Червените сърчица се стоплиха повече от загубата на Левски, отколкото от победата на своите. Поне е ясно, къде ще е тилата този сезон. Дори борците за справеливост Канал 3, не коментираха отменения гол (сложете си ръка на сърцето и кажете не беше ли редовен гола) и спестения втори жълт картон на Кишишев. А факта, че и протестите от страна на Левски бяха някак вяли, вече разсейва всякакви съмнения. Като гледам каква пародия стана вече и Шампионската лига, просто е безсмислено да се ядосваме или радваме на мачове от жалкото ни първенство.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
От оскъдното повторение, което дадоха, останах с впечатление, че не Телкийски, а още преди него Йовов, ако не се лъжа, при получаването на топката по левия фланг, е в засада. След това той подаде на Телкийски, така че няма спор за незачетения гол. Няма спор и че Литекс спечелиха напълно заслужено. Доказа се за пореден път, за което стана дума и по-преди, че няма как да стане работата без треньор - през цялото време сините се намираха в безпътица и не знаеха какво да правят с топката - и до днес да играеха, нямаше как да вкарат гол. А и Йовов отдавна вече не е за този отбор. Жоро Вратарчето - също. На мен друго ми направи впечатление - мачът изобилстваше освен от неумение, несръчни влизания и неумело боравене с топката. Не мога да си обясня по друг начин в един откровено спортсменски мач Левски да получат 8 жълти и два червени картона. Представям си, ако мачът беше по-завързан, съдията трябваше да изгони по няколко души от двата отбора. Но това е БГ футбол и реалност - действителността съвсем не е розова.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
http://www.sportal.bg/news.php?id=226738 Жалко за Бекъм. Според мен, това е голяма загуба за отбора на Англия и за блясъка на световното като цяло. Знам че го смятат за манекен, но всъщност си е добър играч. Пробема е, че се занимава и с много дейности извън терена, който засенчват футболните му умения. Едва ли има друг играч, който да е допринесъл повече за популярността на футбола по света. Щеше да стане истинска легенда, ако беше останал в Манчестър Юнайтед до края на кариерата си.
Коментар
-
Черноморец-Берое 0:2 . Защо ли ми се струва, че и този "перспективен" проект "Черноморец" ще забуксува... Както вече забравеният "План 2010" на Наско и Мъри. 2010 г. дойде, Левски е на 4-то място в класирането със застаряващ отбор и без треньор. Не вярвам точно такъв да е бил плана :D .sugarboy, май ще се окажеш прав за Балъка .Всичко това не ме радва. Като че ли футболът ни затъва в тресавището все по-дълбоко. И светлина не се вижда. Скоро Националният стадион "Васил Левски" ще остане без лиценз за международни мачове?! Каква е тази държава, която не може да построи и поддържа поне един добър стадион.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Абе Левски си намери майстора в Ловеч.Цяла седмица им лая на левскарите ,че тая дузпица дето им я даде Ангелов срещу Миньор ще им излезе солена ама не верваха. Даже нашия тренер бил глупак и пет минути да се отделят за приказки с него било губене на време . Сега а ?? Май нещо гнило има на Герена .
Коментар
-
snake написа:Черноморец-Берое 0:2 . Защо ли ми се струва, че и този "перспективен" проект "Черноморец" ще забуксува... Както вече забравеният "План 2010" на Наско и Мъри. 2010 г. дойде, Левски е на 4-то място в класирането със застаряващ отбор и без треньор. Не вярвам точно такъв да е бил плана :D .sugarboy, май ще се окажеш прав за Балъка .Всичко това не ме радва. Като че ли футболът ни затъва в тресавището все по-дълбоко. И светлина не се вижда. Скоро Националният стадион "Васил Левски" ще остане без лиценз за международни мачове?! Каква е тази държава, която не може да построи и поддържа поне един добър стадион.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Това, което писах по-горе не оправдава Балъков. Събев нека си изгражда проекта, но Балъка е човек, който си играе на пясъчни кули край брега на морето. Точно да си направи куличката и сам си я разваля. Само да вметна: Отстрани с лека ръка Кръстев и Дянков от отбора, замрази Кардосо, Дяков, Гонзалес, Карбони, не дава шанс на Атз, продаде всичко що годе читаво - Г.Божилов, Дуду, ако щете и Чиликов, без да се замисля развали сработен отбор, като пусна Платини в ЦСКА, освободи се от селекцията на Херо и купи на килограм играчи от 12 аматьорска лига на Германия. Велин Дамянов и Копаранов ги представи 3 дена преди първия пролетен мач и за всеки стана ясно, че тези момчета идват с предизвестен сценарий. Няма никаква логика в действията му. Пълна каша. Резервите му станаха титуляри, титулярите - резерви. Днес Бала се сърди на момчетата, че не искали да играят. Те не се познават дори. Както има една тема в раздел истории: Мозъчен мензис измъчва БалъковA17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:Точно Черноморец си подържа стадиона. Проекта Черноморец не включва шампионски титли. Черноморец не ги иска тази година...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
[quote="snake"]ntodorov написа:Точно Черноморец си подържа стадиона. Проекта Черноморец не включва шампионски титли. Черноморец не ги иска тази година...A17DTС/S
Коментар
-
VesMil написа:Не се ядосвайте момчета, Черноморец като гледам има бъдеще само в главите на Балъков.Мисля че вчера им изнесохме лекция на тема футбол.Само БЕРОЕ!!!A17DTС/S
Коментар
-
Humppa
Отварям днес 7 дни спорт и какво да видя - на всяка страница Левски това, Левски онова, Гонзо, Монзо, все едно че станали световни клубни шампиони! Паднали от Литекс, и какво толкова, че да пълнят страниците на вестниците с тях! А за Литекс, победителите - нищо. Левски, та Левски... То останаха ли левскари изобщо?Е, ако това не е тотална синя журналистическа пропаганда!
Коментар
-
Humppa написа:Отварям днес 7 дни спорт и какво да видя - на всяка страница Левски това, Левски онова, Гонзо, Монзо, все едно че станали световни клубни шампиони! Паднали от Литекс, и какво толкова, че да пълнят страниците на вестниците с тях! А за Литекс, победителите - нищо. Левски, та Левски... То останаха ли левскари изобщо?Е, ако това не е тотална синя журналистическа пропаганда!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар