не разбирам,защо винаги има хора който спорят че бялото е черно мойте уважения но цяла футболна България знаеше че съдията ще закопае Левски,както и го направи!Този "рефер" повече не трябва да свири,а до Литекс-един от отборите в БГ който могат да станат шампиони и без съдийте
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
И с какво съдията закопа Левски ??? С това ,че пиянката Рабех не можа да ритне топката надалече а я вдигна на главата на Муши ?? Ми да я е ритнал на майната и тогава нямаше да има гол . Ами вратаря на Литекс при втория гол на Левски взе че с две ръце я вкара във вратата си . Е и какво е виновен съдията ? Много хубаво си свири и така трябва всички съдии да свирят та ритнитопковците да разберат най накрая че на терена се свири това което съдията прецени . От тях се иска да играят .
Коментар
-
коцев написа:И с какво съдията закопа Левски ??? С това ,че пиянката Рабех не можа да ритне топката надалече а я вдигна на главата на Муши ?? Ми да я е ритнал на майната и тогава нямаше да има гол . Ами вратаря на Литекс при втория гол на Левски взе че с две ръце я вкара във вратата си . Е и какво е виновен съдията ? Много хубаво си свири и така трябва всички съдии да свирят та ритнитопковците да разберат най накрая че на терена се свири това което съдията прецени . От тях се иска да играят .Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
явно си афектиран от равенството отдавна спрях да споря за български"футбол" и съдийство.но следващия път някой като ви пореже вас недейте да вряскате.айде мир и любов и честита титла/винаги съм се чудил защо се радваме като любимия ни отбор стане шампион-то в БГ са 4 максимум 5 отбора,другото си е пълнежRenault Laguna 1,9 dci 2002
Коментар
-
sugarboy написа:коцев написа:И с какво съдията закопа Левски ??? С това ,че пиянката Рабех не можа да ритне топката надалече а я вдигна на главата на Муши ?? Ми да я е ритнал на майната и тогава нямаше да има гол . Ами вратаря на Литекс при втория гол на Левски взе че с две ръце я вкара във вратата си . Е и какво е виновен съдията ? Много хубаво си свири и така трябва всички съдии да свирят та ритнитопковците да разберат най накрая че на терена се свири това което съдията прецени . От тях се иска да играят .A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Относно пълнежа имам си друго мнение . :D Нима Берое беше пълнеж като би Левски на Герена ? Нима от всички тия дето загуби Левски са пълнеж ?? Нима Свиленград са пълнеж като вчера звездите на ЦСКА трябваше да са подпирани от съдията та да се докопат до благоприятен резултат . Нима тия отбори като Тампере , Дебрецен ,БАТЕ , Жилина са пълнеж като Левски се препъна в тях ?Нека нашите грандове се научат да побеждават с игра тоя пълнеж и тогава да гледат към Европа . Като националния абе те не могат един що годе отбор да победят ами търсят да играят контрола с Бразилия и Аржентина Миньор също минава за пълнеж ама напълни мрежата на чорбата насред София . :D Така че има място и за 18 отбора под слънцето стига да има играчи и ръководители . По мое време Спартак Плевен , Ботев Враца , Дунав Русе , Розова долина Казанлък , Етър В.Търново , Локомотив Г. Оряховица и още куп отбори бяха страшилище за двата гранда а сега всичко е вятър работа . И за това тогава и Ливърпул биваше отстраняван и Нотингам и Аякс и Ювентус и Парма от наши отбори защото играеха за едната чест а сега гледат само парите .
Коментар
-
Прав си Коцев. На времето може и да е имало уговорки ( говоря преди 20 и повече години ), но ЦСКА и Левски си потяха фланелките за да бият изброените от теб отбори. Сега "футбалерите" им си обличат одеждите в син или червен цвят и все едно са опънали вълшебната кърпичка с всевъзможни блюда, но тя действа само в БГ - в Юръпа - НЦ - не действа.A17DTС/S
Коментар
-
коцев написа:По мое време Спартак Плевен , Ботев Враца , Дунав Русе , Розова долина Казанлък , Етър В.Търново , Локомотив Г. Оряховица и още куп отбори бяха страшилище за двата гранда а сега всичко е вятър работа . И за това тогава и Ливърпул биваше отстраняван и Нотингам и Аякс и Ювентус и Парма от наши отбори защото играеха за едната чест а сега гледат само парите .VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
ntodorov написа:SUGARBOY: За Черноморец - не мога да се съглася с теб. Не мисля, че са по-посредствен тим от Левски в кризисния му период. И ние се мъчим от същата болест в момента. На мен по ТВ ми се стори, че ние ( Черноморец ) бяхме по-ощетения от Левски тим в мачовете срещу Литекс. Само, че вашите (на феновете на Левски ) очаквания бяха по-големи. Ние сме свикнали, а и на стадиона вече не ходим, защото нЕмаме вяра в истинноста на родния футбол.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Ето, че и тук не ни е спестено типичното левскарско мислене - ако не ни подпират, значи ни режат. И шумотевица до небето!!! През последните 18-19 години се нагледахме на съдийска подкрепа за лефски. И в момента, в който тя секваше следваше вой до небето. После идваха шампионските титли като последните 1-2 такива. После идваха и си отиваха доволни бате, кака и цЕлата рода. И естествено, вместо да си признаят защо ставаше така, ние слушахме колко класни отбори са тук-пере-там-пере, бате-бойко-борисов или оная колбасарска компания.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
vesko написа:Ето, че и тук не ни е спестено типичното левскарско мислене - ако не ни подпират, значи ни режат. И шумотевица до небето!!! През последните 18-19 години се нагледахме на съдийска подкрепа за лефски. И в момента, в който тя секваше следваше вой до небето. После идваха шампионските титли като последните 1-2 такива. После идваха и си отиваха доволни бате, кака и цЕлата рода. И естествено, вместо да си признаят защо ставаше така, ние слушахме колко класни отбори са тук-пере-там-пере, бате-бойко-борисов или оная колбасарска компания.
Коментар
-
Борат отвлича вниманието от собствените си проблеми, като насъсква кучето си Гонзо да прави скандали. Видя, че със сравнително интелигентен субект като Боримиров няма да се получи и си избра много подходящ управленец, който да го замести. Да искаме оставката на шефа на БФС заради един равен мач ?! А при следващата грешна стъпка на Левски на кого ще поиска оставката - на шефовете на ФИФА, ФАФА, ФОФА и ФУФА . Абе цял свят видя как хандбалиста Анри донесе класирането на Франция на световното първенство и какво - нищо, съдийска грешка човешка, всяко чудо за 3 дни. Но не и в България, не и когато Левски не е подпрян.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Sugarboy: И аз, и ти гледаме с различни очила. Гледал си второто полувреме на мача Ч-ец-Литекс така, че трудно можеш да дадеш категорична оценка. Бях на мача. Обратно отсъден фаул ( всичко го признават ) и гол на Янев, след него, 2 червени картона и ред обратни обсъждания. Това беше изнервящо и много футбалери си изтърваха нервите. Бях на стадиона, а там се виждат повече неща от ТВ предаването. Проблема е, че всеки се чувства по-ощетен, а мачовете вече са в историята. Както и да е. Що се касае за "мачкането" на Левски срещу Черноморец - може би сме гледали два различни мача. Оня ден и Ч-ец мачка Черно море, но загуби с 0:2 за купата, но признавам: Морето ни надигра с акъл и нямаше човек на стадиона, който да не прие загубата... Мачкането го оставям за плевника в сеното.ПС: Черноморец няма амбиции да е силен отбор в момента, но там се работи и резултатите няма да закъснеят. Чест прави на Събев и екипа му, че канализират пари в ДЮШ, кампуса ( почти готов ), базата и прочие - другото е плява. Титла в БГ се купува.A17DTС/S
Коментар
-
Ясно е, че всеки си има пристрастия и, малко или много, гледа по различен начин и колкото и да не му се иска, мери с различен аршин. Вие оставете нашите дребни боричкания в първенството, но да ви разказвам снощи каква уговорка на най-високо равнище се случи в тениса. Играят Федерер и Дел Потро за класиране на полуфиналите на финалния Мастърс. Да не навлизам в детайли, но при равни показатели, както се очертаваше за тримата тенисисти, трябваше да се гледа геймовото съотношение. Понеже Дел Потро изоставаше най-много в това отношение, първият сет завърши 6-2 в негова полза. Дотогава малко се бях притеснил, че при загуба с 0-2 сета, Федерер ще отпадне. Но, като си направих сметка на геймовете, ми просветна, че вторият сет ще завърши 7-6 за Федерер - достатъчно, за да се класира, а третият - по никакъв друг начин, освен 6-3 за Дел Потро. Така, повече от 40 минути с баща ми го гледахме и държахме връзка по телефона, за да станем свидетели точно на описания сценарий, с малко привнесен драматизъм в тай-брека и средата на третия сет, колкото зрителите да не задремят. По този начин и двамата се класираха за полуфиналите, като само един гейм не достигна на Мъри в показателите между тримата. Не вярвах, че и в тениса може да се случи такова нещо, но снощи стана факт пред очите на цял свят. Явно, във всички спортове има мачове, които предварително се знаят как и с какъв точно резултат трябва да завършат.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар