Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

donnna написа:
    днес домакина на ФК Левски бе забелязан в Баумакс да купува кирки и лопати...от клуба съобщиха, че ще търсят ново дъно
    след мача с Берое г-н Баждеков даде спешен аванс на домакина за нови кирки и лопати
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

vaskobravo написа:
      първенството стана доста интересно харесва ми.двуполюстния стереотип вече буквално е разбит......
      Напротив - в пълния си блясък е - едните са на единия полюс, а другите са в изгодна позиция да атакуват другия полюс.Мисля, че е крайно време Кратко Останич да се пререгисттрира като Братко Остани.Егати , добре че не съм от тия, то такъв та*** си прави вече всеки с тях, че ....

Коментар

Е Какво мога да кажа след такъв мач ,тази година правим добри мачове.НЯМА МОЕ>НЯМА ТВОЕ>СВЕТЪТ Е БЕРОЕ!

Коментар

Браво на Берое, отбор изпаднал в криза без пари, а играе като за последно. Малко са тези клубове в България. Поздравявам всички Старозагорци за паметния успех и им пожелавам по-бърз изход от кризата.
          Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Това още веднаж показва че не парите решават всичко . Желанието и волята са над всичко .
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Стана ми жал за Достанич, честно. Човекът има интелигентно излъчване и не заслужава това оплюване, което отнесе покрай бай Ганьо Казански.
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

dikanio написа:
                Аз предлагам Иван Иванов за капитан. Като ша е гарга, да е рошава

Коментар

Берое е велик отбор, щом успя да бие Левски.Това този сезон го направиха само половината български отбори и малко чуждестранни отборчета. :D
                  Виж бейби не сме глупаци,
                  ние сме отбор от здравеняци.
                  Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                  така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                  http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Ще очакваме с интерес опашкарското дерби в края на седмицата Спортист-Левски.

Коментар

Интересни резултати има от снощните мачове в ШЛ. Комшийте размазаха Рейнджърс, Барселона падна... Направи ми впечатление че много бързо паднаха първите голове в почти всички срещи - в първите 5 минути имаше вече няколко гола.Довечера пак ще е интересно!Утре - победа за ЦСКА и равенство за Левски ще е максимумът на родният футбол...

Коментар

Humppa написа:
                        равенство за Левски ще е максимумът на родният футбол...
                        Humppa това в тема "Я малко вицове"
                        FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Oт Залцбург тръбят: " Левски е фаворит в този мач ". ( ах лицемери ), а Хубенс се страхувал ( кума лиса пъзлива )от отбори в криза, които нямало какво да губят... ПС: Що да няма какво да губят пък си мисля аз. Могат да губят с разлика.И все пак БГ отбор си е, криза - криза, ама пък топка си е....
                          A17DTС/S
                          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Срам и позор!!!Съдът призна ЦСКА за официален наследник на АС-23: http://www.sportal.bg/news.php?id=201208Ще повърна!

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
                              Срам и позор!!!Съдът призна ЦСКА за официален наследник на АС-23: http://www.sportal.bg/news.php?id=201208Ще повърна!
                              Мисля, че не е нужно да се информираме във форума кой каква физиологична дейност се кани да извърши :D . А реално на кой му пука за това чий наследник е ЦСКА или е създаден изкуствено, както обичат да казват някои? Историята е алабалистика, фактите се тълкуват превратно и обикновено в полза на силните на деня. Без много-много да съм се интересувал, аз съм на мнение, че ЦСКА е създаден през 1948 г. И дори да е така, какво от това ? На тези хора дали им пука ?Тук става дума за пари, за собственост на бази и имоти, и нищо друго. Така, както някои отбори, като "евробоеца", ползват безплатно държавните бази, а други са задължени да плащат.

Коментар

Що да е срамно аз съм ЦеСеКАр и не ме е срам.
                                Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Working...
                                X