sugarboy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
В интерес на истината Челси немаха ден вчера . Много близко бяха до гола и Интер отиваше на кино обаче събата им обърна гръб.Не бива да гледаме еднозначно всяка футболна среща . И още веднаж се потвърждава голата истина ,че първата среща как е завършила не е от голямо значение . Има и втора и ето вчера всички очакваха че Челси като вкара гол в Италия е в по добра позиция,но реалноста излезе друга. Също и ЦСКА Москва при равен на собствен терен всички очакваха че почти отпада но ето че те биха във Испания. Топка е и всичко може да се случи . :D
Коментар
-
Lane Staley написа:И Мориню е голям треньор. Струва ми се, че след този мач окончателно се утвърди като най-вероятният заместник на Сър Алекс Фергюсън.
Коментар
-
Имам чувството, че сър Алекс и в напреднала старческа дименсия да е край играчите на Ман - пак ще побеждават. Този човек е институция и към сегашния момент да си отиде Юнайтед ще играе по негов "тертип" на самотек поне 3 години. :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
dikanio написа:Само да не излъжат Моуриньо (или както там се пише, гледам всеки има собствена интерпретация :D),like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Дамян Георгиев: В Берое не сме богати, но играем със сърцеот Станил Йотов, 16.03.2010 г.Дамян Георгиев е председател на борда на директорите на Берое - отборът, който стана един от хитовете на първенството. Роден е на 28 октомври 1967 г. Той е юрист по образование и бероец по рождение. Съветник е в община Стара Загора, участва в комисията по евроинтеграция и международни връзки. С Дамян Георгиев разговаряме по темата как в Стара Загора правят хубав футбол с малко пари.- Г-н Георгиев, често може да се чуе, че Берое са сиромасите на "А" група, а футболистите карат на банички и боза. Така ли е наистина?- Разбира се, че не е така. Не отричам, че изкарахме много трудна година. Миналото лято трима от основните ни спонсори, сред които "Брикел", спряха финансирането на клуба. До октомври се натрупаха задължения. Пред Берое имаше два варианта - или да се намери нов собственик, или отборът да стане общоградска кауза. Случи се второто. На помощ дойдоха няколко спонсора като "Булсатком", а община Стара Загора отпусна годишна субсидия от 350 000 лв. Това всъщност е колкото 1/3 от месечния бюджет на Левски или ЦСКА, но за Берое е добре. Заедно с постъпленията от тв-права и билети осигурихме бюджет от 1.2 млн. лв. за това първенство.- Това все пак не са много пари. Преди началото на сезона очаквахте ли, че Берое ще се представи толкова сполучливо?- Честно казано, да. Първо, Стара Загора е футболен град. Хората обичат много Берое, това се прехвърля и към самите футболисти. Доста от тях можеха да отидат в други отбори, но останаха в Берое именно заради хората. Имаме публика, за каквато другите могат само да мечтаят. Другото е, че треньорът Илиан Илиев работи вече две години, изгради си отбора както трябва и сега Берое играе силно.- Наскоро имаше две оферти за закупуване на Берое - от Турция и от италианските инвеститори в Ботев. Защо сделката не стана?- Вижте, ние поискахме гаранции от тях. Предложихме им варианти, при които да започнат да финансират клуба, и ако покажат сериозни намерения, да получат акциите. Това е нещо нормално. Къде е гаранцията, че няма да дойде някой, който ще разпродаде футболистите и след това ще избяга Или да се случи нещо като в Ботев? Те не приеха този вариант и до сделка не се стигна. В момента акциите са притежание на сдружението с нестопанска цел "Футболен клуб Берое 1916 - ветерани". В него сме все хора, които в Стара Загора подлежим на обществен контрол. Не сме такива, които можем да си вземем шапките и да избягаме.- Казахте, че Берое е нещо като общоградска кауза. Къде обаче е мощният градски бизнес, който да финансира Берое?- Аз пък ще кажа друго - обикновените хора са зад Берое. Знаете ли какво се случваше в най-тежките месеци? В клуба идваха възрастни хора, пенсионери и казваха - момчета, правите-струвате, запазете Берое Всеки от тях отделя левчета от пенсията си, за да дойде на мача и да вика за Берое. Градът е луд по Берое! Затова сме на първо място по посещаемост в "А" група. Може да не сме най-богатите, да нямаме милиони, но хората обичат Берое. Футболистите играят със сърцата си и това е най-важното. Вижте, че има по-големи градове като Варна и Бургас например, където на мач ходят доста по-малко зрители. Черноморец например правят нов стадион. Добре, ама за какво ти е стадион, като нямаш публика.- В Берое обаче няма звезди. Преди началото на сезона средният български запалянко едва ли е бил в състояние да посочи имената дори на трима играчи на Берое?- Може да няма звезди, но има отбор, който играе добре. Вижте кои отбори сме побеждавали този сезон: Литекс, Левски, Локо (Сф), Черноморец - все съперници, които афишираха амбиции за участие в европейските турнири. С ЦСКА също направихме хубав мач, завършихме 0:0.- Защо не продадохте национала Иво Иванов през зимата? Можехте да изкарате някой лев.- За Иво ще кажа, че е мъжко момче. Имаше оферти, обещаваха му висока заплата. Оказа се обаче, че искат да го вземат от Берое едва ли не без пари. Тогава самият Иво дойде и каза - господа, оставам в Берое! Впрочем такова беше желанието и на всички запалянковци. Разбира се, ние не желаем да му спираме развитието и при добра оферта ще го пуснем в по-голям клуб. Но самият той е изключително лоялен към Берое. Наскоро някъде написаха, че ще си разтрогва договора и ще бяга. Същия ден Иво се обади и каза - тук съм, няма да ходя никъде. Как Берое няма да играе добре, като има такива футболисти?- Ще остане ли Илиан Илиев след края на първенството?- Това е въпрос на преговори между двете страни. Колкото до работата на Илиан, за нея най-добре говорят резултатите на Берое. Публиката много обича Илиан след всеки мач скандират името му.- Предстои мач с Локомотив (Пд) в петък. Вече се говори, че Берое ще даде мача на Локото, за да го спаси от изпадане в "Б" група?- Абсурд! В интерес на истината и аз чух такива неща - понеже сме победили Черноморец, сега сме щели да лягаме. Няма такова нещо. Как си представяте, че аз или Илиан Илиев влизаме в съблекалнята и казваме - момчета, даваме им мача. С какви очи ще погледнем хората след това? В интерес на истината такива неща се говореха и преди мача с Литекс, и преди ЦСКА... Мога да кажа едно - още от времето на Николай Банев Берое нито е продавал, нито е купувал мачове. Играем честно. Може и да паднем, но няма да стане по втория начин.- Четох наскоро интервю с кмета на Стара Загора проф. Светлин Танчев. Беше резервиран по отношение на ремонта на осветлението и електронното табло на стадиона?- Аз мисля, че нещата могат да се решат и въпросът вече се дискутира с проф. Танчев. В момента се изчисляват разходите, ще се търси начин за финансиране. Надявам се, че до 2012 г. осветлението и таблото ще работят. Стара Загора има желание да приеме квалификационни мачове на младежкия национален отбор, а защо и мъжете да не дойдат за някой мач? Отборът на България рядко е играл тук, но пък никога не е губил под Аязмото. Нали помните, когато през 1998 г. в Стара Загора се игра контролата със Слова
Коментар
-
Това Берое са нечовеци. Истински патриоти, родолюбци, градолюбци и футболюбци. Шапка им свалям. Ей такива жертви иска родния футбол за да пребъде.ПС: Как оцеляват физически тези хора не знам, но знам, че утре всеки един от тях ще застане пред амбразурата с разтворена гръд.A17DTС/S
Коментар
-
В интервюто на този фактор за Старозагорския футбол г-н Дамянов е "засечен" момента със стадион Черноморец и публиката му. Публиката в Бургас не е наивна и не ходи на изкуствени мачове ( каквито са повечето в А група ) на напудрен отбор ( какъвто е ПФК Черноморец ) в момента. Това, което стана в Бургас боли. Беше затрита една школа (на Нефтохимик - не Нафтекс ) ей така на случаен принцип. За всички стана ясно, че Събев и Балъков имат отношения в други измерения ( бизнес интереси ). Вчера в прав текст ( справка Гонг.бг ) Събев каза: "С Балъков сме поне още 5 години. Отборът не ме интересува сега. Интересува ме базата. До края на годината стадиона ще бъде опасан с козирки и задължителното изискването на УЕФА и ФИФА от 2011 г. над 75% от седящите места да са под козирки за да се провеждат международни мачове ще бъде факт". Точно, ясно и кратко. Това, че нас ни боли, че отборът ще остане на втори план - йок. Факт е, че от догодина всички БГ отбори с международни участия ще играят в Бургас...Истина е, че Събев не го прави само за черните очи на хора от БФС - прави го от и за своя джоб. Балъков, Бобич, и Община Бургас са съинвеститори. Забравете за спортно-техническата част в Черноморец. Там грижите са на хора, които не се чуват и виждат...ПС: Господин Дамянов нека си опресни спомените за посещението на стадион Нефтохимик ( сега Лазур ) преди 10-11 години, когато първоизточника на базата играеше мачовете си там и отборът беше изцяло заводски и бургаски. Средната посещаемост беше 12 000 на мач. Въпреки, че за първия полусезон 2010/2011г. Черноморец беше на 4 - то място по посещаемост при положение, че ЦСКА и Левски не са ни гостували. Мачовете на Черноморец се бойкотират, но явно това не стряска тези дето дават парите. Безразличието е пълно и заради факта, че никой не иска и не си прави труда да иска оставка на Балъков ( пък и за какво ли, като на повечето е все тая какво се случва с ПФК Митко Събев - Бобич - Балъков - КО)Пак казвам утре с тях без тях - остава построеното, пък дай боже приказките им за светло бъдеще станат истина.A17DTС/S
Коментар
-
Вече са ясни двойките в ШЛ.Жребий за 1/4 - финалите:ЛИОН - БОРДОБАЙЕРН - МАН ЮНАРСЕНАЛ - БАРСЕЛОНАИНТЕР - ЦСКА (МОСКВА) Този жребий ме кара да залагам на миналогодишният финал.Манчестер-Барселона.Естетествено не подценявам Баварците и Интер,но мисля че другите отбори няма да могат да надскочат себеси.За симпатичният отбор на Лион полуфинал ще бъде тавана в тазгодишното издание и най-добро класиране.Цска няма какво да губи оттук нататък, но Итер си е класа в момента.Арсенал,доста непостоянни едвали ще изненадат Барса.Мойте фаворити за финала са Манчестър и Барса.Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
Lane Staley написа:sugarboy написа:Lane Staley написа:Някой гледа ли вчера Интер?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
много се радвам че победихме Берое на техен терен :Dмисля че не се е случвало от много време. не можах да гледам мача но от коментарите който четох останах с впечатлението че е станал мъжки двубой.ако Локото запази този състав и спонсор догодина прогнозирам че сме в тройкатаRenault Laguna 1,9 dci 2002
Коментар
-
vaskobravo написа:много се радвам че победихме Берое на техен терен :Dмисля че не се е случвало от много време. не можах да гледам мача но от коментарите който четох останах с впечатлението че е станал мъжки двубой.ако Локото запази този състав и спонсор догодина прогнозирам че сме в тройката
Коментар
-
Къде остана честната игра на Берое ? Приказките за Берое и неговите играчи тип ала Александър Матросов, които играели само с душа и сърце без пари отидоха в тоалетното гърне и бяха отнесени с фекалиите след днешния мач с Локо ПД. Без да ми се сърдят привържениците на Берое, но отбор, който ( и според самите привърженици ) се е подиграл с тях на собствения си стадион буди отношението, което бургаската публика демонстрира с Черноморец към този момент. Всичко друго е пародия на фенщина.A17DTС/S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар