Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За мен е срамно да се изявяват претенции към историята на един офицерски и буржоазен отбор, при положение, че същия този отбор е бил закрит, а играчи и ръководство гонени и убивани от същата власт, създала ЦСКА.Факт, че и двата отбора са били/са армейски, но на кои армии? То и Александър Велики е известен като Александър Македонски ама...@snake, това с имотите много не го разбрах. Всичката собственост на АС 23 отдавна е била и насилствено натирена на ЦСКА. Ако това е начин да се узакони... бих го приел, но се съмнявам някой да имa претенции към нея. И ако беше само това, защо е тупурдията за преименуването на ЦСКА-АС 23? За да приличате на АС Милан? За мен лично цялата тая работа с АС 23 супер ми прилича на Македонистката мания за грабене и крадене на история и честно казано ми прилича на поредния шизофреничен пристъп на ГА. Очевидно не е, обаче.Все пак се радвам, че има и трезвомислищи хора като snake

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
      @snake, това с имотите много не го разбрах. Всичката собственост на АС 23 отдавна е била и насилствено натирена на ЦСКА. Ако това е начин да се узакони... бих го приел, но се съмнявам някой да имa претенции към нея. И ако беше само това, защо е тупурдията за преименуването на ЦСКА-АС 23? За да приличате на АС Милан?
      Пак казвам, никога не съм се интересувал особено от история, дори и от далечната история на ЦСКА. За парите и имотите имах предвид това, което прочетох днес в "24 часа": [i:b014a3e0b1]"АС-23 е един от най-известните клубове преди 9 септември, като е бил офицерски. Има една титла и една купа, но най-важното е, че притежава собствен стадион, където сега се намира
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Въпроса с реституцията на имоти не е толкова елементален... Е... освен за Царо!?
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

BolgAryan написа:
          За мен е срамно да се изявяват претенции към историята на един офицерски и буржоазен отбор, при положение, че същия този отбор е бил закрит, а играчи и ръководство гонени и убивани от същата власт, създала ЦСКА.Факт, че и двата отбора са били/са армейски, но на кои армии? То и Александър Велики е известен като Александър Македонски ама...@snake, това с имотите много не го разбрах. Всичката собственост на АС 23 отдавна е била и насилствено натирена на ЦСКА. Ако това е начин да се узакони... бих го приел, но се съмнявам някой да имa претенции към нея. И ако беше само това, защо е тупурдията за преименуването на ЦСКА-АС 23? За да приличате на АС Милан? За мен лично цялата тая работа с АС 23 супер ми прилича на Македонистката мания за грабене и крадене на история и честно казано ми прилича на поредния шизофреничен пристъп на ГА. Очевидно не е, обаче.Все пак се радвам, че има и трезвомислищи хора като snake
          Така - ти сравняваш АС-23 с комунистическия ЦСКА, искам сега да сравниш комунистическия ЦСКА и ЦСКА след 1989г. Колкото е разликата между АС-23 и ЦСКА по време на комунизма, толкова е и след 1989. Аз бих разделил ЦСКА на 3 различни отбора. В момента ЦСКА е ЧАСТЕН отбор, а не държавен както по времето на бай Тошо и какво излиза че само името и базата са едни и същи, тъй че има база за сравнение.
          Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

maskarata написа:
            Така - ти сравняваш АС-23 с комунистическия ЦСКА, искам сега да сравниш комунистическия ЦСКА и ЦСКА след 1989г. Колкото е разликата между АС-23 и ЦСКА по време на комунизма, толкова е и след 1989. Аз бих разделил ЦСКА на 3 различни отбора. В момента ЦСКА е ЧАСТЕН отбор, а не държавен както по времето на бай Тошо и какво излиза че само името и базата са едни и същи, тъй че има база за сравнение.
            1 истина няма в написаното.А и изведнъж цесекарите повярваха на 100% на българското правосъдие!

Коментар

Къде излъгах?
              Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Добре, наистина, сериозно ли мислиш, че насилственото отнемане на базата на един клуб те прави негов наследник?Точно поради тази причина не е уместно да се сравнява прехода АС-23 => ЦДНА и ЦСКА на Тато => ПФК ЦСКАВън от факта разбира се, че АС-23 се съединява с

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

По никакъв начин не мисля че ЦСКА е наследник на АС-23, поне не пряк. Точно за това дадох примерите преди, след, до и т.н. човек може да си тълкува нещата както иска. Просто исках да кажа че не ме е СРАМ и няма да ПОВРЪЩАМ след като съда го потвърди. За мен важното е ЦСКА да играе добре и да побеждава.
                  Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

А вчера Реал и Милан какъв мач направиха, а? Особено второто полувреме голям мач стана...
                    N.Y. State of Mind

Коментар

Почнаха да доказват, че много звезди на едно място работа не вършат. С този състав Реал трябва да мачка.
                      Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

спокойно,ще мачкат ама нали не очаквате че веднага ще се сработят толкова звезди.ако запазят този състав,си мисля че другия сезон....друг е въпроса че аз лично не виждам някакси Пелегрини като треньор
                        Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

тва левскарите взех вече да ги съжалявам... то бива фенове, ама това си е мазохизъм
                          Fiat Punto 1.1-Синята птица
                          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

левски са като човек в голяма нужда тамън стигне до тоалетната и хване дръжката на вратата и се насере .а сърмолчо да е жив и здрав и той и майка му най-вече.АШКОЛСУМ 4 мача подава на противника за гола . ше го трансферираме в редбул заради хубавите асистенции

Коментар

Гонзо след мача: "Добре играхме, не виждате ли. Аз съм доволен от отбора, момчетата са раздадоха. Направихме 1-2 грешки в защита, но нормално. Посоката е правилна, но трябва да почнем да вкарваме. Гледаме напред, играеме мач за мач, ние сме професионалисти".п.п. Може би без втория ред от изказването - не мисля, че му стигат дотам интелектуалните възможности.

Коментар

Ицето Йовов да си ходи.
                                N.Y. State of Mind

Коментар

Working...
                                X