Аз съм за чужденец или Гочето!!!snake нали помниш последната "червена легенда" - няма спор генялен футболист, ма като треньор . Иначе и аз не разбрах защо Мъри след, като видя, че Иван Иванов прави такива елементарни грешки (незнам защо - може би притеснения) не го смени. Ма то като се замисля имахме право само на 3 смени а ни трябваха към 10-тина
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
TAIF написа:Аз съм за чужденец или Гочето!!!snake нали помниш последната "червена легенда" - няма спор генялен футболист, ма като треньор . Иначе и аз не разбрах защо Мъри след, като видя, че Иван Иванов прави такива елементарни грешки (незнам защо - може би притеснения) не го смени. Ма то като се замисля имахме право само на 3 смени а ни трябваха към 10-тинаTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Мъри написа оставката си !!Сега ще чакаме да я подаде. Кажи му ДА, Боби :D ! А и ти си тръгвай след него.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Ето и още варианти за национален треньор: Краси Балъков, Димитър Димитров - Херо, а сигурен съм, че и Георги Василев и Стефан Грозданов също биха се справили по-добре от Станимир Стоилов.
Коментар
-
Стефан Грозданов е вече на възраст, но кариерата му беше подобна на тази на Гочето - представи се отлично във всички отбори, които водеше, и в А, и в Б група, включително и в пазарджишкия Хебър, където следях изкъсо работата му . Но поради липса на шанс или на връзки в разбойническо мениджърски агенции, не получи шанс за нещо повече. Убеден съм, че щеше да се докаже и като национален селекционер. За Любо - ще видим, бъдещето ще покаже. Винаги съм смятал, че е по-малко прост от Ицо, но не по-малко амбициозен от него и може и да успее на треньорското поприще. Като повечето цесекари НЕ одобрявах назначаването му за треньор на ЦСКА в началото на годината, но сега съм на мнение, че ходът беше печеливш. Едва ли някой би постигнал повече с този "матрял" .Аз уважавах треньора Стоилов и никога не съм го крил. Но нещата не вървят. Работата е проста, при това положение пръв си тръгва треньора. След някоя и друга година може и да се върне.Аз искам отново да видя националния отбор на световно и европейско първенство, нямам клубни пристрастия кой ще е треньор.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Добре ти сам казваш, че си го уважавал тоя човек като специалист. Еми нека поне един треньор да роботи нормално, цикъл два пък да видиме. Ние не сме люпило на таланти за да си махаме треньорите на 6 месеца. Според мен трябва да се завъртят поне 30-40 футболисти (нови) за да се формира една група от 20 равностойни човека... Сега каквото и да говорим две контузии един наказан и ще ни бие не Кипър, ами и ние от махалата да се съберем ще ги отупкаме....Всички казват... тва не е училище, еми ето имаме един доказан специалист. Е не от всяко дърво става свирка, ама нека видиме. За мен проблема не е в треньорите, а основно в изпълнителите... Е ако не стане с тия ръководители, явно ще чакаме съвсем друго поколение футболисти и един като Пената да ги напуска да правят каквото си искат на терена....
Коментар
-
Че имаме проблем с изпълнителите, е повече от ясно. "Чужденците", които ни изведоха до бронзовите медали в щатите, бяха титуляри в големи отбори, идваха в националния отбор с дух и самочувствие на победители. В сегашния отбор за такива могат да минат Бербатов и Стилиян Петров. Бербатов, който иначе е великолепен футболист, в националния хич не си дава зор, а и няма дух на победител, затова и публиката на ЦСКА никога не го заобича. Мнението ми е, че той не трябва да бъде викан известно време в националния отбор и да се дадеш шанс на Мартин Камбуров. Изчерпан за национала е и Мартин Петров. Домовчийски и Чавдар Янков ги харесвах, но сега са мишки, играят страхливо, без самочувствие, защото са резерви в клубните си отбори... Ако се възстанови Тунчев, нещата в защита ще изглеждат различно. Продължавам да смятам, че незаслужено е пренебрегван Валентин Илиев, който е мъжкар и биткаджия. Забравени са Велизар, а и Бадема. Абе не му е леко на Мъри, но както не беше даден веднага втори шанс на Димитър Пенев, Пламен Марков и Стойчо Младенов, сега и на него му е време за почивка.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Малка ретроспекция на "мъдростта" на Пената. Нарочно я пускам тука, защото на участниците в тая тема ще им е най-интересно :D http://www.bulpress.net/article/4986
Коментар
-
dikanio написа:Малка ретроспекция на "мъдростта" на Пената. Нарочно я пускам тука, защото на участниците в тая тема ще им е най-интересно :D http://www.bulpress.net/article/4986N.Y. State of Mind
Коментар
-
Що казвате че някои наши специалисти били на възраст и какво значение има. Аз даже твърдя че треньорите които са "на възраст" са най-добри в професията си:Алекс Фъргюсън-67Арсен Венгер--60Марчело Липи-61Фабио Капело-63Гуус Хидинк-63Джовани Трапатони-70 и още и още, но това са най-добрите треньори и всички са над 60. Тъй че аз съм твърдо за Гочето защото той е най-успелият български треньор (шампион с 3 различни клуба - Етър, Левски, ЦСКА). Той е човека закарал на финал за купата на германия третодивизионен тим, той е човека играл със същия този тим в турнирите на УЕФА. Извинявайте ама изказвания от рода на "тоя дъртак" са леко необмислени, даже смешни.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
maskarata написа:Тъй че аз съм твърдо за Гочето защото той е най-успелият български треньор (шампион с 3 различни клуба - Етър, Левски, ЦСКА)
Коментар
-
Доколкото знам Мъри има само един успех като треньор и той е шампионска титла с Левски и 1/4 финал за УЕФА, от там нататък кариерата му е пълен провал, тъй че може би Гочето е старомоден, но не и по-лош треньор от Мъри. Много се подразних от коментарите на треньорското ръководство - явно толкова си можем, абе ей хора Кипър толкова ли могат. До преди няколко години те бяха боксовата круша в квалификационните групи, същият е случаят с Гърция. Явно тук на всичко си има обяснение и никой не иска да погледне истината - нямаме треноьор, който да успее да подбере играчите и да ги стикова. Мъри е никой без Наско пълна шушомига, трябва човек с темперамент като Стойчо Младенов, тактик като Гочето и малко повечко средства за ДЮШ. Така се прави без пари нищо не става.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
Сега и ти малко фенската подхождаш. Това, че по някакъв начин заставам зад Мъри не е заради неговите треньорски успехи, най-малкото той е треньор от 2004.За мен Мъри е един от подготвените специалисти, който имат някакво виждане за футбола и се опитват да го наложат. За мен това е много важно, виждали сме какви ли не набедени спецове.Достатъчно е да му погледнеш визитката като футболист, Левски, Фенербахче, ЦСКА, Кампомайорензе (където води атаката редом до холандеца Джими-Флойд Хаселбанк. Равносметката там е 52 мача и 19 гола.), Славия. От 2004 е назначен за селекционер на националния отбор за юноши, родени 1988 година. След което поема и Левски, там прави нещо което дълго ще се помни. А това, че толкова си можем е нещо което е ясно на всеки които ги е гледал тия последните 8 години. Не е виновен Мъри за това, че тия пропуснаха всички форуми....Сега не знам дали си бил скоро в Кипър, но там нещата за 7-8 години са се променили много. И това, че са били боксова круша също не е вярно, те продължават да се много под средното ниво на еврофутбола. Дали Мъри без Наско е шушомига едва ли можеш да го подкрепиш с факти, защото се съмнявам да ги познаваш дори бегло.
Коментар
-
Тук малко се поизпусна за кипърския футбол. Трябва ли да ти напомням, че Кипър има вече повече вкарани отбори в ШЛ от нас? Що не погледнеш последните години и участието на Апоел, Омония и Анортозис в Европа? Кипърският футбол хич, ама хич не е под средното ниво, мога да ти напомня и Италия как ги биха - с гол в 95 минута. А че Мъри е проводник на мениджърски интереси, както беше и Марков, смятам няма смисъл да го коментираме... или може би греша?N.Y. State of Mind
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар