Мен родноо първенство почва да ми прилича на онази американска измишльотина - КЕЧ. Всичко се знае ма трябва да има интрига до последно Ми че кЪ, нали трябва да е интересно!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
noriaga написа:ПП. То за грандовете ни, че са ужасно слаби е ясно... е ако другите отбори не са си вдигнали нивото, то поне има нещо обнадеждаващо във факта, че поне вече не излизат със свалени гащи срещу Левски и цска
Коментар
-
Много сте мнителни значи. Тя работата е ясна, всичко е до психика. Всички видяхме какво е нивото на БГ футбола (дори и в добрите години на Левски в УЕФА и ШЛ). Тогава тоя отбор печелеше всичко в Бг, щото опонентите не си вярваха. Когато БАТЕ ни разкри, сиромасите си казаха "я то и ние можеме значи" и се почнаха гаврите. Не виждам с какво Левски или ЦСКА е по-добър от Пирин или Своге или Миньоро, каму ли от Черноморец. Нито като треньори, нито като футболисти, нито като публика... Единствено останаха някакви имена. Да ама е време това име да почне да се защитава, защото, ако на Зетя някой му е казал, че с/у Левски дузпа за подпиране не се дава, то това е много стара информация. Вече и спорните засади се вдигат, пък и обратни грешки се случват. Това е пътя по, който трябва да вървим и то много бързо, щото с имена в БГ може и да става, но на вън ... е там никой не е чувал за нас, ама никой. Всеки знае, че тук първенството е слабо и че се осланяме на някакви епизодични победи и класирания от миналия век или при решен двубой. Така, че не е зле да се зарадваме малко на това, което става щото Левски и ЦСКА дълго тупани няма да бъдат, година две и толкова. После пак ще са там където им е мястото, но по новите правила. И дай Боже тогава отбори, като Базел, РедБул да идват с ясната идея, че този мач е най-много Х и то, ако стане нещо чрезвичайно., пък Рома, Лацио е за тях това ще е много сериозно изпитание, като и Х-а няма да е крайно лош резултат... Ама време да мине и поне малко да си заобичаме първенството ... Другото е ясно....
Коментар
-
dikanio написа:noriaga написа:то поне има нещо обнадеждаващо във факта, че поне вече не излизат със свалени гащи срещу Левски и цскаFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Шампион ще стане по-малко слабия от всички слаби отбори...И ми се струва, че този отбор не играе мачовете си с червен, син или оранжев екип. Носи одежди на вертикално рае, тегли вагони и живее с Надежда. Вервайте ми. Този пост ще го напомня след края на шампионата, въпреки, че съм пристрастен и ми се ще Черноморец да е победител, но не. Иначе БГ първенството има тръпка и никак не е скучно, еле към този момент.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Може би големите играчи по залаганията, които диктуват и развоя на първенството, са заложили точно на Черноморец или Литекс. За Литекс много бързо ще се изясни, още след мачовете с Левски и ЦСКА. Нищо чудно да лансират хората на Балъка, щото той се видя какъв треньор е навън, сега малко да му излъскат реномето. То се видя и Черноморец колко са силни - срещу Левски минаха два пъти центъра, ама при едното минаване вкараха гол. Не може вече нищо да ме учуди - те Локо Пловдив станаха шампиони, че сега един Черноморец...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
tomazo написа:Черноморец кои бяха ,че не се сещам та толкова честго ги споменавате хващам бас с всеки който желае, че Черноморец в края на сезона няма да са в тройката дори в 6-цата се съмнявам да саA17DTС/S
Коментар
-
sugarboy написа:Може би големите играчи по залаганията, които диктуват и развоя на първенството, са заложили точно на Черноморец или Литекс. За Литекс много бързо ще се изясни, още след мачовете с Левски и ЦСКА. Нищо чудно да лансират хората на Балъка, щото той се видя какъв треньор е навън, сега малко да му излъскат реномето. То се видя и Черноморец колко са силни - срещу Левски минаха два пъти центъра, ама при едното минаване вкараха гол. Не може вече нищо да ме учуди - те Локо Пловдив станаха шампиони, че сега един Черноморец...A17DTС/S
Коментар
-
TAIF написа:tomazo написа:Черноморец кои бяха ,че не се сещам та толкова честго ги споменавате хващам бас с всеки който желае, че Черноморец в края на сезона няма да са в тройката дори в 6-цата се съмнявам да сафиатче Браво 2.0
Коментар
-
ntodorov написа:В този мач Черноморец не впечатли наистина, но всичко беше премерено и изчислено по немски за победа.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
tomazo написа:TAIF написа:tomazo написа:Черноморец кои бяха ,че не се сещам та толкова честго ги споменавате хващам бас с всеки който желае, че Черноморец в края на сезона няма да са в тройката дори в 6-цата се съмнявам да саFIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар