fiatmaniak написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Е поне за Бербатов беше добър ден, вкара хеттрик а и вече стана баща.Ае честито . :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
коцев написа:А са паднали днеска ЦСКА и Черноморец става шампион . :D И така трябва да бъде .A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
коцев написа:Че какви са Ботев ,какви са Левски и ЦСКА ???? Ако италианците му ударят по една гроздова преди мача ела та гледай как ЦСКА ще отнесе пушилека .A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ЦСКА днес едвам би последните в класирането с 1 на 0 и то в 52 мин.Общо взето двата отбора играха равностойно.Като не липсваха положения от страна на 2 отбора,обаче второто полувреме само си подритваха топката,както по всички БГ стадиони 15 мин.игра а за оставащото време на срещата просто нямат сили.ex. punto elx 1.2i
Lancia Libra 1.6
Коментар
-
То същото можем да кажем и за Рома - Рома едвам би ЦСКА, и то само с 2-0. Колкото е нужно - толкова се тича! За чий да търчат , като трите точки са три точки и в двата случая. В четвъртък има важен мач, няма смисъл някой да се контузи, защото се е напънал за някоя топка на мач с невероятния Ботев. Вече сме виждали как може да играе цска, когато иска. Ако и днес играеха така - колко-найсет на нула щеше да завърши мачът?
Коментар
-
Днес един велик човек има рожден ден-Тодор "Бай Ганъо" Батков.Той е един от малкото хора на света, заедно с Лупи (Сашо Томов), който може да провали един отбор по такъв начин ,че после доста години трябва да минат та всичко пак да влезе в релси.Но това мен не ме интересува, защото аз съм от Цска и се радвам на падението на Левски .Нали българските отбори трябва да се подкрепят,също както при проблемите с лиценза на Цска, Левски ни "подкрепи".Ае да е жив и здрав и да продължава да действа по същия начин в Левски. И дано вече не сънува кошмари с руснаци. :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар