Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз смятам, че може и да направим някой хубав мач, да припрчелим някоя кьорава точица, но до там!Най-важното е, че в БФС ще влязат около 3 000 000 лева от телевизионните права за мачовете с островитяните. Пари, на които Перуката от сега се точи и от сега създава схеми за оплюскването им...

Коментар

tomazo написа:
      това оптимизтично изкаване ли е
      Конкретно :D !
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Вчера на няколко пъти се канех да пиша и накрая забравих. Честит рожден ден (вече на патерици) на най-успелият български футболист Христо Стоичков ! Феноменалната кама има в актива си толкова много отличия, че ще е трудно да бъдат изброени: 3 шампионски титли с ЦСКА, 5 с Барселона, носител на КЕШ и КНК, бронзов медалист от световното първенство в САЩ 94, носител на Златната топка на "Франс футбол", голмайстор на Световното първенство в САЩ 94 и избран за футболист номер 2 на шампионата след бразилеца Ромарио... Мисля, че е единственият футболист след Гунди и Котков, за който се пяха и песни след незабравимото американско лято...
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

ЧРД на Ицето на патерици и наздраве на Пу*** Мафани!Ей сега чета някакво интервю на Мъди и Наско. Бемката щял да поеме вината при евентуално некласиране! Направо ме хвърли в тъч. Ко класиране кви 5 лева? Иначе хасковлията е готов да стои на поста още 2-3 години и да гушка по 20-30-40 хилки на месец, пък дали ще се класираме - майната му, той ще опере пешкира, а Перуката ще води свита от БФС по екскурзии....МАМКА ИМ!

Коментар

Humppa написа:
            ЧРД на Ицето на патерици и наздраве на Пу*** Мафани!Ей сега чета някакво интервю на Мъди и Наско. Бемката щял да поеме вината при евентуално некласиране! Направо ме хвърли в тъч. Ко класиране кви 5 лева? Иначе хасковлията е готов да стои на поста още 2-3 години и да гушка по 20-30-40 хилки на месец, пък дали ще се класираме - майната му, той ще опере пешкира, а Перуката ще води свита от БФС по екскурзии....МАМКА ИМ!
            Типично БГ работа: Видяха, че за нищо не става Хъри... Ама, защото наше момче нека да изкара и тези квалификации. Ами то и аз искам да поема вина, ако съм треньор и не класирам нашите...нали ще "лепна" около 700 000 лв. за две годинки в квалификационния цикъл, пък после нека някой да ми премести оная работа в другия крачол-ще съм "виновен" цял живот и много ША МА яд. :D
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Това поколение футболисти играят трагично от 10 години. Не знам колко треньори се смениха вече, а промяна няма. Елементарната логика сочи, че проблема не е в треньорите. Дори Капело и Стоилов да се разменят, Англия пак ще ни смачка. А това с "нашите момчета" не е само във футбола, но да не се отклоняваме от темата.
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                Това поколение футболисти играят трагично от 10 години. Не знам колко треньори се смениха вече, а промяна няма. Елементарната логика сочи, че проблема не е в треньорите. Дори Капело и Стоилов да се разменят, Англия пак ще ни смачка. А това с "нашите момчета" не е само във футбола, но да не се отклоняваме от темата.
                Точно в тази връзка всеки може да бъде треньор. То така или иначе резултатите ще са трагични.
                A17DTС/S

Коментар

Американските собственици на Манчестър Юнайтед са реализирали една от най-налудничавите си идеи. На 29 януари Глейзърите ипотекирали стадион "Олд Трафорд" в "Джей Пи Морган", съобщава Bloomberg.com. Те използват стадиона като гаранция за новия заем от 500 млн. паунда (571 млн. евро).
                  Тези Глейзъри вече тотално изумяха! Ще съсипят отбора! Дано МЮ бъдат по-скоро откупени от някой петролен шейх...[/code]

Коментар

Ей такива футболни коментатори ни трябват :D :http://fball.bg/videoPage.php?id=4384
                    A17DTС/S

Коментар

http://football.sportal.bg/news.php?id=221965 Ето един бъдещ футболен класик
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Шампионската лига отново, заслужи името "Турнира на богатите", не в положителен смисъл разбира се. Чиста дузпа, неотсъдена в полза на Щутгарт, която можеше да реши не само мача, а и осминафинала. Писна ми от прехвалената Барселона, съдийските аванти за тях и лудия им късмет.
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                          Шампионската лига отново, заслужи името "Турнира на богатите", не в положителен смисъл разбира се. Чиста дузпа, неотсъдена в полза на Щутгарт, която можеше да реши не само мача, а и осминафинала. Писна ми от прехвалената Барселона, съдийските аванти за тях и лудия им късмет.
                          ...и като за капак - току що с клизма Барса изравни
                          A17DTС/S

Коментар

dikanio написа:
                            http://football.sportal.bg/news.php?id=221965 Ето един бъдещ футболен класик
                            Не не не ... т’ва не е нормално ... не е реално т’ва ... честно Аре всички армейци в събота на стадиона да откриеме
                            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

ntodorov написа:
                              dikanio написа:
                              ...и като за капак - току що с клизма Барса изравни
                              Очакваше се Барселона да не бие. Все пак половината свят е заложил за тяхна победа и ако това бе станало, загубите на букмейкърите биха били доста големи. Сега равен, а втората среща рутинна победа за каталунците и така.............. :D
                              преди - TIPO
                              сега - VOLVO XC60

Коментар

Днес пък, всички очакват под 2.5 гола на Интер-Челси. Сигурно ще е нещо от сорта на 3:3 :D Ето още фрази от митичния Димитър Пенев, които ще останат за идните поколения http://www.umnicite.com/%D0%BA%D1%83...%BA%D0%B8.html
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X