6:1 ... да влиза третия вратар на грузинците и на него да му вкарат 3 гола
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Гледах и двама мача - България-Грузия директно, а след това благодарение на възможностите на цифровата телевизия да връща с 1-2-3 часа назад, Италия-Кипър. Мнението ми е, че България-Грузия не беше истински мач. Не знам каква е причината, но тази пародия наподобяваше бенефисен мач или мач между ветерани, прекратили кариерата си преди 10 години. В Италия-Кипър не видях нищо съмнително.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:TAIF написа:snake написа:Нека наближи мача, може да се уговорим в нашата тема (за ЦСКА в "Лига Европа") форумците, които ще сме на мача. Ще се радвам да се видя с всички, които пишем във футболните теми . Имайте предвид обаче, че аз влизам на стадиона много рано, най-късно в 20:30 ч. мисля да съм вътре.FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
След тази победа поне малко измихме срама от загубата срещу Кипър.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Яне Янев заплашил Батков, че ще го даде на ДАНС, ако не остави 5 милиона на задната седалка на колата му. Качва се Яне в нея, а на задната седалка наредени Живко Миланов, Зе Соарес, Юсеф Рабех и Дарко ТасевскиVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар