Браво на Ангел Ангелов, че не се поколеба да изгони втори футболист на Миньор, онзи който го хвана за гушата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ogi28b написа:Браво на Ангел Ангелов, че не се поколеба да изгони втори футболист на Миньор, онзи който го хвана за гушата.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:ogi28b написа:Браво на Ангел Ангелов, че не се поколеба да изгони втори футболист на Миньор, онзи който го хвана за гушата.
Коментар
-
коцев написа:Просто се кефя на играчите от така наречените малки отборчета . И ЦСКА и Литекс и Левски го набараха и така им се полага . Ако не са съдиите да ги подпират те няма да са в челото на таблицата а някъде от средата назад. :D
Коментар
-
Re:
коцев написа:Punto6369 написа:нещо да кажете за ПИРИН - Литекс Yellow_Flash_Colorz_PDT_14FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
nai7 - между другото си изключително прав - аз също съм на категоричното мнение че ако не беше свалената обувка - никога нямаше да свирне такава дузпа. Сега - дали обувката е била нормално завързана с връзките, или е имало някакво зверско настъпване.... Другото - футболистът на Миньор с високо вдигнати ръце се опитваше да изглежда напълно невинен. Добра тактика - вдигаш ръцете, и газиш в краката. Чакам Сашката да видим от кой ли ъгъл ще изкара камера, но съм склонен да мисля че по-скоро имаше дузпа. А футболистите на гостите се държаха много селяндурски! Особено хващането за гушата, и мощното изплюване ..... без коментар!Тия сините - голяма инерция.... ама идат завоите...
Коментар
-
Humppa
Уф, мислех си, че сме мръднали милиметър напред във футболно отношение, но не би!Явно и тази година ще гледам мачовете от А група само по страницитеа левскарския 7 дни спорт...
Коментар
-
Humppa написа:Уф, мислех си, че сме мръднали милиметър напред във футболно отношение, но не би!Явно и тази година ще гледам мачовете от А група само по страницитеа левскарския 7 дни спорт...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар