Гочето е бил футболист. Мисля, че е играл в Дупница. В момента Василев се изживява, като тренер в Несебър, женен е за много млада и готина украинка и е подмладен поне с 10 години...Мисля, че в момента не мисли само за футбол :D :D :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Това са снимки от сина на мой колега. Момчето от години е в Англия и е спортен журналист в Манчестер. Баща му ми е говорил много за него и аз не съм го взимал на сериозно, но искам да съм на мястото на Кирчо. Между другото. Бербатов не е искал да му дава интервю. Снощи му е заявил, че единственото интервю на българин ще дава единствено и само на Краси Минев въпреки, че Кирчо е работил за спортен вестник в Манчестер Блазе на момчето. Искам да съм при него.http://edakova.snimka.bg/football/ki...d.31895.581805A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Snake. Да, има и успели играчи, като треньори. На "първо четене" не се сетих за тях. Списъка обаче не е безкрайно дълъг. Имам предвид големи футболисти-големи треньори. Що се касае за известни треньори, които не са били футболисти има много. В БГ вариант: се сещам за Херо - играл е футбол в казармените си години в селото където имам вила, Стефан Грозданов. Рафа Бенитес, Ариго Саки, Жозе Мауриньо, Мишел Идалго, Хелмут Шон - от близкото и малко по-далечно минало.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
За Бенитес между другото и аз съм чувал че не е бил футболист (или поне няма нищо значително в кариеерата му), а на практика от млад е бил треньор в Реал Мадрид - деца, юноши, и други формации. После Естремадура, Тенерифе (ако не се лъжа), Валенсия, Ливърпул, с който постига най-големия си успех на клубно треньорско ниво, в един забележителен футболен мач срещу Милан....
Коментар
-
Humppa
Оги28б, помня този мач. Точно минуа след края му и на коронясването на Ливърпул звъннах на един приятел в САЩ, луд фен на Ливърпул да го поздравя. Събудих го, на неговата кабеларка не давали мача и той заспал, обясинх му за невероятният обрат на Лузърите (не ги долюбвам особено). Той само каза "Не се и съмнявам, това е Ливърпул!"За съжаление феновете на мърсисайдци са доста нещастни напоследък. Нещо непривично за тях!И честит ти пост № 7800!
Коментар
-
Humppa
В момента Стандарт Лиеж съсипва Панатинайкос... Ливърпул пак падат, но това напоследък не е новина, също като Реал Мадрид. Рууд ван Нистелрой бележи за Хамбургерите, винаги съм му се възхищавал за голмайсторският нюх. За сметка на това недолюбвам Индзаги. Не знам защо...
Коментар
-
dikanio написа:Humppa написа:ВЛивърпул пак падат, но това напоследък не е новина, също като Реал Мадрид.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Humppa
Абе тези дебилните англиски отбори къде са тръгнали? Всяка година остават по 2-3 на полуфиналите в ШЛ...
Коментар
-
Аз също никога не съм бил фен английския футбол нито на национално, нито на клубно ниво: еднообразен и скучен. Всъщност на клубно ниво нещата стоят малко по-добре, благодарение най-вече на чуждестранните играчи. А от английския футбол най-много ме дразнят коментаторите по Диема, особено единия . Като почне да се прехласва по Руууунииии, идва ми да хвърля нещо по телевизора. Между другото Руни прави най-силният си сезон, който ще е върхът в кариерата му. След 2-3 години никой няма да говори за него. Мисля, че същото се отнася за онова цигане Кристияно Роналдо, той вече тръгна надолу.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Да не останете с грешно впечатление - против Челси и Арсенал нямам нищо, даже гледам със симпатия на тях, ама те са толкова английски отбори, колкото и аз съм англичанин. Даже, при това стечение на обстоятелствата, ще се обърна да съм за тях в борбата против пренеприятните Юнайтед и Барселона. Надявам се, миналогодишното положение да не се повтаря - да ме докарат да съм за Барселона срещу Юнайтед, единствено в интерес на футбола, а не на чудовищния късмет на червените.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар