Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Културовед Гъмов от "Сблъсък" отговаря на вечния въпрос Левски или ЦСКА.Отговорът е БЕРОЕ !http://vbox7.com/play:27ab0255

Коментар

Едно клипче за сгряване на душите на всички левскари http://www.youtube.com/watch?v=xRTVYnO8RsIГола на Гетов и изпълнението на Сираков са си от световна класа.... вече нямаме такива футболисти
      Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Изпуснах малко коментарите в тази супер тема)) Но да кажа и аз. Според мен нещата в БГ футбола вървят нагоре и напред. Кога Левски ще падне от Берое (!!!!????) на Герена и кога ЦСКА от Миньор (!!!!!!!!!!!!!!!!!!) на Армията? Кога? Колкотъо и да са били слаби тези два отбора- все бият!!!! А сега даже има и отбор Черноморец!!!Значи нещата въряват надобре, има конкуренциия, няма ясни мачове. Аз вярвам в това.
        Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

Никога не бих се сетил/предвидил, да заложа пари за победа на ЦСКА Москва на Олд Трафорд....@yonkok: Човече, тези резултати според мен са по-скоро еврофутболски... А БГ футболът може да тръгне дагоре след няколко години, но не и сега, сега сме запътили към Марианската падина....

Коментар

yonkok написа:
            и кога ЦСКА от Миньор (!!!!!!!!!!!!!!!!!!) на Армията? Кога?
            Когато 9 играча на ЦСКА се натряскат до козирката с твърд алкохол Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
            FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Всъщност това е родната ни футболна действителност.... Игри под масата, футболисти-звезди, които не стават и за В-група... Помним резила на Гонзо в Рен, помним и интервюто на първоначалният му тренер в Рен - човекът беше съпер възмутен как така един професионален футболист-легионер идва на тренировка с джип за 100 000 евра и с цигара в устата... Знаем как Мартин Камбуров е най-добрият нападател в БГ, но не получава повиквателна за националния... Знаем и дереджето на националите... Докато сме чалгаджийска държава с чалгаджийско-мутренски маталитет няма да си оправм и държавата, и спорта, и хабитата, и заплатите..... и всичко... А за капак на всичко сега чета, че Херо е най-вероятният нов тренер на сините.... А всички го знаем какъв тренер е... от набедените... Мъровци-Херовци... Гелдайте ги и звездите на ЦСКА, дай по още едно... аз отивам ди денонощния за бира...П.П. А да не говоря как ЦСКА ми разтупкаха сърцето след онова паметно 1:2 в Москва. Тогава си помислих, че на Армията се задава нещо велико, един нов млад отбор, който може да е "черните дяволи" на Евроопа... Но не би.... (в кавички е посочен цитат от интервю на вальо илиев сле дпобедата над Ливърпул на Анфийлд с 0:1).

Коментар

Но сега ще има голяма чистка и всички пияндете в Цска ще си заминат или най-много да играят за втория отбор. Само така може да се оправи положението в любимия ми отбор. :D
                Виж бейби не сме глупаци,
                ние сме отбор от здравеняци.
                Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Току що гледам по новините - пияндетата се връщат. Не мога да разбера защо ръководствата на българските клубове не оставят треньорите да взимат еднолично решения и да не им се бъркат в работата.
                  Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Аз не знам защо всички приеха, че Любо казва истината за пиянски изцепки на футболистите си. Има слухове, че в побоя над "пияндетата" са участвали близки до ръководството. И на това ли да вярваме ? Ако има ДОКАЗАНИ нарушения на клубния правилник, в същия правилник има предвидени финансови наказания за това.
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Айде сега пияници!!! Рабех президент
                      FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Довечера са поредните мачове на нашите отбори в Лига Европа. Има много случаи в историята, когато отбори, раздирани от скандали, са постигали сензационни победи над сочени за фаворити противници. Способни ли са намиращите се в отчайваща форма ЦСКА и Левски на това ? А става дума за швейцарски и австрийски противници, не за испански или италиански грандове все пак...
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Невъзможно, според мен, защото в толкова слаба форма никога не са били. Но пък може да има някакакви букмейкърски изненади p.s. Левски демонстрират изненадващо високо самочувствие и добро настроение, имайки предвид трагичните им игри и резултати най-вече. Дали не се опитват да подскажат нещо на залагащите
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Колеги ще видите!!! Днес Левски ще вземе поне 1т. Треньора е много добре подготвен и да паднем и да бием, пак ще каже едно и също. Добре играхме
                            FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Желая успех на БГ отборите ни тази вечер. Но мисълта ми е за друго. Днес имах служебен ангажимент до новия Кампус на Черноморец. Съжалявам, че не снимах към днешна дата. Тея хора не са човеци :D . Кампуса ( терените ) и пречиствателната станция за отпадни и дренажни води към него вече са готови Днес там шетаха хора, като мравки и всеки правеше нещо. Помислих си - Това не е в БГ. Иначе Кампуса е огромен. Налети са бетони, железа и други строителни материали за изграждането на един стадион от рода на Каварненския да речем Ако всеки клуб отдели средства и ги вложи в базите си - няма да имаме равни...Та Черноморец работи и май вече е на друга плоскост. И всичко това за по-малко от 4 месеца. ПС: Днес чакаха естествена тревата на рула , а изпълнитела на затревяването е пак фирма "Онтарио".http://sport.burgas24.bg/113625.html - изнамерих тези снимки, но те са отпреди месец. Днес беше съвсем друго. От утре започва и копката за административните сгради.
                              A17DTС/S
                              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
                                Желая успех на БГ отборите ни тази вечер. Но мисълта ми е за друго. Днес имах служебен ангажимент до новия Кампус на Черноморец. Съжалявам, че не снимах към днешна дата. Тея хора не са човеци :D . Кампуса ( терените ) и пречиствателната станция за отпадни и дренажни води към него вече са готови Днес там шетаха хора, като мравки и всеки правеше нещо. Помислих си - Това не е в БГ. Иначе Кампуса е огромен. Налети са бетони, железа и други строителни материали за изграждането на един стадион от рода на Каварненския да речем Ако всеки клуб отдели средства и ги вложи в базите си - няма да имаме равни...Та Черноморец работи и май вече е на друга плоскост. И всичко това за по-малко от 4 месеца. ПС: Днес чакаха естествена тревата на рула , а изпълнитела на затревяването е пак фирма "Онтарио".http://sport.burgas24.bg/113625.html - изнамерих тези снимки, но те са отпреди месец. Днес беше съвсем друго. От утре започва и копката за административните сгради.
                                Брей, много бързо забравихме, че в този град имаше два големи отбора! И единият си отиде именно заради професионалистите и маркетинговите спецове от супер европейския Черноморец Бургас Бургас! Yellow_Flash_Colorz_PDT_43
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                                Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                                Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Working...
                                X