Както някой вече беше коментирал, Любо Пенев ще излезе доста по-умен отколкото изглежда
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sugarboy написа:Какво ти разбират боклукчии от футбол. Браво на Любо Пенев! Аз винаги съм го харесвал като мъжкар, дори и с репликата за супата показа, че говори, каквото мисли, въпреки че тогава го оплю цяла България. Някак си не мога да го отхвърлям, само затова, че е от червените. А и все пак е бил голмайстор и шампион на едно от най-силните първенства в света, ясно е, че мнението на боклукчиите не може да означава нищо за него - той е гражданин на света, все пак, а те ще си останат прости боклукчии, дори и милионери.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Humppa
Поклон пред Любослав Пенев! Наистина страхотен чевек и профенионалист излезе. Мъж на място, който отстоява своите приници, своето име, и има достойнство!Жалко, че и Борю Михайлов и Мъри не са хора като него...
Коментар
-
Humppa написа:Поклон пред Любослав Пенев! Наистина страхотен чевек и профенионалист излезе. Мъж на място, който отстоява своите приници, своето име, и има достойнство!Жалко, че и Борю Михайлов и Мъри не са хора като него...
Коментар
-
Humppa написа:Поклон пред Любослав Пенев! Наистина страхотен чевек и профенионалист излезе. Мъж на място, който отстоява своите приници, своето име, и има достойнство!Жалко, че и Борю Михайлов и Мъри не са хора като него...
Коментар
-
Аз също не съм убеден в треньорския му гений. Тук коментираме постъпката му - погазват се принципите му, човекът си тръгва с достойнство, като мъж. Подобни неща са рядкост не само във футбола ни. А това ЦСКА кои футболисти взели, за кои не платили и т.н. нищо общо със случката. Видя се колко е изряден и Батков. Футболистите на Левски взимали по 800 лв. заплата Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 . При това положение аз не искам да съм футболист на Левски.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Онзи ден гледах в новините, че футболни клубове декларират смешно малки заплати на своите състезатели и регистрират несъществуващи загуби. За 2007 година беше дадено ,че в Литекс са взимали по 200 лева заплата, а в Марек малко повече от 100 лева. Чудно ми е как футболистите с тези "малки заплати" си позволяват поддръжката на скъпите си коли.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Тя е много омутана работа . Като слушах Гигов то той е напълно прав . Значи той си плаща на футболистите от тия пари на които е начислено всичко . Демек за годината Гигов като си плати данъците и всичко останало му остават милиони негови пари и той вече харчи част от тях по футболистите . Така че колкото си иска толкова може да им даде . Те са си негови и за тях са платени данъци. Друг е въпроса самите футболисти на каква сума си плащат осигуровките и дали си плащат някакъв данък за получени пари . Съгласно закона всички приходи се описват в данъчната декларация на края на годината и тук вече самите футболисти попадат под ударите на закона . Обаче има и другия момент че те подписват трудови договори и съгласно пък тях те трябва да плащат тия данъци . Нещо куца в цялата работа . Гигов казва и е прав че на тия пари са платени всички данъци а от друга страна по трудовите договори още веднаж трябва да се платят данъци върхеу тия пари .
Коментар
-
коцев написа:Тя е много омутана работа . Като слушах Гигов то той е напълно прав . Значи той си плаща на футболистите от тия пари на които е начислено всичко . Демек за годината Гигов като си плати данъците и всичко останало му остават милиони негови пари и той вече харчи част от тях по футболистите . Така че колкото си иска толкова може да им даде . Те са си негови и за тях са платени данъци. Друг е въпроса самите футболисти на каква сума си плащат осигуровките и дали си плащат някакъв данък за получени пари . Съгласно закона всички приходи се описват в данъчната декларация на края на годината и тук вече самите футболисти попадат под ударите на закона . Обаче има и другия момент че те подписват трудови договори и съгласно пък тях те трябва да плащат тия данъци . Нещо куца в цялата работа . Гигов казва и е прав че на тия пари са платени всички данъци а от друга страна по трудовите договори още веднаж трябва да се платят данъци върхеу тия пари .Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:коцев написа:Тя е много омутана работа . Като слушах Гигов то той е напълно прав . Значи той си плаща на футболистите от тия пари на които е начислено всичко . Демек за годината Гигов като си плати данъците и всичко останало му остават милиони негови пари и той вече харчи част от тях по футболистите . Така че колкото си иска толкова може да им даде . Те са си негови и за тях са платени данъци. Друг е въпроса самите футболисти на каква сума си плащат осигуровките и дали си плащат някакъв данък за получени пари . Съгласно закона всички приходи се описват в данъчната декларация на края на годината и тук вече самите футболисти попадат под ударите на закона . Обаче има и другия момент че те подписват трудови договори и съгласно пък тях те трябва да плащат тия данъци . Нещо куца в цялата работа . Гигов казва и е прав че на тия пари са платени всички данъци а от друга страна по трудовите договори още веднаж трябва да се платят данъци върхеу тия пари .Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Ами слушах му цялото изказване пред комисията в парламента . Жалкото е че там имаше представители на НАП и данъчни и прокурор но никой не смея да му противоречи .То пак става параграф 22 . Примерно аз на края на годината като си платя всички данъци на мен ми останат като печалба 100 бона . Давам ти на теб 50 бона така без да ми ги връщаш . То по закон ти трябва да ги декларираш и на края на годината да платиш и ти данък върху тях . Ако ти пък след няколко месеца ги дадеш на трето лице то също трябва да ги декларрира и то да плати данък върху тях . И така се получава че върху едни и същи пари се плаща три пъти данък . Изглежда нещо не можем да я схванем тая работа .
Коментар
-
коцев написа:Ами слушах му цялото изказване пред комисията в парламента . Жалкото е че там имаше представители на НАП и данъчни и прокурор но никой не смея да му противоречи .То пак става параграф 22 . Примерно аз на края на годината като си платя всички данъци на мен ми останат като печалба 100 бона . Давам ти на теб 50 бона така без да ми ги връщаш . То по закон ти трябва да ги декларираш и на края на годината да платиш и ти данък върху тях . Ако ти пък след няколко месеца ги дадеш на трето лице то също трябва да ги декларрира и то да плати данък върху тях . И така се получава че върху едни и същи пари се плаща три пъти данък . Изглежда нещо не можем да я схванем тая работа .Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
коцев написа:Тя е много омутана работа ... Друг е въпроса самите футболисти на каква сума си плащат осигуровките и дали си плащат някакъв данък за получени пари . Съгласно закона всички приходи се описват в данъчната декларация на края на годината и тук вече самите футболисти попадат под ударите на закона .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
LiGuru написа:Humppa написа:Поклон пред Любослав Пенев! Наистина страхотен чевек и профенионалист излезе. Мъж на място, който отстоява своите приници, своето име, и има достойнство!Жалко, че и Борю Михайлов и Мъри не са хора като него...
Коментар
-
snake написа:коцев написа:Тя е много омутана работа ... Друг е въпроса самите футболисти на каква сума си плащат осигуровките и дали си плащат някакъв данък за получени пари . Съгласно закона всички приходи се описват в данъчната декларация на края на годината и тук вече самите футболисти попадат под ударите на закона .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар