Франция е на световно но как само отидоха,не ми се вярваше че Анри може така да постъпи,винаги съм симпатизирал на този играч но сега постъпи много некоректно.Както казаха по РИНГ футбола е много пари,жалко за Ирландците.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
nai7 написа:Франция е на световно но как само отидоха,не ми се вярваше че Анри може така да постъпи,винаги съм симпатизирал на този играч но сега постъпи много некоректно.Както казаха по РИНГ футбола е много пари,жалко за Ирландците.
Коментар
-
dikanio написа:nai7 написа:Франция е на световно но как само отидоха,не ми се вярваше че Анри може така да постъпи,винаги съм симпатизирал на този играч но сега постъпи много некоректно.Както казаха по РИНГ футбола е много пари,жалко за Ирландците.
Коментар
-
dikanio написа:Заблудил съм се от mr. green. Можеше ние да сме на мястото на Ейре, тогава съвсем пък нямаше да е смешно. То ние щахме да си бием в редовното време де, ама все пак :D
Коментар
-
Е те Франция се класираха, но ся как не са във форма, на световното ще ги бият яко.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
snake написа:Гледах Свиленград-ЦСКА, защото нещо не ми се работи днес, а и изобщо . Мъка, много слаби...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар