Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sugarboy написа:
    Lane Staley написа:
    Някой гледа ли вчера Интер?
    Аз ги гледах и даже поздравих феновете на италианския футбол, ама тука - Литекс, та Литекс...
    Невероятен Интер.И Мориню е голям треньор. Струва ми се, че след този мач окончателно се утвърди като най-вероятният заместник на Сър Алекс Фергюсън.
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

В интерес на истината Челси немаха ден вчера . Много близко бяха до гола и Интер отиваше на кино обаче събата им обърна гръб.Не бива да гледаме еднозначно всяка футболна среща . И още веднаж се потвърждава голата истина ,че първата среща как е завършила не е от голямо значение . Има и втора и ето вчера всички очакваха че Челси като вкара гол в Италия е в по добра позиция,но реалноста излезе друга. Също и ЦСКА Москва при равен на собствен терен всички очакваха че почти отпада но ето че те биха във Испания. Топка е и всичко може да се случи . :D
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Lane Staley написа:
        И Мориню е голям треньор. Струва ми се, че след този мач окончателно се утвърди като най-вероятният заместник на Сър Алекс Фергюсън.
        А дано! Няма по-добри треньори от тях двамата. След пенсионирането на едниния, най-естественото нещо е другия да заеме мястото му. Само да не излъжат Моуриньо (или както там се пише, гледам всеки има собствена интерпретация :D), да отиде в мадридския цирк. Някъде четох, че Реал искали Бенитес - дано го вземат и цирка ще е пълен
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Имам чувството, че сър Алекс и в напреднала старческа дименсия да е край играчите на Ман - пак ще побеждават. Този човек е институция и към сегашния момент да си отиде Юнайтед ще играе по негов "тертип" на самотек поне 3 години. :D
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

dikanio написа:
            Само да не излъжат Моуриньо (или както там се пише, гледам всеки има собствена интерпретация :D),
            Вярвай на моята, завършил съм португалски В португалския "ou" се произнася по-отворено, докато "о" е затъмнено и се поизнася като "у". Точно обратно на френския.
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Дамян Георгиев: В Берое не сме богати, но играем със сърцеот Станил Йотов, 16.03.2010 г.Дамян Георгиев е председател на борда на директорите на Берое - отборът, който стана един от хитовете на първенството. Роден е на 28 октомври 1967 г. Той е юрист по образование и бероец по рождение. Съветник е в община Стара Загора, участва в комисията по евроинтеграция и международни връзки. С Дамян Георгиев разговаряме по темата как в Стара Загора правят хубав футбол с малко пари.- Г-н Георгиев, често може да се чуе, че Берое са сиромасите на "А" група, а футболистите карат на банички и боза. Така ли е наистина?- Разбира се, че не е така. Не отричам, че изкарахме много трудна година. Миналото лято трима от основните ни спонсори, сред които "Брикел", спряха финансирането на клуба. До октомври се натрупаха задължения. Пред Берое имаше два варианта - или да се намери нов собственик, или отборът да стане общоградска кауза. Случи се второто. На помощ дойдоха няколко спонсора като "Булсатком", а община Стара Загора отпусна годишна субсидия от 350 000 лв. Това всъщност е колкото 1/3 от месечния бюджет на Левски или ЦСКА, но за Берое е добре. Заедно с постъпленията от тв-права и билети осигурихме бюджет от 1.2 млн. лв. за това първенство.- Това все пак не са много пари. Преди началото на сезона очаквахте ли, че Берое ще се представи толкова сполучливо?- Честно казано, да. Първо, Стара Загора е футболен град. Хората обичат много Берое, това се прехвърля и към самите футболисти. Доста от тях можеха да отидат в други отбори, но останаха в Берое именно заради хората. Имаме публика, за каквато другите могат само да мечтаят. Другото е, че треньорът Илиан Илиев работи вече две години, изгради си отбора както трябва и сега Берое играе силно.- Наскоро имаше две оферти за закупуване на Берое - от Турция и от италианските инвеститори в Ботев. Защо сделката не стана?- Вижте, ние поискахме гаранции от тях. Предложихме им варианти, при които да започнат да финансират клуба, и ако покажат сериозни намерения, да получат акциите. Това е нещо нормално. Къде е гаранцията, че няма да дойде някой, който ще разпродаде футболистите и след това ще избяга Или да се случи нещо като в Ботев? Те не приеха този вариант и до сделка не се стигна. В момента акциите са притежание на сдружението с нестопанска цел "Футболен клуб Берое 1916 - ветерани". В него сме все хора, които в Стара Загора подлежим на обществен контрол. Не сме такива, които можем да си вземем шапките и да избягаме.- Казахте, че Берое е нещо като общоградска кауза. Къде обаче е мощният градски бизнес, който да финансира Берое?- Аз пък ще кажа друго - обикновените хора са зад Берое. Знаете ли какво се случваше в най-тежките месеци? В клуба идваха възрастни хора, пенсионери и казваха - момчета, правите-струвате, запазете Берое Всеки от тях отделя левчета от пенсията си, за да дойде на мача и да вика за Берое. Градът е луд по Берое! Затова сме на първо място по посещаемост в "А" група. Може да не сме най-богатите, да нямаме милиони, но хората обичат Берое. Футболистите играят със сърцата си и това е най-важното. Вижте, че има по-големи градове като Варна и Бургас например, където на мач ходят доста по-малко зрители. Черноморец например правят нов стадион. Добре, ама за какво ти е стадион, като нямаш публика.- В Берое обаче няма звезди. Преди началото на сезона средният български запалянко едва ли е бил в състояние да посочи имената дори на трима играчи на Берое?- Може да няма звезди, но има отбор, който играе добре. Вижте кои отбори сме побеждавали този сезон: Литекс, Левски, Локо (Сф), Черноморец - все съперници, които афишираха амбиции за участие в европейските турнири. С ЦСКА също направихме хубав мач, завършихме 0:0.- Защо не продадохте национала Иво Иванов през зимата? Можехте да изкарате някой лев.- За Иво ще кажа, че е мъжко момче. Имаше оферти, обещаваха му висока заплата. Оказа се обаче, че искат да го вземат от Берое едва ли не без пари. Тогава самият Иво дойде и каза - господа, оставам в Берое! Впрочем такова беше желанието и на всички запалянковци. Разбира се, ние не желаем да му спираме развитието и при добра оферта ще го пуснем в по-голям клуб. Но самият той е изключително лоялен към Берое. Наскоро някъде написаха, че ще си разтрогва договора и ще бяга. Същия ден Иво се обади и каза - тук съм, няма да ходя никъде. Как Берое няма да играе добре, като има такива футболисти?- Ще остане ли Илиан Илиев след края на първенството?- Това е въпрос на преговори между двете страни. Колкото до работата на Илиан, за нея най-добре говорят резултатите на Берое. Публиката много обича Илиан след всеки мач скандират името му.- Предстои мач с Локомотив (Пд) в петък. Вече се говори, че Берое ще даде мача на Локото, за да го спаси от изпадане в "Б" група?- Абсурд! В интерес на истината и аз чух такива неща - понеже сме победили Черноморец, сега сме щели да лягаме. Няма такова нещо. Как си представяте, че аз или Илиан Илиев влизаме в съблекалнята и казваме - момчета, даваме им мача. С какви очи ще погледнем хората след това? В интерес на истината такива неща се говореха и преди мача с Литекс, и преди ЦСКА... Мога да кажа едно - още от времето на Николай Банев Берое нито е продавал, нито е купувал мачове. Играем честно. Може и да паднем, но няма да стане по втория начин.- Четох наскоро интервю с кмета на Стара Загора проф. Светлин Танчев. Беше резервиран по отношение на ремонта на осветлението и електронното табло на стадиона?- Аз мисля, че нещата могат да се решат и въпросът вече се дискутира с проф. Танчев. В момента се изчисляват разходите, ще се търси начин за финансиране. Надявам се, че до 2012 г. осветлението и таблото ще работят. Стара Загора има желание да приеме квалификационни мачове на младежкия национален отбор, а защо и мъжете да не дойдат за някой мач? Отборът на България рядко е играл тук, но пък никога не е губил под Аязмото. Нали помните, когато през 1998 г. в Стара Загора се игра контролата със Слова

Коментар

Това Берое са нечовеци. Истински патриоти, родолюбци, градолюбци и футболюбци. Шапка им свалям. Ей такива жертви иска родния футбол за да пребъде.ПС: Как оцеляват физически тези хора не знам, но знам, че утре всеки един от тях ще застане пред амбразурата с разтворена гръд.
                A17DTС/S

Коментар

В интервюто на този фактор за Старозагорския футбол г-н Дамянов е "засечен" момента със стадион Черноморец и публиката му. Публиката в Бургас не е наивна и не ходи на изкуствени мачове ( каквито са повечето в А група ) на напудрен отбор ( какъвто е ПФК Черноморец ) в момента. Това, което стана в Бургас боли. Беше затрита една школа (на Нефтохимик - не Нафтекс ) ей така на случаен принцип. За всички стана ясно, че Събев и Балъков имат отношения в други измерения ( бизнес интереси ). Вчера в прав текст ( справка Гонг.бг ) Събев каза: "С Балъков сме поне още 5 години. Отборът не ме интересува сега. Интересува ме базата. До края на годината стадиона ще бъде опасан с козирки и задължителното изискването на УЕФА и ФИФА от 2011 г. над 75% от седящите места да са под козирки за да се провеждат международни мачове ще бъде факт". Точно, ясно и кратко. Това, че нас ни боли, че отборът ще остане на втори план - йок. Факт е, че от догодина всички БГ отбори с международни участия ще играят в Бургас...Истина е, че Събев не го прави само за черните очи на хора от БФС - прави го от и за своя джоб. Балъков, Бобич, и Община Бургас са съинвеститори. Забравете за спортно-техническата част в Черноморец. Там грижите са на хора, които не се чуват и виждат...ПС: Господин Дамянов нека си опресни спомените за посещението на стадион Нефтохимик ( сега Лазур ) преди 10-11 години, когато първоизточника на базата играеше мачовете си там и отборът беше изцяло заводски и бургаски. Средната посещаемост беше 12 000 на мач. Въпреки, че за първия полусезон 2010/2011г. Черноморец беше на 4 - то място по посещаемост при положение, че ЦСКА и Левски не са ни гостували. Мачовете на Черноморец се бойкотират, но явно това не стряска тези дето дават парите. Безразличието е пълно и заради факта, че никой не иска и не си прави труда да иска оставка на Балъков ( пък и за какво ли, като на повечето е все тая какво се случва с ПФК Митко Събев - Бобич - Балъков - КО)Пак казвам утре с тях без тях - остава построеното, пък дай боже приказките им за светло бъдеще станат истина.
                  A17DTС/S

Коментар

Вече са ясни двойките в ШЛ.Жребий за 1/4 - финалите:ЛИОН - БОРДОБАЙЕРН - МАН ЮНАРСЕНАЛ - БАРСЕЛОНАИНТЕР - ЦСКА (МОСКВА) Този жребий ме кара да залагам на миналогодишният финал.Манчестер-Барселона.Естетествено не подценявам Баварците и Интер,но мисля че другите отбори няма да могат да надскочат себеси.За симпатичният отбор на Лион полуфинал ще бъде тавана в тазгодишното издание и най-добро класиране.Цска няма какво да губи оттук нататък, но Итер си е класа в момента.Арсенал,доста непостоянни едвали ще изненадат Барса.Мойте фаворити за финала са Манчестър и Барса.
                    Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Дано да се класират Лион, Байерн, Арсенал и Интер, за да мога с удоволствие да проследя турнира докрай. Ако на Арсенал му тръгне играта, Барселона ще видят доста зор, а дано баварците да се разправят с четата на алкохолика сър Алекс.
                      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Никога не подценявайте Байерн Мюнхен и германския футбол. Този сблъсък Байерн-Манчестър Юнайтед ще ми е прелюбопитен. Играят един от любимите ми отбори Байерн с "българския" Манчестър.
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Lane Staley написа:
                          sugarboy написа:
                          Lane Staley написа:
                          Някой гледа ли вчера Интер?
                          Аз ги гледах и даже поздравих феновете на италианския футбол, ама тука - Литекс, та Литекс...
                          Невероятен Интер.И Мориню е голям треньор. Струва ми се, че след този мач окончателно се утвърди като най-вероятният заместник на Сър Алекс Фергюсън.
                          Бе не знам къв треньор е, ама изглежда доста сносно като мъж!
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

много се радвам че победихме Берое на техен терен :Dмисля че не се е случвало от много време. не можах да гледам мача но от коментарите който четох останах с впечатлението че е станал мъжки двубой.ако Локото запази този състав и спонсор догодина прогнозирам че сме в тройката
                            Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

vaskobravo написа:
                              много се радвам че победихме Берое на техен терен :Dмисля че не се е случвало от много време. не можах да гледам мача но от коментарите който четох останах с впечатлението че е станал мъжки двубой.ако Локото запази този състав и спонсор догодина прогнозирам че сме в тройката
                              Тая победа я пиши от "сигурните"!!!Само трябва да почерпите,че тези 3 т бяха жизнено необходими.Този мач въобще не е критерий за някакви кардинални изводи, жалкото е че това което се говореше още след като бихме Черноморец се потвърди с пълна сила.

Коментар

Къде остана честната игра на Берое ? Приказките за Берое и неговите играчи тип ала Александър Матросов, които играели само с душа и сърце без пари отидоха в тоалетното гърне и бяха отнесени с фекалиите след днешния мач с Локо ПД. Без да ми се сърдят привържениците на Берое, но отбор, който ( и според самите привърженици ) се е подиграл с тях на собствения си стадион буди отношението, което бургаската публика демонстрира с Черноморец към този момент. Всичко друго е пародия на фенщина.
                                A17DTС/S

Коментар

Working...
                                X