Хайде-е, почваме ги! :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ntodorov написа:Към 20-тата минута на мача ЦСКА - Миньор - първенството ни става интересно. Далеч съм от мисълта, че резултата ще остане такъв...но ми се иска заради Черноморец. Ай наздраве.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:ntodorov написа:Към 20-тата минута на мача ЦСКА - Миньор - първенството ни става интересно. Далеч съм от мисълта, че резултата ще остане такъв...но ми се иска заради Черноморец. Ай наздраве.
Коментар
-
sugarboy написа:Аз откога ви пея с БГ футбол да не се ядосвате, ами да си намерите по-смислено занимание, не ме слушате...
Коментар
-
Ей тия Цска са безобразни , шефовете да взимат некви мерки, че и тази година ще изгубим титлата от "шампионите" Левски.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
sugarboy написа:Хайде-е, почваме ги! :D
Коментар
-
ogi28b написа:Сега най-новото на Батк-офф било, че ще съди цесека за нелоялна конкуренция, защото левски играели супер зле, а пък от цесека им откраднали идеята и я копирали.
Коментар
-
Хаха аз се чудя... "грандовете" ни ли са толкова слаби или другите отбори много са си вдигнали нивото ПП. То за грандовете ни, че са ужасно слаби е ясно... е ако другите отбори не са си вдигнали нивото, то поне има нещо обнадеждаващо във факта, че поне вече не излизат със свалени гащи срещу Левски и цскаFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар