Културовед Гъмов от "Сблъсък" отговаря на вечния въпрос Левски или ЦСКА.Отговорът е БЕРОЕ !http://vbox7.com/play:27ab0255
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Едно клипче за сгряване на душите на всички левскари http://www.youtube.com/watch?v=xRTVYnO8RsIГола на Гетов и изпълнението на Сираков са си от световна класа.... вече нямаме такива футболистиFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Изпуснах малко коментарите в тази супер тема)) Но да кажа и аз. Според мен нещата в БГ футбола вървят нагоре и напред. Кога Левски ще падне от Берое (!!!!????) на Герена и кога ЦСКА от Миньор (!!!!!!!!!!!!!!!!!!) на Армията? Кога? Колкотъо и да са били слаби тези два отбора- все бият!!!! А сега даже има и отбор Черноморец!!!Значи нещата въряват надобре, има конкуренциия, няма ясни мачове. Аз вярвам в това.Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
Humppa
Никога не бих се сетил/предвидил, да заложа пари за победа на ЦСКА Москва на Олд Трафорд....@yonkok: Човече, тези резултати според мен са по-скоро еврофутболски... А БГ футболът може да тръгне дагоре след няколко години, но не и сега, сега сме запътили към Марианската падина....
Коментар
-
Humppa
Всъщност това е родната ни футболна действителност.... Игри под масата, футболисти-звезди, които не стават и за В-група... Помним резила на Гонзо в Рен, помним и интервюто на първоначалният му тренер в Рен - човекът беше съпер възмутен как така един професионален футболист-легионер идва на тренировка с джип за 100 000 евра и с цигара в устата... Знаем как Мартин Камбуров е най-добрият нападател в БГ, но не получава повиквателна за националния... Знаем и дереджето на националите... Докато сме чалгаджийска държава с чалгаджийско-мутренски маталитет няма да си оправм и държавата, и спорта, и хабитата, и заплатите..... и всичко... А за капак на всичко сега чета, че Херо е най-вероятният нов тренер на сините.... А всички го знаем какъв тренер е... от набедените... Мъровци-Херовци... Гелдайте ги и звездите на ЦСКА, дай по още едно... аз отивам ди денонощния за бира...П.П. А да не говоря как ЦСКА ми разтупкаха сърцето след онова паметно 1:2 в Москва. Тогава си помислих, че на Армията се задава нещо велико, един нов млад отбор, който може да е "черните дяволи" на Евроопа... Но не би.... (в кавички е посочен цитат от интервю на вальо илиев сле дпобедата над Ливърпул на Анфийлд с 0:1).
Коментар
-
Но сега ще има голяма чистка и всички пияндете в Цска ще си заминат или най-много да играят за втория отбор. Само така може да се оправи положението в любимия ми отбор. :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Аз не знам защо всички приеха, че Любо казва истината за пиянски изцепки на футболистите си. Има слухове, че в побоя над "пияндетата" са участвали близки до ръководството. И на това ли да вярваме ? Ако има ДОКАЗАНИ нарушения на клубния правилник, в същия правилник има предвидени финансови наказания за това.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Довечера са поредните мачове на нашите отбори в Лига Европа. Има много случаи в историята, когато отбори, раздирани от скандали, са постигали сензационни победи над сочени за фаворити противници. Способни ли са намиращите се в отчайваща форма ЦСКА и Левски на това ? А става дума за швейцарски и австрийски противници, не за испански или италиански грандове все пак...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Невъзможно, според мен, защото в толкова слаба форма никога не са били. Но пък може да има някакакви букмейкърски изненади p.s. Левски демонстрират изненадващо високо самочувствие и добро настроение, имайки предвид трагичните им игри и резултати най-вече. Дали не се опитват да подскажат нещо на залагащите
Коментар
-
Желая успех на БГ отборите ни тази вечер. Но мисълта ми е за друго. Днес имах служебен ангажимент до новия Кампус на Черноморец. Съжалявам, че не снимах към днешна дата. Тея хора не са човеци :D . Кампуса ( терените ) и пречиствателната станция за отпадни и дренажни води към него вече са готови Днес там шетаха хора, като мравки и всеки правеше нещо. Помислих си - Това не е в БГ. Иначе Кампуса е огромен. Налети са бетони, железа и други строителни материали за изграждането на един стадион от рода на Каварненския да речем Ако всеки клуб отдели средства и ги вложи в базите си - няма да имаме равни...Та Черноморец работи и май вече е на друга плоскост. И всичко това за по-малко от 4 месеца. ПС: Днес чакаха естествена тревата на рула , а изпълнитела на затревяването е пак фирма "Онтарио".http://sport.burgas24.bg/113625.html - изнамерих тези снимки, но те са отпреди месец. Днес беше съвсем друго. От утре започва и копката за административните сгради.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Желая успех на БГ отборите ни тази вечер. Но мисълта ми е за друго. Днес имах служебен ангажимент до новия Кампус на Черноморец. Съжалявам, че не снимах към днешна дата. Тея хора не са човеци :D . Кампуса ( терените ) и пречиствателната станция за отпадни и дренажни води към него вече са готови Днес там шетаха хора, като мравки и всеки правеше нещо. Помислих си - Това не е в БГ. Иначе Кампуса е огромен. Налети са бетони, железа и други строителни материали за изграждането на един стадион от рода на Каварненския да речем Ако всеки клуб отдели средства и ги вложи в базите си - няма да имаме равни...Та Черноморец работи и май вече е на друга плоскост. И всичко това за по-малко от 4 месеца. ПС: Днес чакаха естествена тревата на рула , а изпълнитела на затревяването е пак фирма "Онтарио".http://sport.burgas24.bg/113625.html - изнамерих тези снимки, но те са отпреди месец. Днес беше съвсем друго. От утре започва и копката за административните сгради.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар