Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колко е жалка синята агония. "Заврете си точката не знам си къде, смешни сте, жалки сте, ние играхме добре, вие зле...вие сте създадени еди как си, а ние сме отбора на народите...". Защо не гледате напред, а само назад гледате ? Назад - нищо не става от вас, от нас - става нещо. Сега нищо не става от вас, от нас - става нещо, или поне така изглежда. В бъдеще - пак нищо няма да става от вас. За нас - не се знае. 30-те милиона евро бюджет на базел не играят на терена. Както и 67-те милиона на динамо. На терена има хора. Хората не са компютри и грешат. Някои не грешат , а толкова си могат. Например Жорко може да спаси удар от 3 метра, но от 30 - рядко. Това е положението. Крайно време е да вдигнете глави и да се готвите сериозно за мача за оставане в А група срещу Своге. Предлагам да съберете пари публиката, и да подкупите Домакините, защото иначе ще стане не знам коя загуба вече... Напомням че "победа" - това е когато вкараш повече голове от противника, и съдията свири края на мача, ако сте забравили де. Изпрати SMS с текст DMS LEVSKI_A_GRUPA на кратък номер 1914 за вс. моб. оператори. Средствата ще бъдат използвани за купуване на поне 1 мач до края на годината.

Коментар

ogi28b написа:
      ...Сега нищо не става от вас, от нас - става нещо, или поне така изглежда...
      За вас наистина само така изглежда, през червените очила обаче. Да обобщим каква е разликата между нас, които не ставаме за нищо и вас, които изглежда, че ставате. Тази година съдбата си връща това, което няколко сезона ни даваше под формата на чудовищно лек жребий. Сега просто нямаме късмет при вкарването на голове. На вас пък - обратно, сега ви дава с пълни шепи. Динамо бяха в криза, подобна на тази в Левски сега. Освен това играха с огромно пренебрежение към вас и до края не вярваха, че могат да загубят. Сега и 100 мача да играете с тях, я вземете някоя точица, я не. Фулъм дойдоха с отбор и половина резерви, но вие и от това не можахте да се възползвате, та успяхте едва точица да изкопчите. В първенството Пирин ви направиха за смях и изпуснаха няколко положения, за да устискате 0-0. В Монтана играхте опълчение последните 20 минути, Ботев едвам го бихте. А най-смешното за мен е, понеже все обичаш да ни се присмиваш и ожалваш феновете ни, че имаме такъв отбор, че в дербито, като бяхте толкоз силни, сега беше моментът да ни върнете тъпкано за всичките унижения, на които сме ви подлагали през годините. Бяхте длъжни да ни биете, колкото може повече, защото бяхме със събути гащи, но на мен ми е много смешно, че не можахте. Ау-у, жалко за феновете ви, и децата вече ви се подиграват!
      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

ogi28b написа:
        Крайно време е да вдигнете глави и да се готвите сериозно за мача за оставане в А група срещу Своге. Предлагам да съберете пари публиката, и да подкупите Домакините, защото иначе ще стане не знам коя загуба вече... Напомням че "победа" - това е когато вкараш повече голове от противника, и съдията свири края на мача, ако сте забравили де.
        Това с купуването на мачове си е ваша запазена марка Бях решил да не пиша повече в тази тема а само да чета, ама като разговора почне да изпорстява се чувствам длъжен да влезна в спора. Нека първо разясня 1 понятие, че като си почнал"Опашкар" - футболен жаргон за отборите намиращи се в дъното на таблицата, не по средата. >>>> както вече стана въпрос този сезон вие сте слабите а ние още по слабите , след няколко сезона ние ще сме слабите а вие ще сте още по-слабите и така ще се въртят нещата а ние ще се псуваме и дразним по форумите, бием по мачовете и т.н. Много яко, нали?п.с. В България мачове не се купуват
        FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

ogi28b написа:
          Изпрати SMS с текст DMS LEVSKI_A_GRUPA на кратък номер 1914 за вс. моб. оператори. Средствата ще бъдат използвани за купуване на поне 1 мач до края на годината.
          Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

sugarboy написа:
            Сега просто нямаме късмет при вкарването на голове.
            Играли смо добро, али не смо имали шанс. Това ли искаше да кажеш? То с по 1 положение на мач ако искате да става нещо от вас.... Било то и греда на Гредисто Йовов.
            sugarboy написа:
            Динамо бяха в криза, подобна на тази в Левски сега. Освен това играха с огромно пренебрежение към вас и до края не вярваха, че могат да загубят. Сега и 100 мача да играете с тях, я вземете някоя точица, я не. Фулъм дойдоха с отбор и половина резерви, но вие и от това не можахте да се възползвате, та успяхте едва точица да изкопчите. В първенството Пирин ви направиха за смях и изпуснаха няколко положения, за да устискате 0-0. В Монтана играхте опълчение последните 20 минути, Ботев едвам го бихте.
            Колко бързо забравихме Марсилия Артмедия и Удинезе ? Като заместиш "Динамо" с "Удинезе", и "Фулъм" с "Артмедия", и "Ливърпул" с "Марсилия" (които се бяха класирали, и играха ганкиното) - какво се получава? ->
            TAIF написа:
            "Опашкар" - футболен жаргон за отборите намиращи се в дъното на таблицата, не по средата.
            Сподели - това в Български Тълковен Речник ли го прочете определението за "опашкар"? Когато си на 3 точки от изпадащите, не само че си опашкар, ами си сериозен кандидат за Б група Средата на таблицата е друго - там са отбори, които имат теоретични шансове за челните места, и теоретични за изпадане. На друг жаргон е това. А такива като вас - с реални шансове за класиране в Б група - тва си е дъното на таблицата. Опс - извинявай. Вие не сте на дъното, вие копаете усилено надолу ! Сега виждам и че се приближавате бавно но сигурно - вече класирането ви е двуцифрено ! На 3 точки сте от Б-група, и на 15 от ПОРЕДНОТО ви участие в Шампионската Лига. Даже като ви гледам в момента - дори и да сте последни в А група - трябва да играете бараж за Б-група, дори и там не заслужавате да сте. Между другото - само Вашата публика си мисли че играе в ШЛ, когато играят в квалификациите. Новата песен на Левски е така: "Напред! Напред! Напред Десетите ! Напред със победа, за тази публика!""...не ви ли е срам от това?"

Коментар

ogi28b написа:
              sugarboy написа:
              Сега просто нямаме късмет при вкарването на голове.
              Играли смо добро, али не смо имали шанс. Това ли искаше да кажеш? То с по 1 положение на мач ако искате да става нещо от вас.... Било то и греда на Гредисто Йовов.
              sugarboy написа:
              Динамо бяха в криза, подобна на тази в Левски сега. Освен това играха с огромно пренебрежение към вас и до края не вярваха, че могат да загубят. Сега и 100 мача да играете с тях, я вземете някоя точица, я не. Фулъм дойдоха с отбор и половина резерви, но вие и от това не можахте да се възползвате, та успяхте едва точица да изкопчите. В първенството Пирин ви направиха за смях и изпуснаха няколко положения, за да устискате 0-0. В Монтана играхте опълчение последните 20 минути, Ботев едвам го бихте.
              Колко бързо забравихме Марсилия Артмедия и Удинезе ? Като заместиш "Динамо" с "Удинезе", и "Фулъм" с "Артмедия", и "Ливърпул" с "Марсилия" (които се бяха класирали, и играха ганкиното) - какво се получава? ->
              TAIF написа:
              "Опашкар" - футболен жаргон за отборите намиращи се в дъното на таблицата, не по средата.
              Сподели - това в Български Тълковен Речник ли го прочете определението за "опашкар"? Когато си на 3 точки от изпадащите, не само че си опашкар, ами си сериозен кандидат за Б група Средата на таблицата е друго - там са отбори, които имат теоретични шансове за челните места, и теоретични за изпадане. На друг жаргон е това. А такива като вас - с реални шансове за класиране в Б група - тва си е дъното на таблицата. Опс - извинявай. Вие не сте на дъното, вие копаете усилено надолу ! Сега виждам и че се приближавате бавно но сигурно - вече класирането ви е двуцифрено ! На 3 точки сте от Б-група, и на 15 от ПОРЕДНОТО ви участие в Шампионската Лига. Даже като ви гледам в момента - дори и да сте последни в А група - трябва да играете бараж за Б-група, дори и там не заслужавате да сте. Между другото - само Вашата публика си мисли че играе в ШЛ, когато играят в квалификациите. Новата песен на Левски е така: "Напред! Напред! Напред Десетите ! Напред със победа, за тази публика!""...не ви ли е срам от това?"
              :D Сещаш ли се накъде отиват нещата ... Айде спри се малко

Коментар

ogi28b написа:
                ...
                С цялата ми тирада не искам да кажа, че сме добри и не вкарваме, само заради карък. Напротив, слаби сме, и то много. Мачът с Марсилия наистина беше без значение за тях и аз съм на мнение, че дойдоха на екскурзия. Но вие не признавате това за "тишината на Анфийлд". За по-дребните отбори не е така - те се мъчеха да направят нещо. Но снощи се видя, че и вие сте също така много слаби и безпомощни. Отдавна се мъча да ви кажа, че този спор е безсмислен, футболът ни е отчайващо слаб и двата ни "гранда" са много зле, така че не е повод за гордост, че единият е по-малко зле.
                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

1 ЦСКА 252 Черноморец Бургас 233 Локомотив София 204 Литекс 195 Берое 166 Черно море 147 Славия 138 Пирин 129 Монтана 1110 Левски 1011 Миньор Перник 1012 Локомотив Мездра 913 Локомотив Пловдив 814 Спортист Своге 715 Сливен 416 Ботев Пловдив 1Оги я сега кажи теоритично освен първите 4 отбора вклюително Литекс кой има шанс да се бори за титлата теоретично??? Незнам как ги определят тези работи още не е минало и 1/2 от първенството
                  Колко бързо забравихме Марсилия Артмедия и Удинезе ? Като заместиш "Динамо" с "Удинезе", и "Фулъм" с "Артмедия", и "Ливърпул" с "Марсилия" (които се бяха класирали, и играха ганкиното) - какво се получава? -> Where U Going?
                  Някой да е казал нещо??? Тъпото е когато взаимно се вилиаят хората със сини и червени озила!!!! Победата си е победа, а това че един отбор не е играл или не е бил във форма си е изцяло негов проблем
                  Между другото - само Вашата публика си мисли че играе в ШЛ, когато играят в квалификациите.Новата песен на Левски е така: "Напред! Напред! Напред Десетите ! Напред със победа, за тази публика!""...не ви ли е срам от това?"
                  Надявам се да пишеш тези работи само защото ти е криво или си си пинал повечко в противен случай ... незнам. Да ти кажа, че аз съм от тази публика и никога не съм си мислил такова нещо, явно си останал с грешно впречетление. Нашата публика гледа и присъства на мачове от ШЛ тъй че ....няма начин да си мисли така. А за 10-то нми място аз лично, не се срамувам. Толкова можем за момента - там сме. Ще си подкрепям отбора дори да отида във В група, дори и да пада от всеки. Затова съм привърженик, отивам на мачове и седя до края независимо от резултата а не си тръгвам като ме поведат в резултата.... опа това май пак вие го направихте а?Иначе най-добре прочети постовете на LiGuru и sugarboy, напъллно ги подкрепям. Стига спорове за глупости, истината я знаем. Никой не ни Е*Е за нищо!!!

Коментар

Не спорете. Имаме си отборчета само за вътрешна консумация. Никой не ни взема на сериозно. Единствено футбалерите ни се изживяват като супергерои, а колкото повече разбират, че са слаби, толкова повече им расте самочувствието...И да е действителността в БГ футбола ни шарена вече се тръби, че италианските футбалери от Ботев няма къде да нощуват в Пловдив ...Ами те вече са в Бургас и Митко Събев ги е приютил в грандхотела си Поморие...Поне тази нощ да си отспят момчетата...Е къв футбол, кви 5 лв. да очаквам утре на мача Черноморец - Ботев ? Най-интересните нещав първенството ни са пълните абсурди лишени от всякаква логика.
                    A17DTС/S
                    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

И аз това казвам!!!

Коментар

Пичо’е, спокойно, отървахте 14-то място, най-много можете да паднете до 13-то Така че нема страшно. Поне още 1 кръг. Жалко за новата песен - Напред Десетите !!! - вече не е актуална, понеже сте 11-ти.

Коментар

ogi28b написа:
                          Пичо’е, спокойно, отървахте 14-то място, най-много можете да паднете до 13-то Така че нема страшно. Поне още 1 кръг. Жалко за новата песен - Напред Десетите !!! - вече не е актуална, понеже сте 11-ти.
                          И?

Коментар

TAIF написа:
                            ogi28b написа:
                            И?
                            .... и не пишеш по темата.

Коментар

Да одавна повечето спряха да пишат. Нали темата е "Има ли футболни фенове тук?" (или нешо подобно). Ние я превърнахме в място за заяждане или "Кой ще каже най-голямата тъпотия"А за място одавна казах, че аз съм привърженик на отбора и ще го подкрепям докато той съществува, (респективно аз ) като такъв, независимо от това къде и как играе!!!

Коментар

TAIF написа:
                                Отдавна казах, че аз съм привърженик на отбора и ще го подкрепям докато той съществува, (респективно аз ) като такъв, независимо от това къде и как играе!!!

Коментар

Working...
                                X