Честита загуба на Левски !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
Съвсем резонно Левски загубиха.Очаквах повече от ЦСКА, но те са напът не чак толкова резонно да загубят. Не че таих големи надежди за този мач, но ЦСКА не показват, че знаят как да победят. Жалко. С оглед на всичко, което се случи на ЦСКА последните 2 години, ние, феновете, Л.Пенев и футболистите, всички, заслужаваме една прекрасна победа в групите!Искам във всеки мач на ЦСКА да виждам играта от двубоя с Динамо в Москва, но не би...Явно това е върхът на ЦСКА и БГ футбола, а Левски са стигнали дъното и наемат миньори, за да дълбаят още надолу...
Коментар
-
Humppa
maskarata написа:По никакъв начин не мисля че ЦСКА е наследник на АС-23, поне не пряк. Точно за това дадох примерите преди, след, до и т.н. човек може да си тълкува нещата както иска. Просто исках да кажа че не ме е СРАМ и няма да ПОВРЪЩАМ след като съда го потвърди. За мен важното е ЦСКА да играе добре и да побеждава.
Коментар
-
Humppa
Изненадващ резултат за мен досега: Апоел Тел Авив 3:1 Рапид Виена......сипвам си още една ракийка...
Коментар
-
Humppa
Възход и падение вървят ръка за ръка. Явно мачът с Динамо беше върхът на ЦСКА за сезона... Не че ЦСКА не могат да допускат баламски голове... Победата над Фулам ни беше в кърпа вързана, но уви...Както и да е, винаги съм бил за Рома, с тегленето на жребия исках да се паднем с Рома в група, мачът с Фулъм и този с Базел, гледах птред телевизора, мачът с Рома ще го гледам на стадиона. Много се радвам, че е си видя любимците, и тогава наистина вярвам, че ЦСКА ше победят, почетно...П.П. Чичовото може и да стане тренер, ще вземе това првенство, дано догодина ЦСКА се затвърди в Лига Европа...
Коментар
-
Според мен, Пенев малко се поизхвърли с твърдението, че ще се борят за минаване на групата, а срещу Базел са едва ли не фаворити. Самочувствието на футболистите се вдигна доста повече от необходимото (и реалното) и сега се чудят какво става.p.s. Честно казано и аз му повярвах донякъде, бях заложил за равен на полувремето.
Коментар
-
Humppa написа:maskarata написа:По никакъв начин не мисля че ЦСКА е наследник на АС-23, поне не пряк. Точно за това дадох примерите преди, след, до и т.н. човек може да си тълкува нещата както иска. Просто исках да кажа че не ме е СРАМ и няма да ПОВРЪЩАМ след като съда го потвърди. За мен важното е ЦСКА да играе добре и да побеждава.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
Humppa
Колега, от викане явно фйда няма... Във футболно, финансово и социално положение сме последната дупка на европейския кавал...
Коментар
-
Humppa написа:Колега, от викане явно фйда няма... Във футболно, финансово и социално положение сме последната дупка на европейския кавал...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Humppa
kiro_of_the_day написа:Humppa написа:Колега, от викане явно фйда няма... Във футболно, финансово и социално положение сме последната дупка на европейския кавал...
Коментар
-
sachma написа:kiro_of_the_day написа:Честит втори гол на Базел!Калитковския късмет на чичовото май попривърши...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Humppa
Абе лощо няма да си поставяме цели и да ги следваме... Ние искаме да бием Рома, Левски искат да бият Берое. И в единия и в другия случай - върло сме тренирали, нищо сме не играли...П.П. ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ. Гаме Овер...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар