Колко е жалка синята агония. "Заврете си точката не знам си къде, смешни сте, жалки сте, ние играхме добре, вие зле...вие сте създадени еди как си, а ние сме отбора на народите...". Защо не гледате напред, а само назад гледате ? Назад - нищо не става от вас, от нас - става нещо. Сега нищо не става от вас, от нас - става нещо, или поне така изглежда. В бъдеще - пак нищо няма да става от вас. За нас - не се знае. 30-те милиона евро бюджет на базел не играят на терена. Както и 67-те милиона на динамо. На терена има хора. Хората не са компютри и грешат. Някои не грешат , а толкова си могат. Например Жорко може да спаси удар от 3 метра, но от 30 - рядко. Това е положението. Крайно време е да вдигнете глави и да се готвите сериозно за мача за оставане в А група срещу Своге. Предлагам да съберете пари публиката, и да подкупите Домакините, защото иначе ще стане не знам коя загуба вече... Напомням че "победа" - това е когато вкараш повече голове от противника, и съдията свири края на мача, ако сте забравили де. Изпрати SMS с текст DMS LEVSKI_A_GRUPA на кратък номер 1914 за вс. моб. оператори. Средствата ще бъдат използвани за купуване на поне 1 мач до края на годината.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ogi28b написа:...Сега нищо не става от вас, от нас - става нещо, или поне така изглежда...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
ogi28b написа:Крайно време е да вдигнете глави и да се готвите сериозно за мача за оставане в А група срещу Своге. Предлагам да съберете пари публиката, и да подкупите Домакините, защото иначе ще стане не знам коя загуба вече... Напомням че "победа" - това е когато вкараш повече голове от противника, и съдията свири края на мача, ако сте забравили де.FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
sugarboy написа:Сега просто нямаме късмет при вкарването на голове.sugarboy написа:Динамо бяха в криза, подобна на тази в Левски сега. Освен това играха с огромно пренебрежение към вас и до края не вярваха, че могат да загубят. Сега и 100 мача да играете с тях, я вземете някоя точица, я не. Фулъм дойдоха с отбор и половина резерви, но вие и от това не можахте да се възползвате, та успяхте едва точица да изкопчите. В първенството Пирин ви направиха за смях и изпуснаха няколко положения, за да устискате 0-0. В Монтана играхте опълчение последните 20 минути, Ботев едвам го бихте.TAIF написа:"Опашкар" - футболен жаргон за отборите намиращи се в дъното на таблицата, не по средата.
Коментар
-
ogi28b написа:sugarboy написа:Сега просто нямаме късмет при вкарването на голове.sugarboy написа:Динамо бяха в криза, подобна на тази в Левски сега. Освен това играха с огромно пренебрежение към вас и до края не вярваха, че могат да загубят. Сега и 100 мача да играете с тях, я вземете някоя точица, я не. Фулъм дойдоха с отбор и половина резерви, но вие и от това не можахте да се възползвате, та успяхте едва точица да изкопчите. В първенството Пирин ви направиха за смях и изпуснаха няколко положения, за да устискате 0-0. В Монтана играхте опълчение последните 20 минути, Ботев едвам го бихте.TAIF написа:"Опашкар" - футболен жаргон за отборите намиращи се в дъното на таблицата, не по средата.
Коментар
-
ogi28b написа:...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
1 ЦСКА 252 Черноморец Бургас 233 Локомотив София 204 Литекс 195 Берое 166 Черно море 147 Славия 138 Пирин 129 Монтана 1110 Левски 1011 Миньор Перник 1012 Локомотив Мездра 913 Локомотив Пловдив 814 Спортист Своге 715 Сливен 416 Ботев Пловдив 1Оги я сега кажи теоритично освен първите 4 отбора вклюително Литекс кой има шанс да се бори за титлата теоретично??? Незнам как ги определят тези работи още не е минало и 1/2 от първенствотоКолко бързо забравихме Марсилия Артмедия и Удинезе ? Като заместиш "Динамо" с "Удинезе", и "Фулъм" с "Артмедия", и "Ливърпул" с "Марсилия" (които се бяха класирали, и играха ганкиното) - какво се получава? -> Where U Going?Между другото - само Вашата публика си мисли че играе в ШЛ, когато играят в квалификациите.Новата песен на Левски е така: "Напред! Напред! Напред Десетите ! Напред със победа, за тази публика!""...не ви ли е срам от това?"FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
Не спорете. Имаме си отборчета само за вътрешна консумация. Никой не ни взема на сериозно. Единствено футбалерите ни се изживяват като супергерои, а колкото повече разбират, че са слаби, толкова повече им расте самочувствието...И да е действителността в БГ футбола ни шарена вече се тръби, че италианските футбалери от Ботев няма къде да нощуват в Пловдив ...Ами те вече са в Бургас и Митко Събев ги е приютил в грандхотела си Поморие...Поне тази нощ да си отспят момчетата...Е къв футбол, кви 5 лв. да очаквам утре на мача Черноморец - Ботев ? Най-интересните нещав първенството ни са пълните абсурди лишени от всякаква логика.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Да одавна повечето спряха да пишат. Нали темата е "Има ли футболни фенове тук?" (или нешо подобно). Ние я превърнахме в място за заяждане или "Кой ще каже най-голямата тъпотия"А за място одавна казах, че аз съм привърженик на отбора и ще го подкрепям докато той съществува, (респективно аз ) като такъв, независимо от това къде и как играе!!!FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
fihi
TAIF написа:Отдавна казах, че аз съм привърженик на отбора и ще го подкрепям докато той съществува, (респективно аз ) като такъв, независимо от това къде и как играе!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар