Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sugarboy написа:
    nai7 написа:
    sugarboy написа:
    Хайде-хайде, и на децата е ясно, че футболната централа обслужва само и единствено ЦСКА, защото ако не беше така, още миналата година трябваше да бъдат изхвърлени от професионалния футбол, а постоянно им се правят компромиси, незнайно защо, а те продължават да лъжат и дължат пари наляво и надясно, че даже, оказа се, и на полицията за охрана.
    Ти обаче не спираш да дрънкаш глупости,свали си сините очилца.Явно си сляп и не виждаш че почти цялото БФС е във син цвят.
    Явно не забелязваш, но ти натъртвам и спирам да се занимавам с теб, че изобщо не ти обръщам внимание.
    Много правилно ще направиш като спреш да се занимаваш с мен,сладък.Свали си сините очила,и гледай по розово на живота.Колко дуСпи трябва да се свирят на УеФски за да стане шампион?Отговор:Колкото е нужно.

Коментар

На всички здравомислещи е ясно кого обслужва централата. Батков взе да говори за атака на шампионската лига, какво ли значи това? Дузпи? Червени картони? Засади - вдигнати и пропуснати. Само гледайте.
      Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Glory, Glory Man United p.s. Върнаха си за случайното отстраняване преди няколко години. Изглежда, пипалата на дон Силвио, не стигат извън Италия :D
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

След като цяла зима хората се чудеха: "Абе, къде е Батко(в)?", собственикът на Левски се завърна гръмогласно на сцената и за кой ли път взе да преработва либретото на футболната оперета, която гледаме. Отписани от някои дори за турнирите, сините са на една победа от порeдната си титла. Бият ли в неделя в Ловеч, съм сигурен, че ще е въпрос на време да задминат и ЦСКА, още повече че се задава вечното дерби. А този път даже самият Тодор Батков няма какво да измисли, за да не победи Левски, защото туристи дори за Казан не останаха.Впрочем, противно на очакванията, или всъщност съвсем резонно, Батков осигури спокойствие на отбора си в размирно време. Занимавайки се с миналото му, медиите за пръв път не тарашиха толкова сериозно в трансферното бельо на шампионите. Георги Иванов пък се радваше на комфорт, какъвто не му е осигурявал дори Антон Генов, нищо че отборът нищо не играеше през подготовката.Батковработи усилно най-вече на тихия фронти Левски взе да бере плодовете на футболната диверсия. Сините за кой ли път тръгнаха ударно с една служебна и една съдийска победа, пестейки сили за истинския мач. Най-важният удар бе с назначаването на Костадин Костадинов за лидер на чернодрешковците. Още през зимата Батков даде да се разбере кой е довел Борислав Михайлов на власт и покрай замерянето на пресаташетата им с декларации двамата договориха отстраняването на Димо Момиров. Нещо повече, след назначаването на Костадинов Батков патетично обяви: "Съдиите вече няма да ходят да се кланят на един човек на 150 километра от София." Явен сигнал към Гриша Ганчев, че оттук нататък тази комисия ще работи така, както искат от Герена. А от Герена искат 15 поредни победи и Ангел Ангелов показа, че това не е невъзможно.Малко известен факт е, че протежето на Борислав Михайлов - Борислав Попов, бе обещал на Ботев (Пд) 72-часов гратисен период, за да може да картотекира всичките си футболисти за срещата с Левски. Случайно или не, но още на 9-ия час на този карантинен период БФС излезе с решение, че вади Канарчетата от елита, защото не можели да... съберат 17 състезатели. При положение че в хотела в Брестник стояха на рецепцията 21 чужденци. Още по-странното е, че единственият човек, който бе сигурен през цялото време, че мач под тепетата няма да има, се казва Константин Баждеков.Тънката "синя" линия в БФСпък заприлича на истински лилав оток под окото на "А" група, когато Ангел Ангелов реши да задържа интригата в шампионата с безумни дузпи и картони. Така тикан от БФС, съдии и конспирации, Левски го докара до мач на истината в Ловеч. А точно в този град на сините им е най-сладко да стават шампиони. Правили са го веднъж, два, три пъти.След края на първия дял от първенството Тодор Батков обяви, че шампион ще е Левски. Каза го веднага след загубата от 12-ия Сливен. Странна прогноза на фона на двуцифрения брой загуби през есента, неизвестността в клуба и задаващите се зимни продажби. Той обаче явно е знаел нещо, което простосмъртните не подозират. Така както го знаеше и преди няколко години, когато единствен той вярваше, че генерал Йешич ще загуби 7-пунктовата футболната битка за Сталинград. Както и единствен твърдеше, когато ЦСКА водеше с 12 точки в 28-ия кръг, че не е сигурно кой ще участва в Шампионската лига. Затова този път уж водещите се за фаворити в битката за титлата Литекс, ЦСКА и Локо (Сф) са длъжни да имат едно наум. Не го ли направят, значи просто нямат ум, щом пак си вкарват мустакат таралеж в гащите.Още повече че поне за моментапасиансът на адвоката се нарежда перфектноДокато през пролетта всеки губи точки, на него всички му помагат да трупа такива. И в ситуация, когато трите ни гранда са еднакво слаби, Левски е напът пак да изтегли печелившата карта. Затова е повече от сигурно, че Батков ще направи всичко възможно да прецапа Осъма така, както Юлий Цезар е прецапал Рубикон. Ако това стане, жребият в "А" група наистина ще е хвърлен. На всичкото отгоре срещу Левски излиза най-разклатеният Литекс. Оранжевите никога не са влизали в битка със сините, след като преди това са загубили тежко такава война с друг отбор. Освен това Левски пристига със самочувствието на отбор, който точно в града на люляците с два гола на Гонзо закичи шампионската корона миналата пролет. Сега самият Иванов е на топа на хорското недоволство и провал в Ловеч му гарантира беди по-големи от тези, които самият той е причинявал на ЦСКА. Катоархитект на проекта "Гонзо"и Батков става уязвим, ако легендарната деветка се провали, след като заради нея бе разкаран иначе печелившият тандем Велев-Боримиров. Нищо чудно при неудача в неделя самият Батков да бъде хвърлен там, където се озова и Кокала - на кучетата. На среща с феновете юристът разясни, че месечната издръжка на шампионите му струва между 300 и 700 бона на месец. В същото време от страниците на икономическите издания става ясно, че босът е замразил почти целия си бизнес. Поне този, който е оцелял. За да оцелее Левски при Батков, става жизненоважно сините за кой ли път да се пробват за Шампионската лига. А това вече е стимул за бизнесмена да впрегне целия си гений на комсомолски организатор. Защото, ако през есента Левски не е в групите, ще трябва да разпродава всички придобивки от последното си участие там - луксозния автобус, четиритактовия валяк, двукорпусната косачка и дограмите, които и без това достатъчно хлопат.Вашият коментар

Коментар

Тоя човек е с психични отклонения или иначе казано ЛУД е!

Коментар

VesMil написа:
              Мен ли имаш предвид.

Коментар

nai7 написа:
                След като цяла зима хората...
                Много думи с цел да се покаже някакво остроумие, но резултатът е посредствен квартален хумор. Но, понеже очаквам от теб само мъдри философски сентенции, съм леко разочарован и предполагам, че просто си го преписал от някъде...
                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                  nai7 написа:
                  Много думи с цел да се покаже някакво остроумие, но резултатът е посредствен квартален хумор. Но, понеже очаквам от теб само мъдри философски сентенции, съм леко разочарован и предполагам, че просто си го преписал от някъде...
                  Не съм го преписАл колега,копнах го от 7 Дни спорт за твое сведение.

Коментар

nai7 написа:
                    sugarboy написа:
                    nai7 написа:
                    Не съм го преписАл колега,копнах го от 7 Дни спорт за твое сведение.
                    Ох, успокоих се - значи, наистина авторът не си ти :D
                    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Това ми прилича на някое от излиянията на червения шаман ГА.
                      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                        Владимир Зарков и той ли е червен шаман.

Коментар

nai7 написа:
                          VesMil написа:
                          Мен ли имаш предвид.
                          Колега имам предвид агент Бора, бай Ганьо или БатКоф кой както го знае!

Коментар

nai7 написа:
                            След като цяла зима хората се чудеха: "Абе, къде е Батко(в)?"...Вашият коментар
                            Готин е бай ви Ганя :D ! Кефи ме, наистина. Мисля, че трябва да се пробва в киното, има всички качества за отличен комедиен актьор.
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

sugarboy написа:
                              nai7 написа:
                              Мда, колега, много добре го казваш
                              Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

dikanio написа:
                                Този ГА е класика, но явно няма приятели, които да го посъветват да се лекува. Така става с хората, болни от прекомерен злоба към (който и да е) "враг". :D
                                Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

Working...
                                X