Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Видяхте ли гола на Съндърланд (по-точно гола на балона срещу Ливърпул):http://www.youtube.com/watch?v=j5V0w...layer_embedded
    Fiat Brava 1.2 16V, 1999
    Peugeot 307 1.6 16V, 2007

Коментар

Norpheus написа:
      Видяхте ли гола на Съндърланд (по-точно гола на балона срещу Ливърпул):http://www.youtube.com/watch?v=j5V0w...layer_embedded
      А сега, кажете ми има ли нещо случайно на този свят.
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Norpheus написа:
        може би най-куриозния гол който съм виждал а за мача на ЦСКА-нищо добро не чака първенство в което претендента за титлата се мъчи цял мач с футболисти от 3 и 4 дивизия на други първенства.а за това че толкова са си искали да играят ЦСКА-ок,щом ви е изгодно вярвайте си-той и треньора ви го каза!
        Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Четох вчера за мнението на Кишишев, че Бербатов , Мартин и Стилиян не стават за лидери в националния.Може би и това е решение ,за да се оправят малко поне нещата,че се вижда че на никъде не вървим.Трябва ни отново някой като Балъков, който да води отбора.
          Виж бейби не сме глупаци,
          ние сме отбор от здравеняци.
          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Аз не знам пък Тинката за какъв се изживява, че седнал да съди точно най-големите. Помним скандалите и цупенето му за капитанската лента. Да, Бербатов не е лидер, но е фантастичен играч. Мартин Петров е злобар, също не е лидер. Стилиян Петров, капитанът на Астън Вила, трябва да е и капитан на националния. Но и на тримата Тинката не може да стъпи на малкия им пръст и няма право на такива изявления.
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Аз предлагам Иван Иванов за капитан. Като ша е гарга, да е рошава
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

като гледах формата на Балъков последния бенефис,май е по-добре да го върнем за едни квалификаций още си можеше човека,пък и едно полувреме съм сигурен че ще го изиграе на пълни обороти :D

Коментар

Да.. и Туньо с голямото си шкембе какви перфектни шпагати праскаше...
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                    Да.. и Туньо с голямото си шкембе какви перфектни шпагати праскаше...
                    един ама перфектен

Коментар

Ей тва е
                      Прикачени файлове
                      Fiat Punto 1.7TD
                      Toyota Avensis 2.0D4D

Коментар

Нема мое, нема твое !!! Дали от Локо Пд осъзнават какви анти-късметлии са, че само те можаха да бият Шампионите?

Коментар

ogi28b написа:
                          Нема мое, нема твое !!! Дали от Локо Пд осъзнават какви анти-късметлии са, че само те можаха да бият Шампионите?
                          Шампионите не можа ли с по-голяма буква да го напишеш
                          N.Y. State of Mind

Коментар

Ратко Да Останеш до края на първенството.Ти си нашият човек.Преди се чудех кой ще вземе точка на Левски,сега кой ще я загуби!!!!
                            Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

първенството стана доста интересно харесва ми.двуполюстния стереотип вече буквално е разбит......

Коментар

Още минута мълчание. Скоро ще стане час :DА кога ще изнасяме 40 :D :D
                                VTS 16V

Коментар

Working...
                                X