Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

bicho1976 написа:
    tomazo написа:
    публиката на Лацио бойкотира отбора заради слабата му игра последниет мачове .Аз като левскар няма да коментирам мача ,защото с една такава пародия не могат да заличат всички негативи през годината .А за мача на Анфилд на цска и победа с 2:0 не вършеше работа ,така че не се заблуждавайте ,че сте имали шансове някакви
    Май не четеш какво пиша!!!След гола на Илиев,ЦСКА пропусна шансаси да отбележи втори гол и мача висеше.
    Я, Я... Я разкажи още 2-3 вица!
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Всъщност ето не 1, не 2, а цели 3 вица: http://donbalon.eu/match34407.htmlhttp://donbalon.eu/news72122.htmlhttp://donbalon.eu/news72126.html
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
        Кире,Кире,теб те мислех за сериозен мъж.Дон балон,ах този син балон.Разбирам те ,с това сайтче си успокоявате душичките цяла есен.Аз много се забавлявам на писанията наЖаклинчо,Желю,Гошко и т.н.Тези са болни мозъци както и Жоро Атанасов"червения гуро"А за това http://www.donbalon.eu/news72122.html мисля че европейски вестник беше дал оценка кой какъв е!!!,
        Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Кире ама верно вицове пише колегата ,то по тая логика всички мачове висят
          фиатче Браво 2.0

Коментар

bicho1976 написа:
            ...След гола на Илиев,ЦСКА пропусна шансаси да отбележи втори гол и мача висеше.
            Какъв шанс за втори гол, вие два пъти минахте центъра - единия път в началото на полувремето и втория - като вкарахте гола, ама голям фолклор стана този мач...
            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
              bicho1976 написа:
              ...След гола на Илиев,ЦСКА пропусна шансаси да отбележи втори гол и мача висеше.
              Какъв шанс за втори гол, вие два пъти минахте центъра - единия път в началото на полувремето и втория - като вкарахте гола, ама голям фолклор стана този мач...
              и аз това се опитвам да кажа , не може 2 пъти да минеш центъра 1 гол да вкараш ,а да ти трябват 3 чисти гола за да продължиш ама иначе мача виси
              фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                sugarboy написа:
                bicho1976 написа:
                и аз това се опитвам да кажа , не може 2 пъти да минеш центъра 1 гол да вкараш ,а да ти трябват 3 чисти гола за да продължиш ама иначе мача виси
                Точно, но понеже малоумникът Ники Александров по Дарик се изцепил с "тишина на Анфийлд", дай сега тоз бисер да си го окачим в рамка на стената.

Коментар

Нещо на сравнение ли го ударихте? Защо не писахте целия полусезон, а сега се сетихте.... Дойде ви някой такъв супер безсмислен мач, вземете че го вземете, и сте първи на клавиатурата! С тази разлика че например този мач и за вас нямаше смисъл, докато например в мач с Олипмик Марсилия - само за тях нямаше смисъл. Та като сме почнали да сравняваме - да видим съставите на текущия шампион на Европа в мачовете срещу цска. В удебелено са тези играчи, които са започнали мача още отначало, и в двата мача. В наклонен шрифт са тези играчи, които са били резерви в единия, но са започнали в другия мача. В подчертан шрифт са тези, които са били резерви и в двата мача. И в нормален шрифт са тези играчи, които са били в състава само в един от двата мача, а в другия - не са били нито резерви, нито титуляри. Втори мач, титуляри:20 Carson 3 Finnan 17 Josemi 4 Hyypia 28 Warnock 34 Potter 16 Hamann 22 Sissoko 6 Riise 9 Cisse 19 Morientes Резерви: 25 Reina 10 Luis Garcia 14 Alonso 23 Carragher 24 Sinama Pongolle 30 Zenden 36 Barragan Първи мач, титуляри: 25 Reina 23 Carragher 3 Finnan 4 Hyypia 28 Warnock 6 Riise 14 Alonso 8 Gerrard 9 Cisse 10 Luis Garcia 19 Morientes Резерви: 20 Carson 36 Barragan22 Sissoko 5 Baros 16 Hamann 37 WhitbreadГолеми разлики , а? Ливърпул играл с резервите, а? С резервите от първия мач - да. Май само Стивън Джерард липсва във втория мач, в сравнение с първия, всички останали - половината са играли, останалите 4-ма - готови да влязат в игра. На това ако викате "резервите", no comment...Я дайте да видим съставите на ДОКАЗАНИЯ гранд, и текущ шампион на ... НИЩО - Лацио, да сравним ? За това дали мачът е бил със значение или не - може би трябва да питаме онези 42’175 зрители , които са го посетили. Снощи колко човека имаше? 23 ? 56? Изписаха ли ги поименно ? За сравнение - последният мач Ливърпул - Манчестър Юнайтед е бил гледан на живо от 44’188 зрители.Едно е вярно - вече и вие можете да се радвате на безсмислена победа, с тази разлика, че и 10 на нула да бяхте били - пак щеше да е безсмислено, докато нашата безсмислена победа ако беше с 10-0 - щеше да е доста смислена. И точно заради това вие сте от левски, а НИЕ СМЕ ОТ ЦСКАА тия дето ви пердашиха всяка седмица - те по колко пъти минаваха центъра? Всеки мач бяхте "играли добро, ама сте немали шанс". Минали сме 2 пъти центъра - хубаво, толкова сме могли, толкова сме го минали. А Ливърпул като го минаха 50 пъти ? Да не би да прокопсаха нещо ? НЕ ! Паднаха си , и ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО ! ТИШИНА НА АНФИЙЛД ! Не е като "ТИШИНА НА ОЛИМПИКО". То там е било тишина, щото е нямало никой, не друго. Извън стадиона само по осветлението се е разбирало че става нещо на тоя стадион.

Коментар

Излишно си губил време с тази статистика - победата ви няма да стане по-смислена от това и няма да се класирате със задна дата. А това, че мача го гледали 42 000 души - то в Англия по стадионите се забелязва увеличена концентрация на дебилизъм. Само с това може да се обясни неистовата радост от ъглов удар или тъч. И Глиган Грудово да гастролираха, пак щеше да има толкоз зрители, а може да си сигурен, че на Острова дори и не подозират за съществуването на евробоеца ви, който дори ги е и отстранявал едно време.

Коментар

"Де го чукаш,де се пука"Аз честитетих победата на Левски,като изказах моето мнение тя да се случи.Вие все тези победи на ЦСКА в устата ви бре!!!Знам че някои резултати не Ви изнасят,но това са фактите.Топлете се с лъчите от победата над 15 в Италия който дори излезе с повечето си деца.А февруари месец, като пак почнат да Ви тупат като брашнян чувал,сънувайте мача с Лацио.
                      Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Пак наизлязоха статистиците! Тишината на Анфийлд не може да се сравнява с тази на Олимпико, но е абсолютно съпоставима с тази на "Фелтинс-Арена", когато в 25 мин. Домо счупи кръста на Кобиашвили, а Емо Ангелов наказа Шалке. На това му викам аз тишина.... И после се видя какво следва, играхме борихме се, но в 60 мин. Шалке постигна своето и пак спряха да играят. Но се видя, че ни взеха на сериозно, докато Ливърпул си ви бяха сложили на срамотиите и чакаха мача да свърши ... както и Лацио беше отписал мача м/у другото .

Коментар

http://sportal.bg/news.php?id=211919 Сериала "Български футбол" продължава с все по-смешни епизоди
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

искрица коледна надежда че Пловдив няма да остане без отбор в А група http://www.donbalon.eu/news72550.html и по случай празниците пожелавам на комшийте от Ботев и на тях един такъв богат чичко/заслужават го с оглед историята на клуба и феновете/
                            Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

От Коко Динев няма да видите нещо кой знае какво. Отборът ще продължи да живурка, едва ли скоро за Локомотив ще се намери втори Г.Илиев. А за ставащото с Ботев и мен ме е яд, защото клубът наистина е дал големи играчи на родния футбол. И освен това, единствените други отбори в България, освен отбора на сърцето ми ЦСКА и родния Хебър, към които имам някакви минимални симпатии, са Ботев Пловдив и Славия :D .
                              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

на тези резултати есента,ще съм доволен ако останем в тази група.а за другия сезон-Коко да вади парите и по случай шампионската титла на Лаута ще пее Емилия /то в БГ шампион се става с пари,не с игра/
                                Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Working...
                                X