Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Браво на Ангел Ангелов, че не се поколеба да изгони втори футболист на Миньор, онзи който го хвана за гушата.

Коментар

ogi28b написа:
      Браво на Ангел Ангелов, че не се поколеба да изгони втори футболист на Миньор, онзи който го хвана за гушата.
      Обаче с каква злоба го заплю изгоненият Марков от Миньор, докато напускаше терена. Ако го беше улучил, сигурен съм, че щеше да го изгори .
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
        ogi28b написа:
        Обаче с каква злоба го заплю изгоненият Марков от Миньор, докато напускаше терена. Ако го беше улучил, сигурен съм, че щеше да го изгори .
        Той съдията нямаше да свири,ама като видя че му е свалил бутонката и свири. Ако му беше свалил гащите какво ли щеше да свири?Това е загадка.

Коментар

нещо да кажете за ПИРИН - Литекс Yellow_Flash_Colorz_PDT_14

Коментар

Re:

Punto6369 написа:
            Браво на орлетата !

Коментар

Re:

Punto6369 написа:
              Аз шъ кажа . :D Трите точки дето ги профукахме днеска ще си ги вземем от Левски другата неделя.
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Re:

коцев написа:
                Punto6369 написа:
                Аз шъ кажа . :D Трите точки дето ги профукахме днеска ще си ги вземем от Левски другата неделя.
                А дано :D !

Коментар

Просто се кефя на играчите от така наречените малки отборчета . И ЦСКА и Литекс и Левски го набараха и така им се полага . Ако не са съдиите да ги подпират те няма да са в челото на таблицата а някъде от средата назад. :D

Коментар

коцев написа:
                    Просто се кефя на играчите от така наречените малки отборчета . И ЦСКА и Литекс и Левски го набараха и така им се полага . Ако не са съдиите да ги подпират те няма да са в челото на таблицата а някъде от средата назад. :D
                    точно ..иначе е много хубаво да победиш лидера с такъв резултат .. и обща голова разлика за сезона 5:1

Коментар

Re:

коцев написа:
                      Punto6369 написа:
                      Ха майтапчия!Не ми се вярва.Литекс в момента върви надоло за разлика от Левски,които набират инерция.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

УФ , пустия му Левски каквато инерция е набрал шъ съ спре пак в някой от класата на Бате Борисов , Тампере и Тукпере , Дебрецен и тем подобни. Нали съдията ги измъкна днеска от тресавището дето беше затънал .

Коментар

nai7 - между другото си изключително прав - аз също съм на категоричното мнение че ако не беше свалената обувка - никога нямаше да свирне такава дузпа. Сега - дали обувката е била нормално завързана с връзките, или е имало някакво зверско настъпване.... Другото - футболистът на Миньор с високо вдигнати ръце се опитваше да изглежда напълно невинен. Добра тактика - вдигаш ръцете, и газиш в краката. Чакам Сашката да видим от кой ли ъгъл ще изкара камера, но съм склонен да мисля че по-скоро имаше дузпа. А футболистите на гостите се държаха много селяндурски! Особено хващането за гушата, и мощното изплюване ..... без коментар!Тия сините - голяма инерция.... ама идат завоите...

Коментар

Уф, мислех си, че сме мръднали милиметър напред във футболно отношение, но не би!Явно и тази година ще гледам мачовете от А група само по страницитеа левскарския 7 дни спорт...

Коментар

Humppa написа:
                              Уф, мислех си, че сме мръднали милиметър напред във футболно отношение, но не би!Явно и тази година ще гледам мачовете от А група само по страницитеа левскарския 7 дни спорт...
                              Какво ти мърдане бре колега,те правят 1 крачка напред после 3-4 назад.Докато Боби Перуката е там и има такива като Лечков няма да има оправия футбола ни.Тяхното поколение ставаше за футболисти но не и да ръководят футбола ни.Имаше един период във който на супер УеФски и бяха свирили над 10 дузпи,и тази година ще е така.БаткоФФ няма да миряса докато не се докопа до ШЛ и 7 млн евро.Но накрая пак ще се блъсне във някой трактор или скиор.

Коментар

чиста дузпа за Левски ,който не е свалял футболна обувка той не знае как лесно се сваля А иначе софийският сценарий е 3 точки в неделя срещу Латексите и Левски шампион :D
                                фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                                X