Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Humppa написа:
    Мартин Петров направи прекрасен мач днес!
    А някой гледа ли Интер-Милан 2-0 страхотен мач.2 червени картона за Интер и една изпусната дузпа от Милан.Интер шампион,много добри са.

Коментар

nai7 написа:
      Humppa написа:
      А някой гледа ли Интер-Милан 2-0 страхотен мач.2 червени картона за Интер и една изпусната дузпа от Милан.Интер шампион,много добри са.
      "nai7" - къде го гледаш италианското първенство? На Булсатком ли си? Или някъде из нета. Зажаднял съм вече за мачове на Юве, Интер, Милан и Фиорентина. Любими са ми.
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

На Булсата ги дават.

Коментар

ntodorov написа:
          nai7 написа:
          Humppa написа:
          "nai7" - къде го гледаш италианското първенство? На Булсатком ли си? Или някъде из нета. Зажаднял съм вече за мачове на Юве, Интер, Милан и Фиорентина. Любими са ми.
          На Булсатком,едната им тв е ТВ+ а другата Филм+.Снощи докато разбера че на Филм+ дават мача го изтървах 20 мин.Те и Испанското първенство дават там онзи ден гледах Барса-Валядолид много са добри тез Барса тая година пак шампиони. .За 15.80 супер качество,и два канал само със медицински филми за възрастни 24ч

Коментар

Потвърждавам! Удоволствие е да се гледат мачове и филми на голямо LCD с 16:9 формат! Не знам как са ITV, но от Булсат съм си много доволен!

Коментар

nai7 написа:
              Humppa написа:
              Добри са, ама за Италия. Като ги хване някой английски отбор или барса и айде...
              N.Y. State of Mind

Коментар

Черноморец ме убиха с трансферите си...След, като купиха португалеца Рикардо ( свободен агент ) и бразилеца Габриел Атз ( от Рубин Казан )за 1 000 000 Е сега купуват Педриня от Пасош де Ферейра за 1 100 000 Е ( проверих в сайта на португалския клуб ) и се учудвам...Поправяме си стадиона, правят кампуса ( почти готов ), административната сграда е започната. Закупиха им по един автомобил на футбалерите. Та много парички бре...ТрЕбваше да си купят титлата тази година и да си чешат атрибутите после из Европата, ама щяха да са БГ шампиони поне.ПС: Инфото и цените за придобиване на новите попълнения са изнесени от http://transfermarkt.de/de/spieler/1...ha/profil.html За качествата на Атз се добиват виртуални представи от: http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f...749707#p749707
                A17DTС/S

Коментар

sachma написа:
                  nai7 написа:
                  Humppa написа:
                  Добри са, ама за Италия. Като ги хване някой английски отбор или барса и айде...
                  Да бе колега,и аз винаги съм се чудел,защо Интер не могат във Европа.Вземали са добри футболисти и все не става работата.

Коментар

защото последните години в Италия само головете по минути не са уредили .да не говориме за -2,3-та дивизия какво става .А интер са си провинциалисти
                    фиатче Браво 2.0

Коментар

Путко Мафани е новото пресаташе в клуба на Стоичков - http://donbalon.eu/news75678.html

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
                        Путко Мафани е новото пресаташе в клуба на Стоичков - http://donbalon.eu/news75678.html
                        Изпревари ме.... А лекоаатлетката Лиза Мишпека....

Коментар

Някой нещо да сподели за жребия за Евро 2012?Смятам, че ще го гледаме по теуевизора...Пълният жребий за квалификациите на Евро 2012:Група А: Германия, Турция, Австрия, Белгия, Казахстан, Азербайджан;Група В: Русия, Словакия, Ейре, Македония, Армения, Андора;Група С: Италия, Сърбия, Северна Ирландия, Словения, Естония, Фарьорските о-ви;Група D: Франция, Румъния, Боса и Херцеговина, Беларус, Албания, Люксембург;Група Е: Холандия, Швеция, Финландия, Унгария, Молдова, Сан Марино;Група F: Хърватия, Гърция, Израел, Латвия, Грузия, Малта;Група G: Англия, Швейцария, България, Уелс, Черна гора;Група Н:Португалия, Дания, Норвегия, Кипър, Исландия;Група I: Испания, Чехия, Шотландия, Литва, Лихтенщайн.

Коментар

Единствените отбори в Европа, от които със сигурност сме по-силни, са Андора, Фарьорски острови, Сан Марино, Малта и Лихтенщайн. Така че групата, в която сме попаднали, няма особено значение. Конкретно в тази група можем да загубим всичките си мачове, но все пак виждам надежда да вземем по някоя и друга точка от Уелс и Черна гора. Тези квалификации вероятно ще са последни за поколението на Бербатов, Мартин Петров и Стилиян Петров, които в личен план направиха отлична футболна кариера, но като национален отбор не постигнаха нищо. А не се задава и нищо обещаващо след тях...
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

това оптимизтично изкаване ли е
                              фиатче Браво 2.0

Коментар

snake написа:
                                Единствените отбори в Европа, от които със сигурност сме по-силни, са Андора, Фарьорски острови, Сан Марино, Малта и Лихтенщайн. Така че групата, в която сме попаднали, няма особено значение. Конкретно в тази група можем да загубим всичките си мачове, но все пак виждам надежда да вземем по някоя и друга точка от Уелс и Черна гора. Тези квалификации вероятно ще са последни за поколението на Бербатов, Мартин Петров и Стилиян Петров, които в личен план направиха отлична футболна кариера, но като национален отбор не постигнаха нищо. А не се задава и нищо обещаващо след тях...
                                ...следващото поколение ще го извадим от клубовете, баровете и локалите из нощна София. :D
                                A17DTС/S

Коментар

Working...
                                X