хвърлих едно око на т. нар. кърваво дерби в Ловеч. Ами, дори и най-малко не се ядосах в края, при този резултат за любимия ми отбор. Имам едни братовчеди на жена ми, цесекарчета, говорят нещо с нея по скайпа и я питат дали съм в траур, заради резултата. Викам им - спокойно, другата седмица и вие ще сте тъй, ама не си го слагайте толкоз навътре. Мисълта ми е, че нашите футболисти трябва да получат от нас полагаемата доза безразличие, в съответствие с продукцията, която ни поднасят.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
EasternAlien написа:А само като си помисля, че искаха да спират чуждите първенства по телевизията, когато се играе нашето първенство
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар