snake написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Това беше майтап де, знам, че не си ме обвинил. А това за приятелството между играчи и треньор беше пример. Имах предвид, че дори и при такава ситуация може да се постигне успех, както и в случаите на треньор-диктатор, или пък добряк (но психолог) и т.н., но не и когато треньорът е сухар, мумия, който гледа обидено играчите. Така гледаше Марков, така гледа сега и Стоилов.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Спокойно Мъри е обещал че ще ни класира на Евро 2012.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
fiatmaniak написа:Спокойно Мъри е обещал че ще ни класира на Евро 2012.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Божинов е великолепен футболист, жалко че постоянно е контузен. :D :D :D :D Левски обаче вече ще са друг отбор, от ся почват да мачкат.Вече взеха Телкийски,а и нали при тях играе юноша на Манчестър Юнайтед. Започнаха да бият най-сетне ,все пак осмият отбор на Цървена Звезда са нещо.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Валери Божинов си е идеален и играе чудесно за моментното си състояние и форма а и годините .Просто не трябва да са по едно и също време на терена с Бербо ,колкото до Камбуров вече е на 29 години тепърва да заиграва национала е малко смешно да разчитате на него като на месия ,в тоя тоя отбор трябват халфове и защитници нападатели си имаме достатъчно.фиатче Браво 2.0
Коментар
-
snake написа:fiatmaniak написа:Спокойно Мъри е обещал че ще ни класира на Евро 2012.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
tomazo написа:Валери Божинов си е идеален и играе чудесно за моментното си състояние и форма а и годините .Просто не трябва да са по едно и също време на терена с Бербо ,колкото до Камбуров вече е на 29 години тепърва да заиграва национала е малко смешно да разчитате на него като на месия ,в тоя тоя отбор трябват халфове и защитници нападатели си имаме достатъчно.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Жалко, че Владо Манчев вероятно никога няма да върне формата си. Иначе имаше какво да даде още на националния отбор. За мен Манчев е един от най-големите таланти в родния футбол, поставям го на едно ниво с Пламен Гетов, Божидар Искренов, Бербатов. Мисля, че и Пенев няма да му даде повече шансове в ЦСКА и го чака съдбата на Електричката.tomazo спомена, че ни трябват защитници. Ето двама, които ще направят разликата: Тунчев и В.Илиев. И не знам онзи дзвер Ибрахима Гай, ако се беше навил да стане българин... И защо не, не мож го позна, че не е българче момчето :D . Абе какво става, само за цесекари се сещам . Факта, че имахме няколко натурализирани чужденци в състава и повечето защитници - Пажин, Загорчич, Томашич, Вагнер, показва, че наистина имаме сериозен проблем с намирането на качествени защитници. Такива защитници, като най-големия Георги Димитров-Джеки (ЦСКА), Пламен Николов (Левски), Ники Илиев (Левски), Петър Хубчев (Осъм, Левски), Петър Петров (Левски), Трифон Иванов (ЦСКА), Емил Кременлиев (Левски, ЦСКА) не са се появявали скоро по терените ни ...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар