4-0 за цска!! (4 загуби наред). Сега с кой играеме, може ли да закръглиме?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Е-е, продължава и малшансът на нашите хора. Този мач не може да кажем, че не се раздадоха, но смятам, че Йовов и Петков трябва да бъдат изхвърлени вече от отбора. Йовов за пореден път показа, че е пълен бездарник, а Петков за четвърти път ни закопава тази есен. И жалкото е, че такъв посредствен отбор като австрийците ще се класира за сметка на Лацио или Виляреал.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
La squadra, аз поне нищо не съм забравил. Радва ме това, което се прави и строи пък ми е точно през крачола кой го прави. Та утре нашите деца ще ползват тази база. Събев и Балъков ако искат вече могат да си отиват. Що се касае за Нефтохимик. Този отбор го унищожиха много преди Нафтекс да бъде закрит. А точно ние Бургазлии позволихме това( гледай филма Явлението Нефтохимик във VBox). Без Събев тимовете ни щяха да бъдат забравени, а ние Бургазлии щяхме да сме по-доволни, защото, като тъне единия отбор нека да тъне и другия за да ни е доволно...Типично по бай Ганьовски.ПС: Ти не се ли радваш на построеното ?A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Естествено, приятно е да се вижда, че някой работи професионално и по европейски стандарт! Още повече, че става въпрос за отбор от нашия град. Само не мога да свикна, че седалките на стадиона вече са синьо-бели, а не оранжево-зелени Пък и имам чувството, че голяма част от точно тези хора, които са сега в Черноморец се подиграха с Нефтохимик!Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Гошко Петков май го беше играл в Еврофутбол тоя мач. Само вижте какво прави при гола..... безумие, супер неадекватен. Да не говорим как тръгна да лъже нападател на Залцбург Забележете после и при изпълнението на фала какво прави, опразнил е сериозно единия ъгъл и тръгна напред при изпълнението Yellow_Flash_Colorz_PDT_46Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
sugarboy написа:Е-е, продължава и малшансът на нашите хора. Този мач не може да кажем, че не се раздадоха, но смятам, че Йовов и Петков трябва да бъдат изхвърлени вече от отбора. Йовов за пореден път показа, че е пълен бездарник, а Петков за четвърти път ни закопава тази есен. И жалкото е, че такъв посредствен отбор като австрийците ще се класира за сметка на Лацио или Виляреал.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Естествено, приятно е да се вижда, че някой работи професионално и по европейски стандарт! Още повече, че става въпрос за отбор от нашия град. Само не мога да свикна, че седалките на стадиона вече са синьо-бели, а не оранжево-зелени Пък и имам чувството, че голяма част от точно тези хора, които са сега в Черноморец се подиграха с Нефтохимик!A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Любо Пенев е подал оставка, според gong.bg. Голяма загуба за ЦСКА, според мен, защото той е един от малкото принципни хора във българския футбол. Не мога да повярвам, че дришльовци, дето не могат два паса да си подадат и да спрат топката, сменят поредния треньор в нашето първенство.p.s. Ако някъде се организира побой над играчи, от който и да е отбор в А група, искам да участвам
Коментар
-
dikanio написа:Любо Пенев е подал оставка, според gong.bg. Голяма загуба за ЦСКА, според мен, защото той е един от малкото принципни хора във българския футбол. Не мога да повярвам, че дришльовци, дето не могат два паса да си подадат и да спрат топката, сменят поредния треньор в нашето първенство.p.s. Ако някъде се организира побой над играчи, от който и да е отбор в А група, искам да участвам
Коментар
-
Жалко за Любо. За пореден път показа, че е голям мъжкар !Ако оставката му бъде приета, мисля, че следващият треньор на ЦСКА най-вероятно ще е Стойчо Младенов. Други възможни варианти са Александър Станков, Георги Василев, Херо !(има и такива слухове), за друг бг треньор не се сещам.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Жалко за Любо. За пореден път показа, че е голям мъжкар !Ако оставката му бъде приета, мисля, че следващият треньор на ЦСКА най-вероятно ще е Стойчо Младенов. Други възможни варианти са Александър Станков, Георги Василев, Херо !(има и такива слухове), за друг бг треньор не се сещам.
Коментар
-
Какво ти разбират боклукчии от футбол. Браво на Любо Пенев! Аз винаги съм го харесвал като мъжкар, дори и с репликата за супата показа, че говори, каквото мисли, въпреки че тогава го оплю цяла България. Някак си не мога да го отхвърлям, само затова, че е от червените. А и все пак е бил голмайстор и шампион на едно от най-силните първенства в света, ясно е, че мнението на боклукчиите не може да означава нищо за него - той е гражданин на света, все пак, а те ще си останат прости боклукчии, дори и милионери.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар