LiGuru написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
ЛаЙци? Преведи, ако обичаш.Това да не е като батериЙ?Wikipedia, дори и българска си е wikipedia. Има ли нещо неточно в справката, която съм дал?Справката засяга шампионите на България.Както колегата ти е написал, победите над "Атлетик" - Тръстеник, Русенско или "Вихър" - Николово, нямат особена тежест [за мен].За Подуене не знам, там е друга губерния..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
nai7 написа:Верно намали малко алкохола,нормално е да имате повече от ЦСКА все пак сте по стар отбор.Виж кога е създаден лЕвски кога ЦСКА така че и да искат немогат няма нужните години затова,а те повечето ви са подарък от майка ви Цола Драгойчев и баща ви Ангел Солаков.Имате 23 отличия когато ЦСКА все още не е съществувал,говори от 1948 г до 2009г няма какво да ми се биеш във гърдите.
Коментар
-
Malone написа:ЛаЙци? Преведи, ако обичаш.Това да не е като батериЙ?Wikipedia, дори и българска си е wikipedia. Има ли нещо неточно в справката, която съм дал?Справката засяга шампионите на България.Както колегата ти е написал, победите над "Атлетик" - Тръстеник, Русенско или "Вихър" - Николово, нямат особена тежест [за мен].За Подуене не знам, там е друга губерния.
Коментар
-
Malone написа:...Както колегата ти е написал, победите над "Атлетик" - Тръстеник, Русенско или "Вихър" - Николово, нямат особена тежест [за мен].За Подуене не знам, там е друга губерния.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
LiGuru написа:nai7 написа:Верно намали малко алкохола,нормално е да имате повече от ЦСКА все пак сте по стар отбор.Виж кога е създаден лЕвски кога ЦСКА така че и да искат немогат няма нужните години затова,а те повечето ви са подарък от майка ви Цола Драгойчев и баща ви Ангел Солаков.Имате 23 отличия когато ЦСКА все още не е съществувал,говори от 1948 г до 2009г няма какво да ми се биеш във гърдите.
Коментар
-
LiGuru написа:Това не прави отбора ти най-титулуван в БГ ....Че ние на мач със Славия се събирахме по 60 хилки ...'99 Palio I Weekend 1.7TD
Коментар
-
siegfrid написа:LiGuru написа:Това не прави отбора ти най-титулуван в БГ ....Че ние на мач със Славия се събирахме по 60 хилки ...
Коментар
-
LiGuru написа:siegfrid написа:LiGuru написа:Това не прави отбора ти най-титулуван в БГ ....Че ние на мач със Славия се събирахме по 60 хилки ...
Коментар
-
LiGuru написа:Чекай щех да те пропусна Лайк или ЛаИк в интернет е едно и също ......:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар