Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Франция е на световно но как само отидоха,не ми се вярваше че Анри може така да постъпи,винаги съм симпатизирал на този играч но сега постъпи много некоректно.Както казаха по РИНГ футбола е много пари,жалко за Ирландците.

Коментар

nai7 написа:
      Франция е на световно но как само отидоха,не ми се вярваше че Анри може така да постъпи,винаги съм симпатизирал на този играч но сега постъпи много некоректно.Както казаха по РИНГ футбола е много пари,жалко за Ирландците.
      Само фен на ЦСКА може да се радва на такава брутална съдийска грешка. Факт е, че Франция са по-силни от Ейре, но това не значи че съдията, респективно ФИФА, трябва да помага им помага да се класират.
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
        nai7 написа:
        Само фен на ЦСКА може да се радва на такава брутална съдийска грешка. Факт е, че Франция са по-силни от Ейре, но това не значи че съдията, респективно ФИФА, трябва да помага им помага да се класират.
        Колега нещо се бъркаш не се радвам на победата.

Коментар

Заблудил съм се от mr. green. Можеше ние да сме на мястото на Ейре, тогава съвсем пък нямаше да е смешно. То ние щахме да си бием в редовното време де, ама все пак :D
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
            Заблудил съм се от mr. green. Можеше ние да сме на мястото на Ейре, тогава съвсем пък нямаше да е смешно. То ние щахме да си бием в редовното време де, ама все пак :D
            Съмняваш ли се във победата ни над Франция,никога не съм харесвал този отбор и всяка победа е малък празник за мен.Когато ги бихме за световнот бях във казармата и се бях качил на един прозорец да ги гледам понеже бях наряд,за малко не се утепах от радост.Но това което се случи вчера не е честно.

Коментар

Е те Франция се класираха, но ся как не са във форма, на световното ще ги бият яко.
              Виж бейби не сме глупаци,
              ние сме отбор от здравеняци.
              Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
              така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
              http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

http://www.jeu-de-main.com/
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

откакто цска-то и черноморецо се оакаха няма развитие тая тема очертават се бая бири да пия и да вкарам малко фенщина ,айдее Левски бият довечера и шампиони :D :D :D само не залагайте на тоя мач
                  фиатче Браво 2.0

Коментар

Шъ бият ама ако треньор на Литекс е Мъри А сега е друг треньор и довечера Гонзо ще гризне дръвцето на Герена .
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                      Шъ бият ама ако треньор на Литекс е Мъри А сега е друг треньор и довечера Гонзо ще гризне дръвцето на Герена .
                      Черно на бяло истината Па да видим дали че го бъде ...
                      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Че го бъде . Сега на мода е оранжевия цвят :D Синьото и червеното го видяхме в Европата Тука само пищят от съдии пък не виждат играта си Твърда двойка довечера :D :D :D
                        Фиат Панда 1.2 2006година
                        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Гледах Свиленград-ЦСКА, защото нещо не ми се работи днес, а и изобщо . Мъка, много слаби...
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

аз засега ще си мълча ,надявам се след мача да имам повод да говоря
                            фиатче Браво 2.0

Коментар

snake написа:
                              Гледах Свиленград-ЦСКА, защото нещо не ми се работи днес, а и изобщо . Мъка, много слаби...
                              То пък на кой нормален човек му се работи Научно е доказано, че мързелуването, респективно неработенето, удължава живота. А иначе за мача - аз не съм го гледал, но мисля, че мнението на Любо Пенев изчерпва темата - http://sportal.bg/news.php?id=207419
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

коцев написа:
                                Че го бъде . Сега на мода е оранжевия цвят :D Синьото и червеното го видяхме в Европата Тука само пищят от съдии пък не виждат играта си Твърда двойка довечера :D :D :D
                                Май нещата в друга насока се развиват
                                FIAT Marea ex
                                FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Working...
                                X