Ще пия 2 рома за ваше здраве момци.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
коцев написа:Два са малко . :D Удари три -четири че и утре вечер ще има повод за още ромове .Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Е сега е момента да излезе някой като гонзо, и да каже - играли смо добри , не смо имали шанс! Докато им се тичаше имаха идея, ама после ония се сетиха да поиграят малко, и поиграха малко. Малко родна действителност - трябваше да бъде изгонен негъра, ако не за друго, то защото е негър. Но имаше и сериозно основание да бъде изгонен. Спестиха картон на Превръзката, който щеше да му е втори, за задържане с ръка. При положение на Делев - един от Рома спря топката с ръка в наказателното поле. Жалко че има четвърти, пети и шести съдия. Явно ще трябва за всеки футболист по съдия. От тоя - пети ли беше, шести ли беше, нищо не става! Аз от еврофутбола видях играта с ръка, той от 3 метра не я видя.kiro_of_the_day написа:Ще пия 2 рома за ваше здраве момци.
Коментар
-
Оги за разлики между Глиган Грудово ( вече Странджа Металург - Средец ) и Реал Мадрид се сещам и те са отчайващо много. Все едно, че не иде реч за един и същи спорт. Приликите ...сещам се само за равната бройка на стартовите съставиA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Оги за разлики между Глиган Грудово ( вече Странджа Металург - Средец ) и Реал Мадрид се сещам и те са отчайващо много. Все едно, че не иде реч за един и същи спорт. Приликите ...сещам се само за равната бройка на стартовите състави
Коментар
-
Е Гонзо ще заложи с най-доброто, което разполага, и туко виж паднали с по-малко голове.Виж бейби не сме глупаци,
Коментар
-
Ха-ха-ха! Ха, честито на цесекарчетата! Само с един гол, и то в последния мач, Левски постигнаха повече, отколкото червените за цялата славна и героична есен. Ами така де, нека и ние се порадваме малко, няма само вие да се биете в гърдите с "тишината на Анфийлд", вече и ние имаме безсмислена победа в актива си.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:Ха-ха-ха! Ха, честито на цесекарчетата! Само с един гол, и то в последния мач, Левски постигнаха повече, отколкото червените за цялата славна и героична есен. Ами така де, нека и ние се порадваме малко, няма само вие да се биете в гърдите с "тишината на Анфийлд", вече и ние имаме безсмислена победа в актива си.Виж бейби не сме глупаци,
Коментар
-
sugarboy написа:Ха-ха-ха! Ха, честито на цесекарчетата! Само с един гол, и то в последния мач, Левски постигнаха повече, отколкото червените за цялата славна и героична есен. Ами така де, нека и ние се порадваме малко, няма само вие да се биете в гърдите с "тишината на Анфийлд", вече и ние имаме безсмислена победа в актива си.Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
публиката на Лацио бойкотира отбора заради слабата му игра последниет мачове .Аз като левскар няма да коментирам мача ,защото с една такава пародия не могат да заличат всички негативи през годината .А за мача на Анфилд на цска и победа с 2:0 не вършеше работа ,така че не се заблуждавайте ,че сте имали шансове някаквифиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:публиката на Лацио бойкотира отбора заради слабата му игра последниет мачове .Аз като левскар няма да коментирам мача ,защото с една такава пародия не могат да заличат всички негативи през годината .А за мача на Анфилд на цска и победа с 2:0 не вършеше работа ,така че не се заблуждавайте ,че сте имали шансове някаквиФиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар