Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хайде-е, почваме ги! :D
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Към 20-тата минута на мача ЦСКА - Миньор - първенството ни става интересно. Далеч съм от мисълта, че резултата ще остане такъв...но ми се иска заради Черноморец. Ай наздраве.
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
        Към 20-тата минута на мача ЦСКА - Миньор - първенството ни става интересно. Далеч съм от мисълта, че резултата ще остане такъв...но ми се иска заради Черноморец. Ай наздраве.
        Мдаа... и още по -интересно май стана...
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
          ntodorov написа:
          Мдаа... и още по -интересно май стана...
          Явно и те са решили да спечелят някой лев от залози, поне колкото за наема на стадиона :D p.s. Хич не ми трябва да гледам разни риалити формати, по-голям сеир от А група няма
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Аз откога ви пея с БГ футбол да не се ядосвате, ами да си намерите по-смислено занимание, не ме слушате...

Коментар

sugarboy написа:
              Аз откога ви пея с БГ футбол да не се ядосвате, ами да си намерите по-смислено занимание, не ме слушате...
              Е как, ти не си човек! Днес ми беше супер ден. Мойте ливади извадиха мача в Своге, забих 3-то място на NL100 SNG в покерстарс. Миньоро се изгаври с ЦСКА .... Какво му трябва на човека?А и Мареата днес запали от воле след два месеца в гаража... Бе немам думи :D :D :D

Коментар

Вие гледайте последните мачове от есенния полусезон какво шоу ще има. Първите пет отбора имат мачове помежду си и току виж Локо Мездра е есенен първенец :D
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Ей тия Цска са безобразни , шефовете да взимат некви мерки, че и тази година ще изгубим титлата от "шампионите" Левски.
                  Виж бейби не сме глупаци,
                  ние сме отбор от здравеняци.
                  Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                  така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                  http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

sugarboy написа:
                    Хайде-е, почваме ги! :D
                    Айде и ние ги почнАхме. Вече сме с 2 поредни загуби, на нула. Остават още 6, и ставаме конкуренция на блу-тутите. Сега най-новото на Батк-офф било, че ще съди цесека за нелоялна конкуренция, защото левски играели супер зле, а пък от цесека им откраднали идеята и я копирали.

Коментар

ogi28b написа:
                      Сега най-новото на Батк-офф било, че ще съди цесека за нелоялна конкуренция, защото левски играели супер зле, а пък от цесека им откраднали идеята и я копирали.
                      Въпреки, че отборите и респективно първенството стават все по-слаби, интереса към тях е все по-голям. Явно БФС са наели някоя сериозна PR агенция :D
                      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Абе ти може и т***к да си правиш де, не знам, ама аз днеска си гледах спортист - левски, вместо ливърпул - манчестър ю. Интересно си е. Може да са слаби, ама са си нашите.

Коментар

Някак си, неподправено слаби са, трудно се постига такава некадърност и никъде в другите първенства не може да се види.

Коментар

ogi28b написа:
                            Абе ти може и т***к да си правиш де, не знам, ама аз днеска си гледах спортист - левски, вместо ливърпул - манчестър ю.
                            Колега цесекар, падна ми в очите 18 пункта и половина... :D
                            N.Y. State of Mind

Коментар

Просто една загуба. Идват още ... мачове :D . А и Миньор малко приличаха по екипите на Базел, така че е закономерно .
                              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Хаха аз се чудя... "грандовете" ни ли са толкова слаби или другите отбори много са си вдигнали нивото ПП. То за грандовете ни, че са ужасно слаби е ясно... е ако другите отбори не са си вдигнали нивото, то поне има нещо обнадеждаващо във факта, че поне вече не излизат със свалени гащи срещу Левски и цска
                                Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Working...
                                X