При положение, че спонсор на Реал Мадрид е Bwin няма нищо чудно, че прави изненадващи загуби от смешни отборчета в мачове без особено за тях значение. Няма как да получаваш милиони от споносора си букмейкър и да не му направиш няколко подаръка през сезона. А за вчерашния мач си представете колко залози има за Реал да бие с няколко гола разлика и изведнъж става обратното, а Bwin прибира няколко десетки или стотици милиона от тази "изненада". Същото е положението и при други отбори с логото на букмейкър на екипите си като Милан. Вече всичко е пари и само наивните запалянковци се заблуждават, че мачовете се решават на игрището.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Тва пак е най-голямата глупост, в българския футбол нищо не се решава на терена. Едно време Батето ( Иван Славков) се базикаше при въпроса кой ще бъде шампион на България, че все още не е решил. Но в това според мен има голяма доза истина.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
fiatmaniak написа:Тва пак е най-голямата глупост, в българския футбол нищо не се решава на терена. Едно време Батето ( Иван Славков) се базикаше при въпроса кой ще бъде шампион на България, че все още не е решил. Но в това според мен има голяма доза истина.
Коментар
-
nai7 написа:fiatmaniak написа:Тва пак е най-голямата глупост, в българския футбол нищо не се решава на терена. Едно време Батето ( Иван Славков) се базикаше при въпроса кой ще бъде шампион на България, че все още не е решил. Но в това според мен има голяма доза истина.N.Y. State of Mind
Коментар
-
sachma написа:nai7 написа:fiatmaniak написа:Тва пак е най-голямата глупост, в българския футбол нищо не се решава на терена. Едно време Батето ( Иван Славков) се базикаше при въпроса кой ще бъде шампион на България, че все още не е решил. Но в това според мен има голяма доза истина.
Коментар
-
ogi28b написа:sachma написа:nai7 написа:fiatmaniak написа:Тва пак е най-голямата глупост, в българския футбол нищо не се решава на терена. Едно време Батето ( Иван Славков) се базикаше при въпроса кой ще бъде шампион на България, че все още не е решил. Но в това според мен има голяма доза истина.
Коментар
-
dannybo написа:При положение, че спонсор на Реал Мадрид е Bwin няма нищо чудно, че прави изненадващи загуби от смешни отборчета в мачове без особено за тях значение. Няма как да получаваш милиони от споносора си букмейкър и да не му направиш няколко подаръка през сезона. А за вчерашния мач си представете колко залози има за Реал да бие с няколко гола разлика и изведнъж става обратното, а Bwin прибира няколко десетки или стотици милиона от тази "изненада". Същото е положението и при други отбори с логото на букмейкър на екипите си като Милан. Вече всичко е пари и само наивните запалянковци се заблуждават, че мачовете се решават на игрището.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
nai7 написа:ogi28b написа:sachma написа:nai7 написа:fiatmaniak написа:Тва пак е най-голямата глупост, в българския футбол нищо не се решава на терена. Едно време Батето ( Иван Славков) се базикаше при въпроса кой ще бъде шампион на България, че все още не е решил. Но в това според мен има голяма доза истина.FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
За Батето тема може да се отвори. Помня му изцепките...и си ме кефи. Не се вземаше насериозно и се бъзикаше с всеки и всички. Няма да забравя, когато журналист го попита: "Кой ви направи най- силно впечатление" ( визираше се футболист от мача Добруджа - Локо Сф в Добрич ), а батето отговори: Сервитьорката от ресторанта в, който обядвах.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Що се касае за ЦСКА от времето на Илия Павлов и Мултигруп: Имах приятел, който 2 години беше личен шофьор на Патриков ( човека на Павлов в Бургас). Та, когато ЦСКА трябваше да играе в Бургас му настръхваше косата. Организацията по нощувките ( в хотела на Патриков ), вечерите в бургаския Шиваско, превоза от и към летището бяха негови дела. ЦСКА пътуваше със самолет - играеха си мачовете и си отлитаха ( барабар с целия технически щаб ), а шефовете им тогава оставаха и гуляеха в Бургас с дни, а Патриков даваше мило и здраво да направи пълния кеф на мултитата ( за сметка на обслужващия персонал )...Разказвал ми е легенди и невероятни неща от запиванията им (винаги без Павлов).A17DTС/S
Коментар
-
dannybo написа:dannybo написа:При положение, че спонсор на Реал Мадрид е Bwin няма нищо чудно, че прави изненадващи загуби от смешни отборчета в мачове без особено за тях значение. Няма как да получаваш милиони от споносора си букмейкър и да не му направиш няколко подаръка през сезона. А за вчерашния мач си представете колко залози има за Реал да бие с няколко гола разлика и изведнъж става обратното, а Bwin прибира няколко десетки или стотици милиона от тази "изненада". Същото е положението и при други отбори с логото на букмейкър на екипите си като Милан. Вече всичко е пари и само наивните запалянковци се заблуждават, че мачовете се решават на игрището.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
И още за Черноморец:http://www.gong.bg/view_article.php?...storyid=803778A17DTС/S
Коментар
-
Е сега прочетох, че лекарският екип на Черноморец е спасил днес тежко пострадал в катастрофа. Като гледам снимките пострадалият май е бил с Фиат.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар