Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ей на това му викам аз, "мъжка" битка - http://www.youtube.com/watch?v=k52QW...layer_embedded
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
      Ей на това му викам аз, "мъжка" битка - http://www.youtube.com/watch?v=k52QW...layer_embedded
      Даааа точно преди 5 мин и аз го гледах във Vbox7 и направо ме потресоха тези женски.

Коментар

Malone написа:
        LiGuru написа:
        Чекай щех да те пропусна Лайк или ЛаИк в интернет е едно и също .....
        Хубуу, ше чекам, ама ... туй "интернет" да не е някое ново училище?Понеже аз да пиша на български език се учих в основното училище.А пък един приятел ми каза, че само лаЙците пишат ударено "и", като "й".Които са си доучили го пишат "ѝ".Hint: U+045D, Alt+1117 от NumPad
        Tи си ми ясен отговорих ти още първия път, дори и в този форум се е водила дискусия, как да се изписват ударените букви. И дори когато се извадиха документи по въпроса пак имаше възпитаници на магнаурската школа, като теб.Ич не се занимавай с мен или с правоизказа, правописа ми или каквото и да е, щото нема смисъл... Просто не се напъвай!

Коментар

LiGuru написа:
          Malone написа:
          LiGuru написа:
          Чекай щех да те пропусна Лайк или ЛаИк в интернет е едно и също .....
          Хубуу, ше чекам, ама ... туй "интернет" да не е някое ново училище?Понеже аз да пиша на български език се учих в основното училище.А пък един приятел ми каза, че само лаЙците пишат ударено "и", като "й".Които са си доучили го пишат "ѝ".Hint: U+045D, Alt+1117 от NumPad
          Tи си ми ясен отговорих ти още първия път, дори и в този форум се е водила дискусия, как да се изписват ударените букви. И дори когато се извадиха документи по въпроса пак имаше възпитаници на магнаурската школа, като теб.Ич не се занимавай с мен или с правоизказа, правописа ми или каквото и да е, щото нема смисъл... Просто не се напъвай!
          Първо като станеш си вземи хапчетата и тогава влизай във Форума.Всички разбръхме ча си мнооо на ТИ със правописа,правоговора,и слагането на тирета и други препинателни знаци.Стига си се хвалил ами излез и свърши някоя полезна работа.

Коментар

nai7 написа:
            Стига си се хвалил ами излез и свърши някоя полезна работа.
            Аз сега се пребирам бе момчето. Занимавах се с двама специалисти като теб, дето не могат да си напишат имената иначе са големи шефове. И за последно ти казвам не ми е оферта да ми се правиш на фармацевт на мой гръб... Разбираш ли за какво ти говоря!

Коментар

LiGuru написа:
              nai7 написа:
              Стига си се хвалил ами излез и свърши някоя полезна работа.
              Аз сега се пребирам бе момчето. Занимавах се с двама специалисти като теб, дето не могат да си напишат имената иначе са големи шефове. И за последно ти казвам не ми е оферта да ми се правиш на фармацевт на мой гръб... Разбираш ли за какво ти говоря!
              Все пак мисля за теб,да не стане по сериозно. .Не всички може да са умни като теб,трябва да има и прости ора.Очевидно е, че двамата изпитвате взаимна непоносимост към мненията си. И само по тази причина отново сте с по две предупреждения. Препоръка: не се цитирайте, не си отговаряйте, особено с постове, които могат да се квалифицират като обиди."Модераторски екип на fiat-bg.org"

Коментар

Що не земете да млъквате, от 6 поста насам нищо смислено не казахте. То са хапчета, то е фармацевтика.... Я вижте левски как води на пирин, а за хапчетата си пишете на ЛС.

Коментар

LiGuru написа:
                  siegfrid написа:
                  LiGuru написа:
                  Това не прави отбора ти най-титулуван в БГ ....Че ние на мач със Славия се събирахме по 60 хилки ...
                  Това, Колега, когато се случвало... Нито един от нас не е бил заплануван, да не говорим да щрака в Интернет, за да си мери дължината на мъжкото достойнство
                  1995-1996 Славия - Левски (Сф) 1:1 над 50 хиляди на стадиона ... По това време няма система да брой хората на стадиона ....
                  Нищо лично, но това са пълни глупости. Бях и на 3-те мача, които играхме тогава, включително и на финала за купата, който беше най-посетен. Повече от 15 до 20 000 зрители не е имало. Самия факт, че по това време агитката не седеше в Б сектор, а във В до Б и се местеше в зависимост от това на къде нападаше Левски, е достатъчно красноречив за това колко е бил пълен стадиона. Вярно, че тогава нямаше седалки и капацитета беше доста по-голям от сегашния, но при празни Б и Г сектор няма как да има такава бройка.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
                    Нищо лично, но това са пълни глупости. Бях и на 3-те мача, които играхме тогава, включително и на финала за купата, който беше най-посетен. Повече от 15 до 20 000 зрители не е имало. Самия факт, че по това време агитката не седеше в Б сектор, а във В до Б и се местеше в зависимост от това на къде нападаше Левски, е достатъчно красноречив за това колко е бил пълен стадиона. Вярно, че тогава нямаше седалки и капацитета беше доста по-голям от сегашния, но при празни Б и Г сектор няма как да има такава бройка.
                    Баш на финала имаше 10-15 000 по-малко, това означава половин стадион хора общо . Голяма част от феновете не бяха на стадиона и се очакваше веднъж за винаги да се приключи с привържениците на Славия. То знаеш и какво стана на стадиона де. Голем мач немам думи. Но пак казвам това дето мисля, че на стадиона има (във втория мач мисля) повече от 2/3 си е мое субективно мнение на посетител на тоя мач. При капацитет 80 000+ стадиона беше над половината пълен (айде малко по-малко от 2/3 да е)Сега на дербитата има 10-12 хиляди и стадиона изглежда празен при капацитет 43 000 (или там колкото е), еми при 80 000+ капацитет и 10-15 000 човека, то требва даже и вашата агитка да се чуе. Та така, жалко е че няма система за посещаемост по това време. Та ми е чудно как е измерен и рекорда на ЦСКА с/у немците, ама т’ва е друга бира...При 1:1 не по-малко от 1/2 стадион +10 000 човека Едит: Сега сетих за един славист дето беше и той на мача (финала), твърди, че на финала е имало 20 - 25 000, което на мен малко ми се види, ама де да знам. Ако е така немам идея колко са били на предишния мач.

Коментар

От вестник "24 часа": [i64154b2b1]"Министър Свилен Нейков заведе дело срещу ЦСКА за неплатени наеми на базата и информира БФС за това, като целта е да се вземе лицензът на клуба заради дълговете.
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Националният вратар на Германия се самоуби - http://gong.bg/view_article.php?article_id=102093Лека му пръст.
                        Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Любчо - принципа, остава в цска Yellow_Flash_Colorz_PDT_09
                          Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

[quote:2505b0d274="snake"]От вестник "24 часа": [i:2505b0d274]"Министър Свилен Нейков заведе дело срещу ЦСКА за неплатени наеми на базата и информира БФС за това, като целта е да се вземе лицензът на клуба заради дълговете.
                            FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

noriaga написа:
                              Любчо - принципа, остава в цска Yellow_Flash_Colorz_PDT_09
                              Щеше да е ненормално да не промени решението си при тази засвидетелствана подкрепа от публиката. Подкрепа е слаба дума, който не е ходил скоро на стадиона, не може да разбере. Само глупакът никога не променя решението си, дори да е грешно.

Коментар

TAIF написа:
                                snake написа:
                                ...А кой е този мустакат убавец и има ли някаква връзка с написаното по-горе ? http://www.sport1.bg/sport1/popup_video?id=155129
                                Snake, дори не мога да си представя, че се мъчиш да откриеш връзка между Батков (или който и да е от съвременните босове и чичко-паричковци) и старата номенклатура Това е пълен ЪпсурТ те всички са забогатели по честен и почтен начин, с работа на полето и събиране на пари от закуски А ти сега тук да търсиш връзки, ма застрами се! :D
                                Ама виж го как хубаво и с какъв патос маха със знаменцето на митинг на столетницата. И някаква засукана другарка е подслонил под мощното си рамо :D .

Коментар

Working...
                                X