Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

4-0 за цска!! (4 загуби наред). Сега с кой играеме, може ли да закръглиме?

Коментар

Е-е, продължава и малшансът на нашите хора. Този мач не може да кажем, че не се раздадоха, но смятам, че Йовов и Петков трябва да бъдат изхвърлени вече от отбора. Йовов за пореден път показа, че е пълен бездарник, а Петков за четвърти път ни закопава тази есен. И жалкото е, че такъв посредствен отбор като австрийците ще се класира за сметка на Лацио или Виляреал.
      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Гледах и двата мача,ами те и ЦСКА и Левски нямат място във лигата,правят 2 паса и третия е грешка.Поне се видя колко е трагичен Българския футбол,и националния и клубния.Само се заблуждаваме че може да играем,тоест могат да играят ама ганкиното.

Коментар

La squadra, аз поне нищо не съм забравил. Радва ме това, което се прави и строи пък ми е точно през крачола кой го прави. Та утре нашите деца ще ползват тази база. Събев и Балъков ако искат вече могат да си отиват. Що се касае за Нефтохимик. Този отбор го унищожиха много преди Нафтекс да бъде закрит. А точно ние Бургазлии позволихме това( гледай филма Явлението Нефтохимик във VBox). Без Събев тимовете ни щяха да бъдат забравени, а ние Бургазлии щяхме да сме по-доволни, защото, като тъне единия отбор нека да тъне и другия за да ни е доволно...Типично по бай Ганьовски.ПС: Ти не се ли радваш на построеното ?
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Естествено, приятно е да се вижда, че някой работи професионално и по европейски стандарт! Още повече, че става въпрос за отбор от нашия град. Само не мога да свикна, че седалките на стадиона вече са синьо-бели, а не оранжево-зелени Пък и имам чувството, че голяма част от точно тези хора, които са сега в Черноморец се подиграха с Нефтохимик!
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
            Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
            Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Гошко Петков май го беше играл в Еврофутбол тоя мач. Само вижте какво прави при гола..... безумие, супер неадекватен. Да не говорим как тръгна да лъже нападател на Залцбург Забележете после и при изпълнението на фала какво прави, опразнил е сериозно единия ъгъл и тръгна напред при изпълнението Yellow_Flash_Colorz_PDT_46
              Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

sugarboy написа:
                Е-е, продължава и малшансът на нашите хора. Този мач не може да кажем, че не се раздадоха, но смятам, че Йовов и Петков трябва да бъдат изхвърлени вече от отбора. Йовов за пореден път показа, че е пълен бездарник, а Петков за четвърти път ни закопава тази есен. И жалкото е, че такъв посредствен отбор като австрийците ще се класира за сметка на Лацио или Виляреал.
                Грешките на Петков не мога да си ги обясня. Той в момента е в златна вратарска възраст и вместо играта му да бъде изчистена от грешки, се получава точно обратното. Що се отнася до Йовов, който минаваше за една от големите надежди на родния футбол, той е от този тип нападатели, които "сами се пазят". Можеш да ги оставиш да си проявяват ювелирната техника, но пред вратата се гипсират. Подобен беше и Пепи Михтарски в близкото минало, макар че той определено вкарваше повече.
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

la squadra azzurra написа:
                  Естествено, приятно е да се вижда, че някой работи професионално и по европейски стандарт! Още повече, че става въпрос за отбор от нашия град. Само не мога да свикна, че седалките на стадиона вече са синьо-бели, а не оранжево-зелени Пък и имам чувството, че голяма част от точно тези хора, които са сега в Черноморец се подиграха с Нефтохимик!
                  Да, тук съм съгласен с теб. Много ме боли за Порточановия Нефтохимик ( Нафтекс беше лош клонинг с повече история в Б - група). Нефтохимик израстна от В групите и още там си личеше, че се работи с бъдеще. Стадиона се пълнеше по шевовете, но им завидяха, обявиха Порточанов в харч на Държавни пари и куп глупости, но човека направи стадион и този стадион не само, че трябваше да си има стария вид ( седалки и прочие ) ами трябваше да си остане с името на комбината, ако щеш - дори с името на Порточанов. Може да звучи смешно, но в новата ни футболна история не виждам кой е правил повече за футбола в града ни. Що се касае за тези бази, които се строят сега - вярвам, че един ден ще се ползват и от двата отбора. Дай боже. А иначе колелото на историята се върти, а построеното и създаденото остава. Всичко друго - купи, шампионатни победи, участия в евротурнирите са статистика.
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Любо Пенев е подал оставка, според gong.bg. Голяма загуба за ЦСКА, според мен, защото той е един от малкото принципни хора във българския футбол. Не мога да повярвам, че дришльовци, дето не могат два паса да си подадат и да спрат топката, сменят поредния треньор в нашето първенство.p.s. Ако някъде се организира побой над играчи, от който и да е отбор в А група, искам да участвам
                    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                      Любо Пенев е подал оставка, според gong.bg. Голяма загуба за ЦСКА, според мен, защото той е един от малкото принципни хора във българския футбол. Не мога да повярвам, че дришльовци, дето не могат два паса да си подадат и да спрат топката, сменят поредния треньор в нашето първенство.p.s. Ако някъде се организира побой над играчи, от който и да е отбор в А група, искам да участвам
                      То и аз ще се включа във това

Коментар

Жалко за Любо. За пореден път показа, че е голям мъжкар !Ако оставката му бъде приета, мисля, че следващият треньор на ЦСКА най-вероятно ще е Стойчо Младенов. Други възможни варианти са Александър Станков, Георги Василев, Херо !(има и такива слухове), за друг бг треньор не се сещам.
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                          Жалко за Любо. За пореден път показа, че е голям мъжкар !Ако оставката му бъде приета, мисля, че следващият треньор на ЦСКА най-вероятно ще е Стойчо Младенов. Други възможни варианти са Александър Станков, Георги Василев, Херо !(има и такива слухове), за друг бг треньор не се сещам.
                          Сега колега гледам РИНГ и Майкала много хубаво го казва,да ги осъдят пияниците за уронване на престижа и да видят те кон боб яде ли .... и друго го знаете.

Коментар

Евала на Любо Пенев за принципната позиция.
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                              Евала на Любо Пенев за принципната позиция.
                              И аз това гледам сега,много неща им каза дано само да не се отметне от позицията си.

Коментар

Какво ти разбират боклукчии от футбол. Браво на Любо Пенев! Аз винаги съм го харесвал като мъжкар, дори и с репликата за супата показа, че говори, каквото мисли, въпреки че тогава го оплю цяла България. Някак си не мога да го отхвърлям, само затова, че е от червените. А и все пак е бил голмайстор и шампион на едно от най-силните първенства в света, ясно е, че мнението на боклукчиите не може да означава нищо за него - той е гражданин на света, все пак, а те ще си останат прости боклукчии, дори и милионери.
                                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Working...
                                X