Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Така е, младите първо трябва да ги учат на дисциплина, морал, съвестност към избраната професиа, да бъдат професионалисти, едва след това да ги учат на футбол. Това което идва отдолу е изключително нискокачествено. Заплатите им трябва да са директно обвързани с вътрешният правилник в клуба. Ако годишната им заплата е 50к евро, но ги спипат в пианска история заплатата пада на 30к, при второ провинение изхвърчат от клуба без обещетения Иначе евала на Пенев, лошото е, че черната овца не е една, а цялото стадо.. бялата овца е Пенев... трудно е да се повярва, че ще постигне нещо с рогата напред.
    FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Школите, децата.... СПАСЕНИЕТО. За Левски, за ЦСКА , за Локо Пловдив, за всеки отбор трябва да се играе с желание, такова е нивото на футбола ни. Или играеш за пари, или играеш за любимия отбор. Понеже пари много нямаме, а те пък желание нямат, щото малко са от школите, и ето резултата. Що не ме викнат мене да търча по терена? Пари не искам, ама ще тичам докато пукна, щото ще играя за цска. Ама после кой ще ми се грижи за Бравата? Я да го д***т бе, няма да им тичам. За тия пари - толко. Довечера сме на синсити.

Коментар

ogi28b написа:
        Школите, децата.... СПАСЕНИЕТО.
        Съгласен, но ако е обратното (децата ---> школите). Винаги съм се интересувал от ДЮШ и въпреки фенските ми убеждения, че трябва да се дава шанс на младите съм стигнал до извода, че футбола не е масов спорт в БГ. В школите влизат разни връзкарчета, задоволявайки болните амбиции на мама и тати, както и такива дето имат проблем с килограмите или гръбначни изкривявания.Докато не се разбере, че футбола не е за феновете, а за тия дето им се гони топката това ще е положението ...

Коментар

LiGuru написа:
          В школите влизат разни връзкарчета, задоволявайки болните амбиции на мама и тати, както и такива дето имат проблем с килограмите или гръбначни изкривявания.
          Да не споменаваме и сексуалната ориентация
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Бе аз съм си от Литекс и си държа здраво знамето му . Шампиони сме тая година . :D :D :D
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
              Бе аз съм си от Литекс и си държа здраво знамето му . Шампиони сме тая година . :D :D :D
              Те много фенове на различни тимчета разни се целят в тая титла, ама като гледам един по един им окапват амбициите.....

Коментар

Абе като гледам вчера как Литекс пред 1500 зрители от които 1000 бяха от ЦСКА и би с 2:0 та смея да кажа че това е единствения отбор който със сто човека верна публика ще стане пак шампион .

Коментар

коцев написа:
                  Абе като гледам вчера как Литекс пред 1500 зрители от които 1000 бяха от ЦСКА и би с 2:0 та смея да кажа че това е единствения отбор който със сто човека верна публика ще стане пак шампион .
                  То по тая логика Миньоро требва да се готви за ШЛ .....

Коментар

Ами чул те господ .

Коментар

Стига да не се паднат квалификация с Шахтьор Донецк.

Коментар

Днес бях на мача Сливен-Берое, абе защо там няма публика? Дали имаше и 200човека , като половината от тях бяха от Стара Загора, къде отиде футболни интусиазъм на хората от града . Лечков на кого я прави тази база там , нещо и се губи смисъла ми се струва.

Коментар

VESKO_SZ написа:
                          Днес бях на мача Сливен-Берое, абе защо там няма публика? Дали имаше и 200човека , като половината от тях бяха от Стара Загора, къде отиде футболни интусиазъм на хората от града . Лечков на кого я прави тази база там , нещо и се губи смисъла ми се струва.
                          На хората не им е до футбол в тази криза, а и мач в работен ден на първия делничен ден си е...безделно творение на БФС с впривкус на една телевизия. В Англия всички делнични мачове се играят в удобен за публиката час, а в БГ - няма значение, стига да е по програма.
                          A17DTС/S
                          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

...впрочем не мислите ли че първенството ни става много интересно. Ако ви кажа, че не исках Черноморец ( те и не можаха де ) да победи в Перник въпреки пристрастията си ще ми повярвате ли? Една евентуална победа щеше да ги превърне в лидер и щеше да им подейства демотивиращо. Сега след победата на Литекс, след 0:0 на железничарите, загубата на ЦСКА и Черноморец очаквам на небосклона интересни мачове - като за начало Черноморец - Литекс.
                            A17DTС/S
                            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

"Там, в България, е много весело. Жалко, че не могат да пият! Ето това е задружен отбор, и на масата са заедно." - от форума на в. "Советский спорт" по повод събитията в ЦСКА. Ето че познавачите много точно са нацелили източника на повечето беди в България - хората не могат да пият .
                              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

http://www.gol.bg/article.php?id=65923някой май вече не издържа на тези лиготии от ритнитопковците
                                Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Working...
                                X