Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

LiGuru написа:
    Шампион на България (26 пъти): 1933, 1937, 1942, 1946, 1947, 1949, 1950, 1953, 1965, 1968, 1970, 1974, 1977, 1979, 1984, 1985, 1988, 1993, 1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2006, 2007, 2009Национална купа (26 пъти): 1942, 1946, 1947, 1949, 1950, 1956, 1957, 1959, 1967, 1970, 1971, 1976, 1977, 1979, 1982, 1984, 1986, 1991, 1992, 1994, 1998, 2000, 2002, 2003, 2005, 2007Суперкупа на България (3 пъти): 2005, 2007, 2009Първенство на София (11 пъти): 1923, 1924, 1925, 1929, 1933, 1937, 1942, 1943, 1945, 1946, 1948Купа на Съветската армия (когато вече не е национална купа) (3 пъти): 1984, 1987, 1988.Купа Улпия Сердика (4 пъти): 1926, 1930, 1931, 193226+26+3+11+3+4 = 73
    Верно намали малко алкохола,нормално е да имате повече от ЦСКА все пак сте по стар отбор.Виж кога е създаден лЕвски кога ЦСКА така че и да искат немогат няма нужните години затова,а те повечето ви са подарък от майка ви Цола Драгойчев и баща ви Ангел Солаков.Имате 23 отличия когато ЦСКА все още не е съществувал,говори от 1948 г до 2009г няма какво да ми се биеш във гърдите.П.С. Колега Malone не гледай Укипедия колегата LiGuru знае повече от една проста ИнЦиклопедиА.

Коментар

ЛаЙци? Преведи, ако обичаш.Това да не е като батериЙ?Wikipedia, дори и българска си е wikipedia. Има ли нещо неточно в справката, която съм дал?Справката засяга шампионите на България.Както колегата ти е написал, победите над "Атлетик" - Тръстеник, Русенско или "Вихър" - Николово, нямат особена тежест [за мен].За Подуене не знам, там е друга губерния.
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

Коментар

nai7 написа:
        Верно намали малко алкохола,нормално е да имате повече от ЦСКА все пак сте по стар отбор.Виж кога е създаден лЕвски кога ЦСКА така че и да искат немогат няма нужните години затова,а те повечето ви са подарък от майка ви Цола Драгойчев и баща ви Ангел Солаков.Имате 23 отличия когато ЦСКА все още не е съществувал,говори от 1948 г до 2009г няма какво да ми се биеш във гърдите.
        Извади нещо дето е като факт, нещо смислено дето да се прикачи към твоя отбор ... Всички тия купи дето съм ги написъл са от официални турнири, това, че по това време не е имало ЦСКА аз вина нямам ... Моя отбор е на 95 години, твоЕто тимче крета 60. Сега как и да го гледаш тия 35 години нема къде да ходят... Бг футбола не почва ’48 сещаш ли се ....

Коментар

Malone написа:
          ЛаЙци? Преведи, ако обичаш.Това да не е като батериЙ?Wikipedia, дори и българска си е wikipedia. Има ли нещо неточно в справката, която съм дал?Справката засяга шампионите на България.Както колегата ти е написал, победите над "Атлетик" - Тръстеник, Русенско или "Вихър" - Николово, нямат особена тежест [за мен].За Подуене не знам, там е друга губерния.
          Бе като няма значение къде се буташ... Ти отдавна си разкрит...Чекай щех да те пропусна Лайк или ЛаИк в интернет е едно и също .....

Коментар

Malone написа:
            ...Както колегата ти е написал, победите над "Атлетик" - Тръстеник, Русенско или "Вихър" - Николово, нямат особена тежест [за мен].За Подуене не знам, там е друга губерния.
            Добре де, защо все с русенските села се заяждаш? Какво им е, примерно, на "Малеш" Микрево, общ. Струмяни или "Дан Колов" Сенник, Габровско? Особено ценни ми се сториха четирите пъти, в които Левски е прилапал Купа Улпия Сердика между 1926 и 1932 година. Макар че и 11-те победи в първенството на София между 1923 и 1948 също не са за подминаване. Славна му работа
            She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

LiGuru написа:
              nai7 написа:
              Верно намали малко алкохола,нормално е да имате повече от ЦСКА все пак сте по стар отбор.Виж кога е създаден лЕвски кога ЦСКА така че и да искат немогат няма нужните години затова,а те повечето ви са подарък от майка ви Цола Драгойчев и баща ви Ангел Солаков.Имате 23 отличия когато ЦСКА все още не е съществувал,говори от 1948 г до 2009г няма какво да ми се биеш във гърдите.
              Извади нещо дето е като факт, нещо смислено дето да се прикачи към твоя отбор ... Всички тия купи дето съм ги написъл са от официални турнири, това, че по това време не е имало ЦСКА аз вина нямам ... Моя отбор е на 95 години, твоЕто тимче крета 60. Сега как и да го гледаш тия 35 години нема къде да ходят... Бг футбола не почва ’48 сещаш ли се ....
              Мога да ти извадя много неща дето са факт.31 титли,най-малко загуби за един сезон 0 от 30 срещи,най-много поредни мачове без загуба 33 от 20 Май 2007 до 16 Август 2008 г.Най-малко допуснати голове във един сезон,най-голяма победа във А група,най-големи успехи във Европа,най-много поредни шампионски титли,най-много мачове без загуба във европейските клубни турнири 11 мача.Най-голяма победа във КЕШ,най-голяма побета за купата на УЕФА,най-голяма победа за КНК,най-много златни дубли.Златен кудрабъл за 1988-89 да те светна (Шампион на България.Купа на България.Купа на Съветската армия.Супер купа( републиканска спартакиада).Най-много зрители на мач 70,000 на мача със Байерн на Националния стадион.Най-голяма победа във официален мач,Още искаш ли да ти пиша за най-добрия отбор?кажи ми кога ще отидат 70000 ЕРД да гледат мач на лЕвски съмнявам се че някога ще се случи това.Пии си хапчетата и си лягай приятни сънища и лек ден.

Коментар

Това не прави отбора ти най-титулуван в БГ ....Че ние на мач със Славия се събирахме по 60 хилки ...

Коментар

LiGuru написа:
                  Това не прави отбора ти най-титулуван в БГ ....Че ние на мач със Славия се събирахме по 60 хилки ...
                  айде стига с тези мачове от първа селска лига
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                    LiGuru написа:
                    айде стига с тези мачове от първа селска лига
                    С тях, без тях пак сте втори! Това е била организацията по това време, така че не знам какъв ви е проблема ......

Коментар

LiGuru написа:
                      Това, Колега, когато се случвало... Нито един от нас не е бил заплануван, да не говорим да щрака в Интернет, за да си мери дължината на мъжкото достойнство
                      '99 Palio I Weekend 1.7TD

Коментар

siegfrid написа:
                        LiGuru написа:
                        Това, Колега, когато се случвало... Нито един от нас не е бил заплануван, да не говорим да щрака в Интернет, за да си мери дължината на мъжкото достойнство
                        1995-1996 Славия - Левски (Сф) 1:1 над 50 хиляди на стадиона ... По това време няма система да брой хората на стадиона ....

Коментар

LiGuru написа:
                          siegfrid написа:
                          LiGuru написа:
                          1995-1996 Славия - Левски (Сф) 1:1 над 50 хиляди на стадиона ... По това време няма система да брой хората на стадиона ....
                          Това е достоверна информация щом колегата я казва значи е така.

Коментар

LiGuru написа:
                            Чекай щех да те пропусна Лайк или ЛаИк в интернет е едно и също .....
                            Хубуу, ше чекам, ама ... туй "интернет" да не е някое ново училище?Понеже аз да пиша на български език се учих в основното училище.А пък един приятел ми каза, че само лаЙците пишат ударено "и", като "й".Които са си доучили го пишат "ѝ".Hint: U+045D, Alt+1117 от NumPad
                            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                            www.cyxap.com

Коментар

LiGuru написа:
                              Е това точно си го сънувал, my friend.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                              '99 Palio I Weekend 1.7TD

Коментар

Като споменахте русенските отбори, забравихте един много славен тим - Урожай/Пиргово/
                                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Working...
                                X