В интерес на истината гледам английските мачове заради атмосферата по стадионите и толкоз...Обичам италианското първенство, а отскоро симпатизирам на Сицилианските отбори - Катаня, Палермо, следя Месина в долната серия. Харесвам ги заради негативното и непримеримо отношение към "лекетата" от севера
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
kiro_of_the_day написа:Официално: Гонзо е треньор на Левски.Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
Какво се прехласвате по италианския футбол. Пълна скука. Нито играят нещо, нито скандали има :D. Приятната изненада тази година бяха Фиорентина, но за съжаление УЕФА избута напред противните германци. В Европа съм за Юнайтед, от финала през 1999, когато наказаха Байерн и германците гледах сякаш нещо им е влязло отзад. Тази година обаче, искам Челси да спечелят, защото съдбата ги ощетява всяка година - гола-фантом на Ливърпул, финала срещу Манчестър загубен на дузпи, 2-те неотсъдени дузпи срещу Барцилонъ на полуфинала миналата година. p.s. Още малко футболен хумор. Феновете на Ливърпул, може би си мислят, че YNWA e абревиатура за You’ll Never Walk Alone. Всъщност означава - You’ll Never Win Anything
Коментар
-
dikanio написа:Какво се прехласвате по италианския футбол. Пълна скука. Нито играят нещо, нито скандали има :D. Приятната изненада тази година бяха Фиорентина, но за съжаление УЕФА избута напред противните германци. В Европа съм за Юнайтед, от финала през 1999, когато наказаха Байерн и германците гледах сякаш нещо им е влязло отзад. Тази година обаче, искам Челси да спечелят, защото съдбата ги ощетява всяка година - гола-фантом на Ливърпул, финала срещу Манчестър загубен на дузпи, 2-те неотсъдени дузпи срещу Барцилонъ на полуфинала миналата година. p.s. Още малко футболен хумор. Феновете на Ливърпул, може би си мислят, че YNWA e абревиатура за You’ll Never Walk Alone. Всъщност означава - You’ll Never Win AnythingA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
А вие пък какво се прехласвате изобщо по чуждестранния? Днес си гледах Черно Море - Локомотив. Такива емоции не може да видиш на запад. Първо се ритаха, после се блъскаха, после ритаха и топката че им пречи. После искаха да гонят треньора, после искаха да се сбият. После пак се ритаха, и отново ритаха топката. 3:2 . Песен за окото. Сега да видим какво ще сътворят кандидат-шампионите. ПП: Гледайте БТВ-репортерите точно в момента!
Коментар
-
nai7 написа:Поздрави за другаря Коцев,той сигорно е на стадиона ама все пак.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:nai7 написа:Поздрави за другаря Коцев,той сигорно е на стадиона ама все пак.
Коментар
-
Стига бе,ма*ка му.. как може бе ?! Това не са професионални футболисти,чиято кариера зависи от тяхната игра. Не може на мен да ми обещаят за 1 час и 30 минути 3000 лева и аз да не знам къде се намирам... просто ще си скъсам гъза да търча ако трябва. Тези така наречени "футболисти" ако ги сравним с футболистите от чужбина.. ще получим отговора за футбола в България. Нека просто да сравним един иначе толкова критикуван от българските медии "Димитър Бербатов",коята цена на закупуване се равнява на 2 "ПФК Левски". Може да го критикуваме .. да му завиждаме.. всичко може,но хората щом дадоха толкова пари за един футболист,значи има хляб в това момче и го доказа тази вечер в мача. И "ЦСКА" нямат професионални футболисти с които можем да се гордеем,че принадлежат на български футболен клуб. Всичко в БЪЛГАРИЯ е една лъжа,измама,мафия и пране на пари. Няма футбол в България! Просто тази вечер се нагледах на игра от страна на Литекс и Левски ... през целия мач само гледах как падат "футболисти",как се ритат през глезените и накрая най-много ми хареса усмивката на капитана на Левски Георги Петков след загубата на неговия отбор с 3:0. Поздрави!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар