За мен е срамно да се изявяват претенции към историята на един офицерски и буржоазен отбор, при положение, че същия този отбор е бил закрит, а играчи и ръководство гонени и убивани от същата власт, създала ЦСКА.Факт, че и двата отбора са били/са армейски, но на кои армии? То и Александър Велики е известен като Александър Македонски ама...@snake, това с имотите много не го разбрах. Всичката собственост на АС 23 отдавна е била и насилствено натирена на ЦСКА. Ако това е начин да се узакони... бих го приел, но се съмнявам някой да имa претенции към нея. И ако беше само това, защо е тупурдията за преименуването на ЦСКА-АС 23? За да приличате на АС Милан? За мен лично цялата тая работа с АС 23 супер ми прилича на Македонистката мания за грабене и крадене на история и честно казано ми прилича на поредния шизофреничен пристъп на ГА. Очевидно не е, обаче.Все пак се радвам, че има и трезвомислищи хора като snake
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
BolgAryan написа:@snake, това с имотите много не го разбрах. Всичката собственост на АС 23 отдавна е била и насилствено натирена на ЦСКА. Ако това е начин да се узакони... бих го приел, но се съмнявам някой да имa претенции към нея. И ако беше само това, защо е тупурдията за преименуването на ЦСКА-АС 23? За да приличате на АС Милан?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
BolgAryan написа:За мен е срамно да се изявяват претенции към историята на един офицерски и буржоазен отбор, при положение, че същия този отбор е бил закрит, а играчи и ръководство гонени и убивани от същата власт, създала ЦСКА.Факт, че и двата отбора са били/са армейски, но на кои армии? То и Александър Велики е известен като Александър Македонски ама...@snake, това с имотите много не го разбрах. Всичката собственост на АС 23 отдавна е била и насилствено натирена на ЦСКА. Ако това е начин да се узакони... бих го приел, но се съмнявам някой да имa претенции към нея. И ако беше само това, защо е тупурдията за преименуването на ЦСКА-АС 23? За да приличате на АС Милан? За мен лично цялата тая работа с АС 23 супер ми прилича на Македонистката мания за грабене и крадене на история и честно казано ми прилича на поредния шизофреничен пристъп на ГА. Очевидно не е, обаче.Все пак се радвам, че има и трезвомислищи хора като snakeBravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
maskarata написа:Така - ти сравняваш АС-23 с комунистическия ЦСКА, искам сега да сравниш комунистическия ЦСКА и ЦСКА след 1989г. Колкото е разликата между АС-23 и ЦСКА по време на комунизма, толкова е и след 1989. Аз бих разделил ЦСКА на 3 различни отбора. В момента ЦСКА е ЧАСТЕН отбор, а не държавен както по времето на бай Тошо и какво излиза че само името и базата са едни и същи, тъй че има база за сравнение.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
По никакъв начин не мисля че ЦСКА е наследник на АС-23, поне не пряк. Точно за това дадох примерите преди, след, до и т.н. човек може да си тълкува нещата както иска. Просто исках да кажа че не ме е СРАМ и няма да ПОВРЪЩАМ след като съда го потвърди. За мен важното е ЦСКА да играе добре и да побеждава.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
Гонзо след мача: "Добре играхме, не виждате ли. Аз съм доволен от отбора, момчетата са раздадоха. Направихме 1-2 грешки в защита, но нормално. Посоката е правилна, но трябва да почнем да вкарваме. Гледаме напред, играеме мач за мач, ние сме професионалисти".п.п. Може би без втория ред от изказването - не мисля, че му стигат дотам интелектуалните възможности.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар