Аз смятам, че може и да направим някой хубав мач, да припрчелим някоя кьорава точица, но до там!Най-важното е, че в БФС ще влязат около 3 000 000 лева от телевизионните права за мачовете с островитяните. Пари, на които Перуката от сега се точи и от сега създава схеми за оплюскването им...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
-
Вчера на няколко пъти се канех да пиша и накрая забравих. Честит рожден ден (вече на патерици) на най-успелият български футболист Христо Стоичков ! Феноменалната кама има в актива си толкова много отличия, че ще е трудно да бъдат изброени: 3 шампионски титли с ЦСКА, 5 с Барселона, носител на КЕШ и КНК, бронзов медалист от световното първенство в САЩ 94, носител на Златната топка на "Франс футбол", голмайстор на Световното първенство в САЩ 94 и избран за футболист номер 2 на шампионата след бразилеца Ромарио... Мисля, че е единственият футболист след Гунди и Котков, за който се пяха и песни след незабравимото американско лято...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Humppa
ЧРД на Ицето на патерици и наздраве на Пу*** Мафани!Ей сега чета някакво интервю на Мъди и Наско. Бемката щял да поеме вината при евентуално некласиране! Направо ме хвърли в тъч. Ко класиране кви 5 лева? Иначе хасковлията е готов да стои на поста още 2-3 години и да гушка по 20-30-40 хилки на месец, пък дали ще се класираме - майната му, той ще опере пешкира, а Перуката ще води свита от БФС по екскурзии....МАМКА ИМ!
Коментар
-
Humppa написа:ЧРД на Ицето на патерици и наздраве на Пу*** Мафани!Ей сега чета някакво интервю на Мъди и Наско. Бемката щял да поеме вината при евентуално некласиране! Направо ме хвърли в тъч. Ко класиране кви 5 лева? Иначе хасковлията е готов да стои на поста още 2-3 години и да гушка по 20-30-40 хилки на месец, пък дали ще се класираме - майната му, той ще опере пешкира, а Перуката ще води свита от БФС по екскурзии....МАМКА ИМ!A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Това поколение футболисти играят трагично от 10 години. Не знам колко треньори се смениха вече, а промяна няма. Елементарната логика сочи, че проблема не е в треньорите. Дори Капело и Стоилов да се разменят, Англия пак ще ни смачка. А това с "нашите момчета" не е само във футбола, но да не се отклоняваме от темата.
Коментар
-
dikanio написа:Това поколение футболисти играят трагично от 10 години. Не знам колко треньори се смениха вече, а промяна няма. Елементарната логика сочи, че проблема не е в треньорите. Дори Капело и Стоилов да се разменят, Англия пак ще ни смачка. А това с "нашите момчета" не е само във футбола, но да не се отклоняваме от темата.A17DTС/S
Коментар
-
Humppa
Американските собственици на Манчестър Юнайтед са реализирали една от най-налудничавите си идеи. На 29 януари Глейзърите ипотекирали стадион "Олд Трафорд" в "Джей Пи Морган", съобщава Bloomberg.com. Те използват стадиона като гаранция за новия заем от 500 млн. паунда (571 млн. евро).
Коментар
-
Ей такива футболни коментатори ни трябват :D :http://fball.bg/videoPage.php?id=4384A17DTС/S
Коментар
-
-
dikanio написа:Шампионската лига отново, заслужи името "Турнира на богатите", не в положителен смисъл разбира се. Чиста дузпа, неотсъдена в полза на Щутгарт, която можеше да реши не само мача, а и осминафинала. Писна ми от прехвалената Барселона, съдийските аванти за тях и лудия им късмет.A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:dikanio написа:Шампионската лига отново, заслужи името "Турнира на богатите", не в положителен смисъл разбира се. Чиста дузпа, неотсъдена в полза на Щутгарт, която можеше да реши не само мача, а и осминафинала. Писна ми от прехвалената Барселона, съдийските аванти за тях и лудия им късмет.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Днес пък, всички очакват под 2.5 гола на Интер-Челси. Сигурно ще е нещо от сорта на 3:3 :D Ето още фрази от митичния Димитър Пенев, които ще останат за идните поколения http://www.umnicite.com/%D0%BA%D1%83...%BA%D0%B8.html
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар