LiGuru написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
snake написа:LiGuru написа:... Това е най, най най най ама най-успелия треньор на Бг за последните 20 години... На знам си колко пъти шампион на БГ, носител на Купите, на Супер Купите... с отбора, който играеше перфектен футбол с един стил и в БГ и в Европа...Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
sachma написа:Тук малко се поизпусна за кипърския футбол. Трябва ли да ти напомням, че Кипър има вече повече вкарани отбори в ШЛ от нас? Що не погледнеш последните години и участието на Апоел, Омония и Анортозис в Европа? Кипърският футбол хич, ама хич не е под средното ниво, мога да ти напомня и Италия как ги биха - с гол в 95 минута. А че Мъри е проводник на мениджърски интереси, както беше и Марков, смятам няма смисъл да го коментираме... или може би греша?
Коментар
-
noriaga написа:С това съм много съгласен... Да вземем един треньор, като Ото Рехагел, за мен един от най-добрите в новата история на футбола. Поема Кайзерслаутерн - вкарва ги в 1-ва бундеслига и ги прави шампион. Поема Гърция - прави ги европейски шампион. Нито Кайзерслаутерн, нито Гърция имаше кой знае какви изпълнители... но този човек явно много добре знаеше с какво разполага, как да ги подреди, как да ги надъха и как да вземе максимума от възможностите на тези отбори.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
LiGuru написа:maskarata написа:И какво толкова си можем, не толкова ти можеш. Футболистите са ученици и ти трябва да ги обучиш, ако не можеш търси вината в себе си и се махай.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
Треньор си когато работиш с хора под 18 (в БГ), методист и селекционер си когато си в голям клуб и единствено селекционер, когато си начело на представителен национален отбор. Ако ми твърдиш, че Крал Ото ще ги учи нашите на заставане и как се спира топката с външната част на крачето, няма да се съглася.
Коментар
-
Прав си, но все пак работата на селекционера на нац. отбор не свежда само до подбор на играчи. Нали имат тактически занимания 3-4 дена преди всеки мач, нали треньора трябва да всява респект, нали нито един играч не трябва да е по-голям от треньора, нали треньора трябва да ги надъха тия играчи, нали трябва да е добър оратор. Без тия качества дори и най-големият тактик е загубен.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
Ясно, е, че треньорът (или селекционер) на националния отбор няма за задача да учи футболистите на А и Б на футболната игра. Тези неща се учат още в детска възраст. Но за всички останали неща той носи своята отговорност. Аз също касто LiGuru съм на мнение, че нещата във футбола стават бавно и се градят с години. И за да разкрие един треньор потенциала си, са необходими няколко години. Но кой друг БГ треньор получи втори шанс след провалени квалификации ? Само Стоичков и то заради името си. Дори Димитър Пенев, постигнал космическия успех в Щатите, беше изритан след едно нелошо ЕП. Аз мисля, че Стоилов няма право на втори шанс точно в този момент.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Но кой друг БГ треньор получи втори шанс след провалени квалификации ? Само Стоичков и то заради името си. Дори Димитър Пенев, постигнал космическия успех в Щатите, беше изритан след едно нелошо ЕП. Аз мисля, че Стоилов няма право на втори шанс точно в този момент.
Коментар
-
С това съм много съгласен... Да вземем един треньор, като Ото Рехагел, за мен един от най-добрите в новата история на футбола. Поема Кайзерслаутерн - вкарва ги в 1-ва бундеслига и ги прави шампион. Поема Гърция - прави ги европейски шампион. Нито Кайзерслаутерн, нито Гърция имаше кой знае какви изпълнители... но този човек явно много добре знаеше с какво разполага, как да ги подреди, как да ги надъха и как да вземе максимума от възможностите на тези отбори.Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
Можем що да не можем, но според теб колко цикъла ще го задържиш тоя треньор. При първате сериозна оферта от някой клуб и изчезнал с 200. Не е ли по-добре българин, който да работи спокойно и с футболистите и с клубовете. Да му се дава възможност да ползва методисти от чужбина, да организира силни контроли. Кога ще видим български треньор начело на някой гранд, еми ако тук не им се дава шанс отговора мисля, че е ясен.И по твоята логика за Грузия, според теб в коя урна ще се паднат за жребия в ЮАР?!?
Коментар
-
LiGuru написа:snake написа:Но кой друг БГ треньор получи втори шанс след провалени квалификации ? Само Стоичков и то заради името си. Дори Димитър Пенев, постигнал космическия успех в Щатите, беше изритан след едно нелошо ЕП. Аз мисля, че Стоилов няма право на втори шанс точно в този момент.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
LiGuru написа:Можем що да не можем, но според теб колко цикъла ще го задържиш тоя треньор. При първате сериозна оферта от някой клуб и изчезнал с 200. Не е ли по-добре българин, който да работи спокойно и с футболистите и с клубовете. Да му се дава възможност да ползва методисти от чужбина, да организира силни контроли. Кога ще видим български треньор начело на някой гранд, еми ако тук не им се дава шанс отговора мисля, че е ясен.И по твоята логика за Грузия, според теб в коя урна ще се паднат за жребия в ЮАР?!?Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар