Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

tomazo написа:
    TAIF написа:
    tomazo написа:
    Черноморец кои бяха ,че не се сещам та толкова честго ги споменавате хващам бас с всеки който желае, че Черноморец в края на сезона няма да са в тройката дори в 6-цата се съмнявам да са
    Готово на по бира за топ 6???
    deal макар да се опитваш да минеш тънко :D @ntodorov без лоши чувства ,към общината отбора ,митко събев ,краси балъков и бургазлии !!! Въпрос на време е таблицата в класирането да придобие обичайният си облик :D
    Докато нашата таблица има " обичаен облик " и ние ще си имаме обичайни евробойци, като сегашните. Без лоши чувства, но футболните аргументите хич не са на страната на "обичайните".Далеч съм от мисълта, че сме се взели насериозно. Аз се радвам на други неща, които стават в отбора, с базите, с ДЮШ и т.н. Дори се плаша от излишното фаворизиране в медиите. Подобно фаворизиране може да отприщи задкулисни действия в, които отново ще са замесени отбори, които не се чувстват на "обичайното" си място.Справка: Нефтохимик.
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

tomazo написа:
      :D ей това ,вече е приказка ,аз и без това от 4 бири и се напивам или ми се пука бойлера
      Имам личен рекорд от 14 бири за една вечер (на маса) не цяла нощ, ама... незнам колко пъти ходих да източвам боилера, пък накаря една колежка взе че го и продуга това не съм го казъл 18+
      FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

sugarboy написа:
        ntodorov написа:
        В този мач Черноморец не впечатли наистина, но всичко беше премерено и изчислено по немски за победа.
        Ако визираш Балъка, че той е изчислил всичко точно за победа, както и идеите му, дълбоко се заблуждаваш. Балъка е един изключително прост човек от Великотърновското село Хотница. За да ви покажа какви идеи бликат от това китно село, ще ви разкажа следния виц - едно време се събрали видните граждани на селото, за да решат да премахнат буквата "х" от азбуката. Почнали да дават примери - никой в селото не казва хляб, всички викат ляб. Никой не казва харман, всички - арман, дори името на селото никой не го произнася така, а всички му викат Отница. И тъкмо да гласуват премахването на буквата, най-умният съгражданин се плеснал по челото и казал - "Чакайте, каква грешка щяхме да направим, ами ако премахнем Х, как ще викаме "хурна", за неразбралите - фурна. Всички го признали, че е много умен и гласуването отпаднало. Та, толкоз е и акълът на Балъка. Наистина, професионалист е и беше режимен футболист, но няма ум да раздели на две магарета сламата - само го чуй как говори и ще ти стане ясно.
        Не, не визирам само Балъков. В интерес на истината Балъков е доказал интелекта си с действия и постъпки. Звученето му е Хотнишко :D , но пък, като говори "казва" нещо. Има и високопарни изречения в устите на някои треньори, но пък не " казват" нищо. Това е друга тема. Може да ви се вижда несериозно, но Илийката Груев е движещата сила в реденето на състав и тактика. За неговия интелект и завършеност, като човек не искам да споря. Рядко ерудиран човек и...тактик. Що се касае за Черноморец. Превъзходството и разликата между него и другите отбори към настоящия момент е във физическата подготовка и тактическата дисциплина на терена и дисциплината извън него.
        A17DTС/S

Коментар

ntodorov написа:
          tomazo написа:
          TAIF написа:
          tomazo написа:
          Черноморец кои бяха ,че не се сещам та толкова честго ги споменавате хващам бас с всеки който желае, че Черноморец в края на сезона няма да са в тройката дори в 6-цата се съмнявам да са
          Готово на по бира за топ 6???
          deal макар да се опитваш да минеш тънко :D @ntodorov без лоши чувства ,към общината отбора ,митко събев ,краси балъков и бургазлии !!! Въпрос на време е таблицата в класирането да придобие обичайният си облик :D
          Докато нашата таблица има " обичаен облик " и ние ще си имаме обичайни евробойци, като сегашните. Без лоши чувства, но футболните аргументите хич не са на страната на "обичайните".Далеч съм от мисълта, че сме се взели насериозно. Аз се радвам на други неща, които стават в отбора, с базите, с ДЮШ и т.н. Дори се плаша от излишното фаворизиране в медиите. Подобно фаворизиране може да отприщи задкулисни действия в, които отново ще са замесени отбори, които не се чувстват на "обичайното" си място.Справка: Нефтохимик.
          Ей колега Тодоров, не така!!! Заслужили сте си го с постоянство, аз лично много ще се радвам ако тази година титлата отиде на море Просо тази моногамия ми омръзва, Левски, ЦСКА, и т.н. - вижда се че тази година Левски не е за там. Черноморец ми е много симпатиен отбор, от игра и треньорско ръководство. Дано не се случи както със Спартак Плевен преди няколко години.

Коментар

Както може би знаете, един от малкото чужденци, водил националния отбор в далечното минало (мисля, че Рудолф Витлачил), често е казвал: "Има ли цвинцко, има кондиция !". Бих перефразирал тази мисъл така: "Има ли пари, ще има и успехи !" Тези български клубни отбори, които следват правилна политика и имат солидни финанси, ще успеят сега в това първенство, а и в бъдеще. Традициите май вече нямат значение. Справка: Ботев Пловдив, Ботев Враца, Етър Велико Търново, Хебър Пазарджик, Велбъжд Кюстендил, Спартак Плевен - отбори от футболни градове с традиции, които сега вегетират. На другият полюс е Литекс от нефутболния Ловеч, благодарение на парите на Гриша Ганчев и това, че не му позволиха да стане собственик на ЦСКА. В тази обстановка не бих се наел да прогнозирам как ще завърши първенството. Въпреки някои смущаващи резултати, все пак мисля, че няма да сгреша, ако кажа, че в челото ще са ЦСКА, Левски, Литекс, Черноморец, Локомотив София. Един от тях ще е и новият шампион. Може би най-класен състав притежава Литекс, но не съм наясно с треньорските качества на Червенков. За любимия ми ЦСКА мисля, че е крайно време да се даде шанс на вратаря Здравко Чавдаров, защото Караджов е непостоянен и несигурен. Освен това Владо Манчев трябва да е твърд титуляр, въпреки пропуските в последния мач, но пък кога Манчев е бил силен в играта с глава ? В малкото минути, в които е на терена, всичко опасно в атака се върти около него.
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Вие така и така хванахте баса за бирата - значи някой ще купува. Донесете бирата на масата сега пък в края на сезона си се разберете за парите, ние да се почерпиме поне, да не ви чакаме? Спасението е едно - А група с 10 отбора ! И 3 изпадащи.

Коментар

Не TAIF. Черноморец няма и не трябва да става шампион тази година. Това са изфорсирани и изнасилени неща. Радвам се повече на обновената школа, Кампуса, който е почти готов, нововъведенията около ст. Лазур, еуфорията и желанието с, което Бобич, Балъков, Събев и сие работят и популяризират клуба... Оня ден на стадиона се проведе първенство по футбол за деца родени през 1999 година. С малката гледахме: Невероятна обстановка и истински празник за играещи и гледащи. Това ме радва. Останалото е плява.
                A17DTС/S

Коментар

ntodorov написа:
                  Не TAIF. Черноморец няма и не трябва да става шампион тази година...
                  Аз също обичам нещата да се градят и да стават последователно, когато им дойде времето. Но има и обратни примери. Например легендарният Нотингам Форест, който веднага след влизането се в първа английска дивизия стана шампион и 2 пъти поред носител на КЕШ. Естествено Балъков не е Брайън Клъф :D . Радвайте се на всеки успех, който постигате, не се знае догодина как ще са нещата.
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Успехи... В БГ всеки може да стане шампион стига да има желанието, парите и гърба на БФС. Радват ме нещата, които се случват тук. Утре Балъков, Събев и сие си отиват - ние Бургазлии оставаме. Остават и подобренията по стадиона, новата спортна база " Гнездото" ( което почти през ден виждам как се изгражда и с какви темпове се работи ), новата ДЮШ, терените в Поморие, базата във Ветрен. Чуват се и някакви фантасмагории за изграждане на новия стадион ( на мястото на Черноморец)...но времето ще покаже. Иначе някакви тленни купи, шампионатни първенци ( без покритие в Европа ) поне аз не искам. И в предишния пост писах. Щерка ми се забавлява истински. Племенникът ( 7 годишен) ми пък полудя по футбола след деня на отворените врати. А оня ден имаше организиран от клуба междуучилищен турнир по футбол. Играе се по различни възрастови групи, а стадиона никога не е затворен. Ей това ме радва. Иначе успехите, като добра игра също ме радват, но не са най- важното за мен.
                    A17DTС/S

Коментар

ntodorov написа:
                      Успехи... В БГ всеки може да стане шампион стига да има желанието, парите и гърба на БФС. Радват ме нещата, които се случват тук. Утре Балъков, Събев и сие си отиват - ние Бургазлии оставаме. Остават и подобренията по стадиона, новата спортна база " Гнездото" ( което почти през ден виждам как се изгражда и с какви темпове се работи ), новата ДЮШ, терените в Поморие, базата във Ветрен. Чуват се и някакви фантасмагории за изграждане на новия стадион ( на мястото на Черноморец)...но времето ще покаже. Иначе някакви тленни купи, шампионатни първенци ( без покритие в Европа ) поне аз не искам. И в предишния пост писах. Щерка ми се забавлява истински. Племенникът ( 7 годишен) ми пък полудя по футбола след деня на отворените врати. А оня ден имаше организиран от клуба междуучилищен турнир по футбол. Играе се по различни възрастови групи, а стадиона никога не е затворен. Ей това ме радва. Иначе успехите, като добра игра също ме радват, но не са най- важното за мен.
                      Подкрепям те за тези разсъждения напълно, колега. По определени причини следя постоянно какво става във футболен Бургас, бях миналата събота и на детския турнир преди мача с "Ботев". Наистина, това което се гради от "Черноморец" е без аналог в страната! Това би трябвало да е правилният път за българския футбол. Сигурен съм, че и успехите няма да закъснеят. А ето и малко снимки от турнира за деца. Забележително е, че легендите Кр. Балъков и Фреди Бобич лично наградиха малките участници, отделиха поне половин час от времето си и общуваха с децата, правиха си снимки с тях и раздаваха автографи.
                      Прикачени файлове
                      FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                      FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Ами аз вчера ходих на дублиращите отбори на Литекс и Локо София. Победихме с 5:0 и трима в състава на Литекс бяха на 16-17 години. Заради едното момче на което съм кръстних зарязах работата и отидох да го гледам . Имено след негово подаване станаха и два от головете . :D
                        Фиат Панда 1.2 2006година
                        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Ще е супер ако акулите станат шампиони,дано само не ги разтурят както направиха със Нафтохимик.Когато идваха Левски или ЦСКА да играят на стадиона падаха още като видят табелата Бургас.Наистина това което правят Събев и компания го няма никъде във България.Напред АКУЛИ тази година ще е за вас титлата

Коментар

Да, устих за какво говорите, но пак съм на мнение, че е по-добре и още някой да се пробва в Европа. Грандовете ги видяхме. Особено моят любим Левски :D то кой ни хвана той ни би Нека и друг пробва! Дали е форсирано времето ше покаже нека не забравяме че още не сме преполовили шампионата и нищо не се знае.

Коментар

Спокойно не само българският футбол е в криза, вижте многомилионната селекция на Реал какво прави. 4 на 0 срещу третодивизионен отбор, адския резил добре че сам за Барса. :D
                              Виж бейби не сме глупаци,
                              ние сме отбор от здравеняци.
                              Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                              така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                              http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

fiatmaniak написа:
                                Спокойно не само българският футбол е в криза, вижте многомилионната селекция на Реал какво прави. 4 на 0 срещу третодивизионен отбор, адския резил добре че сам за Барса. :D
                                Това тяхното не е криза, просто не става така - отбор изграден само от супер звезди, които не уважават и нямат страх от треньора и всички ги боготворят.
                                Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Working...
                                X